15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trapp med glassrekkverk i moderne hus som smelter sammen med naturen

trapper med glassrekkverk-hage-stue-basseng-stein-1

I dagens artikkel vil vi introdusere deg for et moderne hjem i Guadalajara, Mexico. Casa OM1 ble utviklet og nylig fullført av Andrés Escobat fra AE Arquitectos. Dette moderne hjemmet er designet for å samhandle med naturen rundt. På baksiden av huset i bakgården er det en støttende skrånende steinmur som er helt dekket av planter. Casa OM1 fascinerer med et tretak med integrert, skjult belysning. Høydepunktet i interiøret er utvilsomt den moderne trappen med glassrekkverk. Husets viktigste stue kan åpnes til bakgården og svømmebassenget.

fasade-garasje-hus-mexico-moderne-2

Tretaket med attraktiv, skjult belysning fungerer som en baldakin for utendørs spiseplass og kjøkken. Både den overbygde uteserveringen og hele stuen bader i et mykt, varmt lys som gir rommene en hyggelig, rolig og rolig atmosfære. Lyskildene som fremkaller en romantisk atmosfære er LED -taklamper og taklamper i en enkel og elegant design. De lave trappene, som muliggjør overgangen fra utsiden til innsiden, skinner også i et mykt lys. Stigene står opplyst og gir et subtilt lysspill om kvelden.

veranda-dekket-gårdsplass-tak-tre-3

Innvendig deler stue, spisestue og kjøkken samme plass. Begge sider av rommet kan åpnes for å danne en liten, grønn oase. Det høye taket sørger for tilstrekkelig lys og komfort i stuen. Den romslige stuen med et åpent konsept ble innredet i varme beige og brune toner, noe som skaper en koselig atmosfære. Materialet tre, som hovedsakelig ble brukt i moderne møbler, finnes i gulv, møbler, takpaneler og rekkverk. De lange taklampene som henger fra takets høyeste punkt over spisebordet gir rommet ekstra høyde.

svømmebasseng-veranda-spisestue-område-belysning-4

Umiddelbart ved hovedområdet er det en indre gårdsplass, som takket være de mange flotte grønne plantene og vannfunksjonen skaper en liten velværeoase. Diskret belysning nær vann og gulvlys mellom plantene setter store aksenter i den indre gårdsplassen. En glassvegg gir en ubegrenset utsikt over det vakre, grønne paradiset fra gangen. I gangen og langs den indre gårdsplassen er det den imponerende trappen med glassrekkverk. Det representerer en moderne materialblanding av tre, stål og glass og korresponderer på en perfekt måte med de skyvedører i glass, som fusjonerer interiøret og den grønne bakgården og smelter sammen til en helhet. Den elegante trappen med glassrekkverk fører til øverste etasje i det koselige og moderne huset i Mexico.

åpen stue-spisestue-trapp-glassrekkverk-5

hageplanter-trapper-glass-rekkverk-skyvedører-6

glassvegg-trapper-glass-rekkverk-hall-7

tre-glass-rekkverk-trapper-planter-8

* et prosjekt av AE Arquitectos

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner