15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyttårs spill for voksne og barn – ideer til nyttårsfesten

Nyttårsaften er en populær festival som markerer begynnelsen på nyttår og feires i nesten alle land i verden. Enten du tilbringer nyttårsaften med familie, venner eller slektninger, kan du ha det gøy Nyttårs spill spill som gir en vellykket fest. Her finner du flere spillideer for nyttårsaften som passer for barn og voksne og kan lette stemningen den siste kvelden i året.

Nyttårsaften spill voksen-moro-nyttårsaften fest-fest-spill-konfetti

Når spilte nyttårsaften spill?

Nyttårs spill voksen-fest-hatter-briller-morsomme-morsomme-fest-spill

Spillene for nyttårsaften skal fremfor alt være morsomme og sette festgjestene i godt humør. Det perfekte spillet bør være avslappende, ikke kreve for mye ettertanke, og ikke ha en sakte handling. Nyttårsaften spilles best etter middag, når gjestene er mette og sannsynligvis litt slitne. Spill med litt mosjon eller til og med dans er gode alternativer i dette tilfellet fordi de kan bringe livet tilbake til kvelden.

Typisk nyttårsspill og skikker – blyhelling

Nyttårsaftens spill typisk-toll-bly-skjenke-tradisjon-nyttårsaften-profeti

Som regel er det ingen spesifikke skikker knyttet til spill til nyttårsfesten. Spill som blyhelling og charade spilles imidlertid av mange familier og lokalsamfunn og anses derfor som typiske for nyttårsfesten. Med blyhelling blir profetier laget for det neste året ved å gjenkjenne formene av bly ved oppvarming og finne deres mening i en liste over betydninger.

8 julespill med hele familien for å fordrive tiden

Oppgavespill nyttårsaften: Mange morsomme ideer til et uforglemmelig nyttårsfest!

Barnas festspill i mørket for innendørs og utendørs – 11 morsomme ideer med lommelykt

Nyttårs spill for familien

Nyttårsaften spill familie-barn-voksne-ideer-morsomme-nyttårsaften

Barn bare elsker gløden av fyrverkeriet og venter utålmodig, så det er en uatskillelig del av nyttårsfesten også. Mange familier ser på TV -produksjonen “Dinner for one”, som tradisjonelt sendes den dagen. Hvis du bare planlegger å tilbringe nyttårsaften hjemme med familien, kan du spille klassiske familiespill som “Monopoly”, “Activity”, “Tabu” eller “Mensch ärgere dich nicht”.

Populære spill – spill charades

Nyttårsaftens spill voksen-flokk-spill-populært-fest-spill-nyttårsaften

Charade er en klassiker på enhver fest med flere gjester. Det er et brettspill med pantomime, som spilles av to grupper og om nødvendig en spillmester. La gruppene eller spillmesteren skrive objekter eller filmtitler på papirbiter, brett dem og bland dem i en bolle. Nå må spillerne igjen tegne et stykke papir og pantomime ordet eller tittelen til sine medspillere. For å trekke en vinner kan poeng vinnes for hvert gjettet ord på en viss tid. Gruppen som har flere poeng når alle papirbitene er trukket vinner spillet. Nyttårsaften -spill som Charade er underholdende og innebærer vanligvis mye latter.

Nyttårs spill for voksne

nyttårsaften-spill-voksen-drikking-spill-resolusjoner-gjett-nyttårsaften

De klassiske nyttårsaftens festspill for voksne er mat og drikke spill som alltid gjør deg i godt humør hvis du ikke overdriver. Hvis du feirer nyttårsaften med nære venner som alle kjenner hverandre godt, kan du gjette oppløsninger. Spillerne skriver resolusjonene for nyttår på et stykke papir og samler alle papirbitene i en bolle. Deretter leses de opp etter hverandre, og hver spiller blir bedt om å gjette hvem som har gjort den tilsvarende oppløsningen. Den som har gjettet flest oppløsninger, er vinneren av spillet.

Prøv morsomme spill – nytt utseende!

nyttårsaften-spill-morsomme-ideer-nyttårsaften-fest-masker-klær-morsomme

Hvis nyttårsaften er i en leilighet, kan du spille New Look! Game. For dette bør verten forberede en pose eller stor sekk med morsomme klær og tilbehør, for eksempel parykker, solbriller, badedrakter, skjørt og lignende før festen. Spillerne kaster terningene, og alle som kaster en sekser skal strekke seg inn i lommen med bind for øynene og ta på plagget eller tilbehøret de tok. Spillet er over når posen er tom. Nå kan du ta morsomme bilder med ditt nye utseende til nyttårsaften.

Spillideer med dans

nyttårsaften-spill-dans-bevegelse-morsomt-morsomt-godt-humør-fest

Slik at de resterende timene går raskere fram til årsskiftet, kan du og dine gjester spille dans med nyttårsaften, som samtidig driver bort trettheten etter middagen. Limbo er et populært dansespill. Den spilles til karibisk musikk med en pinne eller kosteskaft. De andre spillerne danser til musikken under pinnen, først hever den og senker den lavere og lavere. Spillet brukes til å avgjøre hvem som er mest bøyelig, og han eller hun skal motta en premie eller en liten belønning.

Spill for nyttårsaften hjemme

nyttårsaften-spill-tenåringer-sannhet-gjerning-risiko-snu flaske-ideen

Det populære spillet “Truth, Deed or Risk” er en god idé for en nyttårsfest med venner og spilles spesielt blant unge mennesker. Jo flere spillere som deltar, jo bedre. Spillerne sitter i en sirkel og en av dem snur en tom flaske i midten. Spilleren som flasken peker til blir spurt: “Sannhet, gjerning eller risiko?” Hvis sannhet velges, bør spilleren svare ærlig på et spørsmål, hvis gjerning en oppgave utføres og hvis risiko bør man velge en oppgave fra tre muligheter.

Ideer med mat og drikke

nyttårsaften-spill-morsomt-dagligvare-mat-kostnad-gjetning

Hvis du og dine gjester ikke er helt fornøyd, kan du spille spill med matprøver. Følgende spill kalles “Food Science” og krever en tallerken med matprøver og flere skjeer, samt noen kluter for å få bind for øynene for spillerne. En spillmester tilbereder forskjellige enkle matvarer, som honning, sennep, ketchup, sukker og andre. anta at de med bind for øynene smaker på maten og må gjette det. Den som først har den riktige løsningen vinner runden. Selv om det enkle matestimatet høres enkelt ut, er det faktisk ikke det. Dette spillet blir spesielt morsomt når du legger til noen mer ubehagelige matvarer.

En annen idé er å ordne forskjellige matvarer i en sirkel. Velsmakende og ubehagelige varianter kombineres her. Det er ikke nødvendig å blinde øynene dine. Nå er utgangspunktet for denne sirkelen valgt. Den første spilleren ruller et tall med en dør og teller matprøvene for å komme til hvilken han må spise. Så hvis han ruller en 5, må han spise den femte matprøven.

Nyttårslek for barn

nyttårsaften-spill-barn-typisk-kjeks-nyttårsaften fest-moro

Hvis du feirer nyttår med de minste, bør du forberede flere morsomme nyttårsaftensspill for dem, slik at de ikke blir lei før midnatt. Et morsomt spill som kan spilles med flere barn, er å swaddling en mamma.

Nyttårsidéer for barn – mamma -swaddle

nyttårsaften-spill-barn-mamma-swaddling-toalett-papir-fest-spill-idé

Lag minst to grupper på to spillere hver for å delta i spillet. En spiller i gruppen spiller mumien, og den andre må pakke ham inn med toalettpapir. Gruppen som spilte rollen først eller laget en bedre mamma, vinner spillet.

Typiske barnespill til nyttårsaften

nyttårsaften-spill-nyttårsaften-barn-tilbringe-ideer-ha det gøy

Et av de mest populære nyttårsaften -spillene for barn er hvordan man tegner kjeks. Det er kjempegøy med barna og kan gjøre ventetiden til midnatt morsommere for de minste. Du kan forberede deg før selve festivalen og lage kjeksene selv. Alt du trenger er tomme toalettpapirruller, crepe -papir og små leker eller søtsaker som fyll.

Spill ved bordet for barn og voksne

nyttårsaften-spill-barn-voksne-kort-spill-morsomt-silverster-kveld-idé

Du kan også spille spill for nyttårsaften ved bordet ved hjelp av kortspill, terninger eller enkle materialer som penner og papir. Nå har du endelig muligheten til å huske et spill du ikke har spilt på lenge. Om “menneske, ikke bli sint”, “UNO”, “tabu” eller de enkle “tre på rad” spiller ingen rolle. Du kan avtale på forhånd med familien eller gjestene slik at du i god tid vet hva du trenger for å forberede deg til kveldsselskapet. Et halmspill kan spilles med barn ved hjelp av enkle sugerør, små papirbiter og boller til hver spiller.

Reglene for halmspillet

nyttårsaften-spill-barn-halm-spill-drikking-sugerør-papir-fest-idé

Flere papirbiter legges i en stor haug på bordet slik at hver spiller enkelt kan nå bunken. Etter startsignalet bør spillerne suge opp sedlene fra haugen ved hjelp av sugerør og samle dem i sin egen bolle. For å gjøre spillet morsommere kan notatene til de andre spillerne bli stjålet, men bare før de havner i bollen. Som med de andre nyttårsaften -spillene, er vinneren den som har samlet flest papirer til slutt.

En lignende spillidee som er populær blant tenåringer og voksne, fungerer på en lignende måte. Alle deltakerne sitter på gulvet eller stolene og danner en sirkel. I stedet for å bruke et sugerør, suges papir eller vanligvis et spillekort inn med munnen og må deretter sendes videre til neste spiller uten at det faller. Hvis hun gjør det, oppstår et kyss automatisk.

Bytte gaver

nyttårsaften-spill-små-gaver-utveksling-nyttårsaften-fest-ideer

I stedet for å forberede gaver til nyttårsaften, kan du organisere nyttårsaften for å bytte gaver. Hver gjest bør ta med en liten gave til festen og pakke den inn i avisen for kamuflasje. Gaver legges på bordet og terningene rulles til du kaster en sekser. Deretter kan han velge en gave uten å pakke den ut før alle gjestene får en gave.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Sy leseben – tips, instruksjoner og mønstre gratis