15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stellplanter som er lettstelte som en del av interiørdesign

Lettstelt stueplanter-innendørs-grus-seng-sementgulv

Savnet etter grønt i storbyer har aldri vært så stort. Dette viser den fortsatte entusiasmen for hagearbeid i byen og innovative løsninger som grønne fasader. Store planter og trær i potter pleide å pryde hotellfoajéer, kjøpesentre og store offentlige bygninger som flyplasser, togstasjoner, museer og universiteter. I dag blir de i økende grad en integrert del av interiørdesign og forvandler private hus og loft til grønne velvære-oaser. Enkelpleie innendørs planter er integrert i romdesignet på en slik måte at de skaper en hyggelig kontrast til moderne funksjonalitet. Grønne planter gir liv til leiligheten og beboerne, øker livskvaliteten og sørger for friskhet. I dag vil vi vise deg et utmerket hus hvor interiør grønn er et viktig element i innovativ romdesign. På grunn av den spesielle teftet i det friske grønne, ser de minimalistiske møblene veldig hjemmekoselige ut.

lettstelt-innendørs-planter-innendørs-grus-bed-filler-gulv

Kofunaki-huset ligger i en øko-landsby i Shiga, Japan og ble designet av Sumiou Mizumoto og Yoshitaka Kuga, arkitekter fra ALTS designkontor. Drevet av ønsket om at beboerne skal oppleve de skiftende årstidene innenfor sine egne fire vegger, har de integrert en liten grushage midt i stuen. Hennes inspirasjon var de forhistoriske menneskene som bodde i skogen. Enkeltpleie stueplanter pustet en grønn sjel inn i rommene og skapte en unik atmosfære med en utendørs følelse i hele huset.

lettstelt-innendørs-planter-interiør-grus-seng-tremøbler

Naturlig og likevel moderne, kombinasjonen av betong, lyst tre og grønt er et skikkelig blikkfang. Grusbedet i første etasje utstråler magien i en japansk hage og tilbyr samtidig et moderne, geometrisk utseende. De valgte plantene legger ikke stor vekt på permanent solskinn og krever relativt lite vann. Stuen er spredt over to nivåer, som er forbundet med en rett trapp. Med hvite gardiner i stedet for dører ser rommet ut tilpasset ulike krav og ser mer romslig ut. Det er også mange takvinduer og store vinduer som slipper inn lyset uforstyrret. Om kvelden skaper strategisk godt plasserte lys en hyggelig atmosfære og understreker skjønnheten i plantene og buskene.

lettstelt-innendørs-innendørs-stue-hus

lettstelt-innendørs-planter-grus-senger-store-planter-trapper

lettstelt-innendørs-planter-sømløs-gulv-grus-tre

tregulv-hvite vegger-gaveltak

bad-grå-fliser-tre-forfengelighet-grønne-planter

bad-tremøbler-lyst dagslys

belysning-spotlights-tak-hvit-grus seng

belysning-stue-vegg-taklamper

Front yard house japan hvit fasade

planløsning-tverrsnitt-gavl tak-rom inndeling

planløsning husmiljø

planløsning hus øverste etasje

Et prosjekt av ALTS Design Office

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener