15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Betong, stein og tre er de viktigste innendørs og utendørs materialene i denne villaen

Stein og tre og betong for villaens fasade

Det vakre landet Brasil er blant annet kjent for sin tropiske flora. Og midt i denne planteverdenen er dette moderne og minimalistiske eneboligen. Mer presist, det ligger i Residencial Aldeia do Vale og er et design av arkitekten Leo Romano. Den relativt lille og upraktiske langstrakte eiendommen på bare 482 kvadratmeter ble brukt etter beste evne til å skape perfekt bokomfort både inne og ute. Stein og tre som materialer er bare en del av den imponerende innvendig og utvendig design, som vi vil vise deg nedenfor. Ta en titt på hvordan disse trendy og hyggelige materialene ble brukt til å gjøre huset, som sto ferdig i 2018, til en ekte perle.

Stein og tre i offentlige oppholdsrom

Stein og tre for fasader og gulv og betong for hagestier

Huset nås via en original og attraktiv, smal gangvei av betong. Dette fører direkte til inngangen til huset. Når du går inn i huset, åpner utsikten mot den offentlige stuen med sittegruppe, kjøkken og spiseplass. Denne stuen med åpent kjøkken-stue har en god størrelse og er nesten sømløst koblet til terrassen med hagekjøkkenet. Bare glassfronter av skyvedører skiller innendørs og utendørs områder og gjør tilgangen til hagen spesielt hyggelig på denne måten. De manglende detaljene i denne stuen er slående. Områdene er enkelt og tidløst innredet og designet, og skaper en koselig, minimalistisk atmosfære. Likevel mangler det ikke noen smykker som den attraktive lysekronen eller et maleri som lener seg mot veggen.

Tidløs møblert stue med stein og tre

Møblene, som delvis er organisk formet og delvis består av rette linjer, har nesten en kunstnerisk effekt og tilpasser seg fantastisk til husets generelle atmosfære. Stein og tre er allerede hovedmaterialene her. De skaper en kontrast mellom varme og kule farger. Den grå steinen for veggdesign er også et attraktivt alternativ til betong, som ellers spiller hovedrollen i minimalistiske boligbygg. Det grå steinkjøkkenet, som sammen med de smale og lange panoramavinduene er en ekte perle er også verdt å nevne. Kombinert med toppmoderne veggenheter med reflekterende overflate og baseenheter med betongutseende, er resultatet et monokromt utseende som umiddelbart inviterer deg til å lage mat.

De private rommene

Soverom med personvern og solbeskyttelse og veggpanel i tre

Det private området av huset med soverom og bad strekker seg til venstre for inngangen. Begge områdene er visuelt adskilt av det attraktive hjemmekontoret, som er preget av buede trevegger. Skrivebordet og flere hyller samt effektiv indirekte belysning er integrert i dem. Soverommene er lyse og romslige. Mye dagslys er garantert av vindusfronter, som også er utstyrt med personvern og solbeskyttelse på utsiden. Som med resten av stein- og treutformingen, er tre et av hovedelementene og dekorerer en vegg og møbler.

Attraktivt bad i grå stein med speilflater

Stein og tre brukes på forskjellige måter på badene. På et av badene, for eksempel, brukes stein eksklusivt til designet. Dette er preget av sin grå farge, det samme er kjøkkenøya. Et annet, større bad, derimot, består av vegger og gulv med steinutseende, mens et stort innebygd skap av hvitt tre gir god lagringsplass. Det interessante med sistnevnte er også direkte tilgang til hagen takket være store skyvedører fra gulv til tak. Disse er utstyrt med trepersienner for nødvendig personvern.

Hage og terrasse med stein og tre

Stein og tre for en terrasse med basseng omgitt av tropiske planter

Selv om nevnte betong mangler innvendig, ble den brukt til utforming av utendørsområdet. Der finnes den i fasaden og fortauene. Det mangler heller ikke stein og tre utendørs. Større steiner brukes til å designe sengene og platene som gulv, mens tre pryder fasader, personvernskjermer og gulvet på terrassen rundt bassenget. Alle materialer inkludert planter skaper et interessant og harmonisk samspill, mens terrassen i tre og stein inviterer deg til å slappe av og nyte det vakre været.

Det private området av huset har organiske former og runde vinduer

En kontrast kan også finnes når man ser på det private og offentlige oppholdsområdet utenfra. Mens fasadene og vinduene på stua med kjøkken består av rette linjer og danner rektangler eller firkanter, har den private delen av huset bølgede fasader og tre originale vinduer med en rund form som minner noe om kopper på et skip. Denne delen av fasaden er også laget av tre, mens den andre, som nevnt, er laget av betong. Denne kontrasten mellom former, farger og materialer gjør det faktisk minimalistiske enfamiliehuset variert og enda mer interessant enn det allerede er.

Det minimalistiske huset med stein og tre i detaljer

Hjemmekontor med skrivebord og vegg kledd med tre for en varm atmosfære

Likte du huset så godt at du vil se mer av det? Du kan gjøre det i det følgende, hvor vi har satt sammen noen bilder av interiøret og eksteriøret. Ta også en titt på planløsningen og andre planer. Kanskje finner du noen inspirerende ideer du vil implementere hjemme. Uansett får du en spesiell atmosfære med kombinasjonen av stein og tre, som garanterer perfekt bokomfort på grunn av den naturlige karismaen.

Buede vegger med et integrert skrivebord mellom offentlige og private oppholdsrom

Tremøbler i stuen og åpen terrasse

Elegant spisebord i tre og retro lysekroner som dekorasjoner

Steinkjøkken i betongutseende med panoramavindu og steinbekledning til vegg

Stein og tre på kjøkkenet og hagekjøkkenet

Salong med målemønster for vegger og tak

Grått baderomsdesign med tredør som fargeaksent og innebygd servant

Bad med toalett og dusj og gulvvinduer med utsikt over hagen

Badet med skyvevinduer har persienner som en personvernskjerm

Lang gang med runde vinduer og en liten terrasse med basseng i det private området av huset

Trefasade, vegger med buet utseende og steinsenger

Inngangsparti med en hevet veranda laget av stein og trelister for fasadedesign

Stein og tre for en luksuriøs minimalistisk villa i Brasil

Uteområde av betong og gress for hagedesign

Planløsning av huset med terrasse, basseng og planter i hagen

Sideplan av luksushus i betong, stein og tre

Minimalistisk konstruksjon og innredningstil laget av forskjellige materialer

Alle stuer ligger på ett plan i huset

Eiendommen er liten og langstrakt, noe som krevde en spesiell konstruksjonstype

Villaen ble tegnet av arkitekten Leo Romano

Det moderne huset med tidløse møbler ligger i Brasil

Betongfasade av huset med innkjørsel for biler

Naturmaterialer er kjennetegnet på villaen i Brasil

Design av Leo Romano.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg