15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mediterranean House – Omdesignet privat hus med en moderne, minimalistisk teft

baksiden av huset med glassfront og plantet kaktus i sanden med belysning

Henkin Shavit Architecture & Designet redesignet et fantastisk 120m2 middelhavshus i Bitzaron, Israel i 2019. Det private huset smelter perfekt inn i det omkringliggende landskapet og skaper en innbydende følelse med koselig interiør og en rustikk design. For å få en bedre idé, kan du bare sjekke ut hele historien her etter renoveringen.

Renovert middelhavshus

husfasade i hvitt med lukkede tre skodder og terrazzo gulv forplass med trebord

Denne bygningen ble opprinnelig bygget i 1935 og tilhørte en av grunnleggerne av Bitzaron, en liten by på østkysten av Middelhavet. Eiendommen er omgitt av frodige grønne åker, oransje plantasjer og en imponerende kaktushage.

Glassbeholder på et trebord og utsikt over stuen med sofa og flatskjerm -TV

Disse frukthagene tjente også som inspirasjon for det strukturelle redesignet. I denne analogien symboliserer rommene i huset treradene, mens det sentrale rommet (spisestue + kjøkken) etterligner åsene.

rundt spisebord med stoler og terrazzogulv på kjøkkenet

Det er et middelhavshus som tidligere var i en tilstand der rommene var så delt. Dette ligner på arkitektonisk stil på begynnelsen av 1900 -tallet. Arkitektene ble inspirert av de plantede åsene og bestemte seg for å åpne husets sentrale akse.

moderne stue med retroelementer og åpen plass til kjøkkenet

Så du har skapt et rom som setter scenen for naturlig ventilasjon. Teamet slipper også inn naturlig lys fra begge ender av aksen på denne måten. Dette gjorde dem i stand til å bygge et middelhavshjem som består av nytt og gammelt.

trefarget kjøkkenøy med spiseplass på et romslig kjøkken med hvite gulv-til-tak-skap og vindusfront

I tillegg fokuserer dette prosjektet på historisk gjenvinning, inkludert bruk av terrazzogulv. Så designet er inspirert av det som en gang var. Husets fasade imponerer med skodder i tre og bergede dører, som også minner om originalen.

Minimalistisk redesign

arkitektstudio henkin kaktushus i moshav israel med glassfront og stor hage med appelsintrær

Huset ligger på en tomt med tomannsbygninger som et gammelt hønsegrind samt en enhet som ble bygget for familiens voksne barn, men som nå fungerer som et gjestehus.

soverom med dobbeltseng og fargerike puter har en overgang til kjøkkenet med tredør

Designerne nærmet seg dette prosjektet med det endelige målet om å utnytte arven og den geografiske beliggenheten samtidig som de skapte et moderne rom for enken som bor der. Resultatet er et tilbaketrukket middelhavshjem der hun kan nyte skjønnheten i sine naturlige omgivelser så vel som tilstedeværelsen av sine forfedre.

Barnerom med en stor rustikk garderobe i retrostil og en blå sofa ved siden av fargerike stoler og tepper

Kombinasjonen av nostalgiske møbelelementer og moderne møbler gir interiøret et spesielt sjarmerende preg. Med romoppsettet har arkitektene oppnådd en optimal effekt ved å gi hvert område de nødvendige elementene.

liten nisje forvandlet til et arbeidsrom med et kontorbord og en lampe i en fargerik kombinasjon av farger

Interiørdesignerne har forvandlet den lille, åpne nisjen på gangen til en liten arbeidsplass ved å plassere et kompakt kontorbord der. Garderoben i retrostil på barnerommet kombinerer også perfekt med resten av de fargerike møblene.

Middelhavshus med kaktushagetrær og steinheller foran inngangen i sanden

Totalt sett gjør et slikt middelhavshus midt i naturen et veldig hyggelig inntrykk og minner om en bekymringsløs sommer. Det er en bortgjemt oase av ro der ikke bare beboerne, men også gjestene kan føle seg veldig komfortable.

*Arkitektenes nettsted

smalt soverom med skap fra gulv til tak og en dobbeltseng i retrostil

minimalistisk bad med hvit flislagt dusjkabinett og tredører

spisestue med et rundt designerbord og svarte spisestoler i en moderne atmosfære med hvite kjøkkenmøbler

planløsning middelhavshus i israelsk kaktushus med en stor hage og trær

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg