15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvit, grå og beige for at en moderne atmosfære skal føles bra

hvit grå beige stue sofa rom divider planter

Nøytrale farger som hvitt, grått og beige formidler avslapning, velvære, ro, hygge og er samtidig jordnær. De er tilgjengelige i både lyse og mørke nyanser. Imidlertid skaper de alltid en følelse av sikkerhet, sikkerhet og stabilitet. De varmer og beroliger sansene, og derfor er de et godt valg som grunnfarger i privat sektor. I likhet med den skandinaviske livsstilen fungerer Einrichtig i nøytrale farger mer som bakgrunn for familielivet. I forgrunnen kommer vakre hjemmetilbehør, personlige ting, planter og beboerne selv.

Hvitt, grått og beige: de perfekte fargene for en moderne og koselig atmosfære

hvit grå beige spisebord stue åpen stue konsept

Hvitt, grått og beige er naturlige, beherskete og iøynefallende farger. Derfor kalles de nøytrale. Deres lyse nyanser kan brukes på ubestemt tid. De mørke nyansene er mer dominerende og bør brukes sparsomt eller bare som aksenter. Lys og mørkt er en sterk kombinasjon som alltid fanger øyet. Nøytrale toner kan enkelt kombineres stilfullt med alle andre farger. Hvis du ikke ønsker ytterligere, “aktive” farger, kan du skape en fin forandring ved å bruke forskjellige strukturer og materialer. Arkitekter og designere av “Buro 108” tegnet en moderne leilighet i Moskva i henhold til disse prinsippene.

Hvit, grå og beige

hvit grå beige stue tv vegg spisebord

Leiligheten er en typisk storbyleilighet med 60 kvadratmeter boareal. Det enkle interiøret, det åpne livskonseptet og sist men ikke minst de nøytrale fargene får rommene til å virke større og mer åpne. Anlegget er enkelt, men designet for å være veldig funksjonelt. På denne måten har beboerne alt de trenger uten å måtte gå på kompromiss med ledig plass.

hvit grå beige stue kjøkken spisestue skillevegg

Der det tidligere var to separate rom – stue og kjøkken, er det nå et fellesrom, som er veldig diskret delt av en skillevegg. Denne funksjonelle løsningen skaper mer plass til å bo og organiserer samtidig den tilgjengelige plassen optimalt. Det er laget et område for bespisning mellom stuen og kjøkkenet. Imidlertid er kjøkkenet åpent og atskilt samtidig.

hvit grå beige kjøkken moderne enkelt kjøkken forten håndtaksløst

Kjøkkenet er ikke stort, men det er veldig funksjonelt. De enkle, mathvite kjøkkenfronter uten håndtak får kjøkkenmøblene til å se hele og komplette ut. Stuen varierer i fargevalget. Beige og grått dominerer, spesielt i litt mørkere nyanser. Grønne innendørs planter som henger på veggene gir et friskt preg.

hvit grå beige stue romdeler hengende planter

De resterende rommene – et soverom og bad – er preget av lyse nyanser og like minimalistiske. Friske nyanser av hvitt, grått og beige formidler fred, ro og en harmonisk atmosfære, som alltid er verdsatt, spesielt i disse private områdene. Hyggelige aksenter er angitt av detaljer som strukturer, tapeter og elementer laget av tre.

hvit grå beige stue kjøkken nøytral moderne

hvit grå beige gang rundt speil indirekte belysning

hvit grå beige soverom aksent vegg struktur seng innebygd garderobe

hvit grå beige soverom seng indirekte belysning moderne

hvit grå beige soverom tre innebygd garderobeseng

hvit grå beige soverom tv seng

hvit grå beige bad dusj liten funksjonell

hvit grå beige bad dusj glassvegg

hvit grå beige bad lite innebygd skap rett og slett elegant

hvit grå beige bad enkelt lys liten

* et prosjekt av Kontor 108

Previous Post
Hva du skal gjøre på nyttårsaften – noen friske ideer kan hjelpe
Next Post
Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene