15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker crackers for nyttårsaften – En enkel guide

Christmas cracker tinker nyttårsaften bankett dekorere morsom serviett misteltein

Du kjenner sikkert de populære kjeksene, som er fylt med forskjellige små gaver, i hvert fall fra filmer. Men har du noen gang sprukket en? Hvis ikke, men du har lyst, kan du benytte anledningen til denne nyttårsaften og lage kjeks til alle som er tilstede. Vi har utarbeidet gode instruksjoner for deg her som vil gjøre prosjektet til en lek. Kom i gang med det så snart som mulig Tinker kjeks til nyttårsaften fordi det ikke er mye tid igjen til festivalen.

Tinker kjeks til nyttårsaften – Materialene

Christmas cracker tinker materialer aluminium bakeform lim neglelakk sprekk ledning

– A4 -ark

– Engangsform i aluminium

– Popsnor

– toalettpapirruller

– Lim

– Line

– Svart og hvitt neglelakk

– Spyd

Tinker crackers for nyttårsaften – Instruksjonene

Knallbonbon tinker til nyttårsaften bakepanne engangs aluminium vann hvit neglelakk

Ha arket og spydet klart for å lage julekjeks til nyttårsaften. Fyll stekeformen med varmt vann. Ha flere dråper hvitt neglelakk i vannet.

Lag marmoreffekten for kjeksene

Christmas cracker tinker black nail polish drop instructions

Legg deretter flere dråper svart neglelakk på den hvite neglelakken. Med disse nyttårsaften juleknekkerstegene bør du skynde deg slik at du blir ferdig før neglelakken tørker i vannet.

Tinker med spyd

Christmas crackers tinker nyttårsaften spyd tre marmor design gjøre

Bruk spydet til å fordele lakken forsiktig slik at det oppstår en typisk marmoreffekt. Kanskje du allerede kjenner denne teknikken fra forskjellige negledesign med marmoreffekt. Bruk dem på samme måte for å lage julekjeks til nyttårsaften.

Ta lakken over på papiret

Christmas crackers tinker nyttårsaften spyd tre marmor design gjøre

Deretter trenger du arket for å lage julekjeks til nyttårsaften. Du plasserer dette på overflaten av vannet slik at lakken fester seg til papiret. Vær forsiktig så du ikke senker papiret under vannet.

Skjær ruller til kjeksene

Christmas cracker tinker nyttårsaften rull med toalettpapir pop ledning idé

Forbered nå toalettpapirrullene. Du trenger tre stykker for å lage julkjeks til nyttårsaften, der den midterste delen skal være litt større enn de to ytre. Ordne disse slik at de tar opp den lengre siden av papiret og etterlater en smal kant på begge sider.

Fest papiret til kjeksene

Christmas crackers tinker nyttårsaften papir limrulle papp

I dette trinnet med å lage julekjeks til nyttårsaften, legger du en streng med kjeks i hjulene. Lim valsene på langsiden av arket. Husk at marmorsiden skal være på utsiden. Du bør da gi de fremtidige kjeksene litt tid til å tørke.

Pakk rullene

Christmas crackers tinker nyttårsaften papirrull wrap tinkering idé

Når limet har tørket, pakk rullene med papiret. På den andre kanten legger du lim på papiret igjen og lar det tørke. Du er nå nesten ferdig med nyttårsaftens juleknekker.

Fyll kjeksene

Christmas candy tinker nyttårsaften papir fold enkelt diy prosjekt

Du kan nå brette den overflødige kanten av papiret innover for å lage kjeks til nyttårsaften, slik at rullen er skjult og et vakrere utseende blir opprettet for kjeksene. Nå kan du fylle kjeksene med godteri og små gaver. Mye konfetti skal selvfølgelig ikke mangle. Alle disse tingene burde være i mellomrollen. For dette formålet kan du først knytte godteriet på den ene siden og deretter fylle det.

Slutt med å sminke med kjeksene på nyttårsaften

Christmas candy tinker nyttårsaften knytte en streng rett og slett diy idé

Når du er ferdig, kan du knytte det frie området mellom rullene med snor. Og du er ferdig. Du kan selvsagt lage så mange julekaker du vil til nyttårsaften. Jo mer jo bedre!

Christmas cracker tinker nyttårsaften festidee marmorpapir original

Slik skal de ferdige kjeksene se ut til slutt. Det flotte er at hvert knitrende godteri har et individuelt design takket være marmormønsteret. Kombinasjonen av svart og hvitt ser veldig elegant ut og passer perfekt til nyttårsaften. Men alle andre farger er også egnet.

Christmas candy tinker nyttårsaften glamour borddekorasjon gave gave konfetti

Kjeksene gjør en fantastisk borddekorasjon og gleder samtidig alle gjestene. Så de er perfekte som små gjestegaver og løfter stemningen, og derfor er det definitivt verdt å lage julekjeks på nyttårsaften.

Julegodis -tinker nyttårsaftens bordpynt lager gullplater selv

Du er velkommen til å bruke ferdig, farget innpakningspapir for å pakke kjeksene i stedet for marmorpapiret. På den måten blir de ikke så personlige. Du kan imidlertid spare tid på å pusle med julekjeks til nyttårsaften hvis du ikke har så mye igjen til festivalen.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Sy leseben – tips, instruksjoner og mønstre gratis