15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hus med glassfront ved foten av Table Mountain skinner igjen etter renovering av SAOTA

hus med glassfront, basseng, boliger med belysning

SAOTAs Invermark -bolig, som ligger i en av Cape Towns eksklusive forsteder, fortjener vår oppmerksomhet med sitt generelle utseende og sin historie. Glassfronthuset ved foten av Table Mountain ble designet for seg selv i 1969 av den sørafrikanske arkitekten Gilbert Colyn. Eiendommen ble inspirert av to modernistiske hus, nemlig Farnsworth House fra 1951 av Mies van der Rohe og Glasshuset fra 1949 av Phillip Johnson. Den talentfulle arkitekten til Invermark House ble anerkjent for sitt utmerkede arbeid for flere tiår siden og ble tildelt en arkitekturpris.

moderne hus med glassfasade foran gårdsbelysning

I 2013 kjøpte direktøren og arkitekten ved SAOTA Stefan Antoni denne eiendommen. Huset med glassfront i den grønne forstaden til Higgovale i Cape Town var allerede i så dårlig stand at det var i ferd med å bli revet. Husets arkitektoniske verdi ble anerkjent av Antoni von SAOTA. Antoni gjennomgikk en omfattende renovering av Invermark House, og utførte alt arbeidet med stor respekt for eiendommens opprinnelige struktur. Hans innsats og det utmerkede arbeidet ble også belønnet med en pris fra det anerkjente Cape Institute for Architecture.

interiør moderne glass foran peis hvite møbler

Under renoveringen fikk det vakre glassfronthuset en fascinerende utsikt over byen og sjøen. De store vindusfronter har også sørget for at rommene oversvømmes av lys. Glassfronten og åpent romkonsept bidrar til å skape en sømløs overgang mellom innendørs og utendørs områder. Bassenget ble flyttet fra fjellsiden vendt bort fra solen til forsiden av bygningen. Dette sikret også mer privatliv, blant annet. En ny hage ble opprettet på baksiden av fjellet. Hagen har en stor plen og vakre rader med trær. Huset Invermark er i full harmoni med naturen rundt.

glassfasade oppholdsrom parkettgulv trebjelker i taket

Interiøret fikk et moderne utseende takket være det åpne livskonseptet og de enkle, moderne møblene. Det imponerende huset har plass til to stuer, kjøkken, soverom og et stilig bad med et ovalt, frittstående badekar. Fra badet kan du nyte en flott utsikt over hagen. Et walk-in closet fungerer som et skille mellom soverommet og badet. Hele interiøret er en vellykket og fantastisk vakker sammensetning av moderne møbler og aksenter som har blitt kombinert med det naturlige materialet tre. Dette drømmehuset utstråler en spesiell sjarm som ikke kan overses.

massivt tre spisebord utsikt hage plen trær

invermark hus med glass foran hage soverom

walk-in-garderobe med glass

invermark residence bad frittstående badekar

stue sittegruppe walk-in closet nøytrale toner

åpen plass konsept soverom område bad tretak

hage plen trær benk glassfasade

trapper utenfor huset med glassfront lys

fjell natur utenfor bassenget grønnere

Sør -Afrika havutsikt fjell natur basseng privat bolig

garden invermark residence green area statue

garasje inngang vegg plante betong

planløsning med glassfront invermark saota

* Du kan finne flere SAOTA -prosjekter her

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer