15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

14 gode ideer til en rask og sofistikert dessert til nyttårsaften

Hvis du har bestemt deg for å ha et nyttårsfest hjemme i år, tenker du sannsynligvis allerede på hva din festlige meny vil inneholde. Vil du avslutte det siste året med en deilig dessert og overraske dine gjester eller familie? Vi har noen ideer for deg Dessert til nyttårsaften satt sammen, som du starter det nye året to ganger også.

Dessert til nyttårsaften – liten og pen å se på

dessert til nyttårsaften cupcakes-pisket krem-sukker stjerner-perler-kjeks-snøfnugg-dekorasjon-kake-pops-blå-kake tallerken

Avhengig av om du feirer i godt selskap eller med mange venner hjemme, kan nyttårsaften være i mini -format og bør være raskt å forberede. Desserter som kan tilbys som snacks imellom er veldig passende, fordi nyttårsaften vanligvis varer til neste morgen og sult kan også bli fornøyd på et senere tidspunkt med riktig dessert.

Deilige cupcakes som en nyttårsaftens dessert

dessert til nyttårsaften champagneglass-muffins-glitter-stjerner-trebord-søte-muffinsvesker-papir-gull-krem-pålegg-sølv-kjeksstativ

Muffinsene, som over tid har dukket opp som en klassisk dessert til nyttårsaften, egner seg veldig godt til dette. De er raske med å forberede, lykkes alltid og er veldig varierte. For å få nyttårsmuffinsene til å se festlige ut, akkurat som de skal være på årets siste dag, kan du forvandle dem til flotte cupcakes med smørkrem eller pisket krem ​​og dekorere dem med glitrende sukkerdryss eller små stjerner.

Lag sjokoladepynt til paier, kaker og lignende selv

Serverer dessert i et glass – 6 oppskrifter og tips for garnering

Lag marengs selv – oppskrifter som alle kan bake hjemme

Cupcakes med kremost og musserende vin

dessert til nyttårsaften cupcakes-vanilje-pisket krem-glass-prosecco-kranser-kjeks stand-glass flaske

Med gylne papirkasser til muffinsene og plassert på et kjeksstativ i sølv, er de en flott dessert til nyttårsaften. Den festlige desserten kan også inneholde litt alkohol, selvfølgelig bare hvis ingen barn napper i den. Hvis du vil, kan du skjemme bort ganen din ved å tilsette musserende vin. For den deilige, luftige panseret trenger du 2 pakker kremost, 100 g melis, 150 ml musserende vin og 100 ml fløte til rundt 12 cupcakes.

Dekorer nyttårsaftensdesserten med spiselige perler

dessert til nyttårsaften cupcakes-vanilje-deig-søt-smørkrem-hette-rosa-glitter-sukker-perler

Bland kremost med melis til det er jevnt, tilsett deretter mousserende vin sakte og rør til slutt fløten. Du kan også bruke en pakke med kremstabilisator for en fastere konsistens. Når du har valgt et farget tema for nyttårsaften, kan du røre litt matfarging i fargen du ønsker, inn i kremen eller dekorere cupcakes med små sukkerperler.

Lag dessert for barn

dessert-nyttårsaften-søte-små-cupcakes-kokosflak-sjokolade-barn-dekorasjon-stjerne-rød-duk-bånd

Hvis æresgjestene dine er små barn, kan du lage søte små dyr med hvilken som helst pålegg. Med uttørket kokos, for eksempel, kan du enkelt forme søte bjørner. Dryss litt mer tørket kokos i midten av muffinsen og den utstående snuten er klar. Du kan male øynene dine med smeltet sjokolade, og de minste vil sikkert bli imponert.

Lag fargerike sitron trøfler selv

dessert-nyttårsaften-trøffel-praliner-sitron-glasur-farget-tallerken-serviett-blå-prikkete bånd

Vil du servere fargerike, hjemmelagde sitronstrøfler og skape wow -faktoren blant gjestene? De søte trøflene er en edel og deilig dessert til nyttårsfesten, og vil også friske deg opp med sin fine sitronsmak. Til omtrent 30-35 stykker trenger du:

 • 200 g hvit sjokolade
 • 30 g smør
 • 25 g damefingre
 • 60 ml tung krem
 • 1 ts revet sitronskall

Delikatesser pent presentert

dessert-nyttårsaften-sjokolade-trøffel-gave-eske-emballasje-gave-bånd-karamellglasur-sjokolade-tallerken

Kok opp fløten kort med smøret og fjern kjelen fra komfyren. Løs opp den grovhakkede sjokoladen i den, og rør deretter i de grovt smulde damefingrene og sitronskallet. La massen stivne i kjøleskapet. Ta en teskje hver fra massen og form dem til baller. Du kan deretter dyppe de ferdige trøflene i sjokolade eller rulle dem i melis. Du er velkommen til å pakke denne søte fristelsen i små esker med et bånd og legge den på bordet som en elegant, personlig gave.

Dessert på en pinne fortryller med et flott utseende

dessert-nyttårsaften-kake-pops-rød-hvit-glitter-sukker-hjerte-spisepinner-holder-kvinne-kjole-hvit

Små, søte, runde kakeboller på en pinne ser bare flotte ut og er en ideell dessert til nyttårsaften. Cake pops er et ganske iøynefallende og ekstremt allsidig, da det er utallige måter å dekorere dem på. Gled gjestene dine med de stilfulle kakene i forskjellige farger og glitter.

Dekorer kakepoppen etter smak

dessert-nyttårsaften-tallerken-hvit-kake-pops-sukker-hvitt-gull-perler-diverse-kokosflak

Dekket med sjokolade eller marsipan, eller rullet i sprø, er de også ideelle som originale gaver. Du trenger ikke et spesielt stativ for å servere de deilige kakene på en sofistikert måte. De ser flotte ut i vakre murmur eller på en enkel, ensfarget tallerken. Du kan også servere popcakes på en isoporbar.

Raffinerte delikatesser – glitrende makroner

dessert-nyttårsaften-macarons-glitter-vanilje-krem-sølv-tegn-skrive-glass-bolle-godteri-bord-feiring

Har du bestemt deg for en edel borddekorasjon i sølv eller gull? Nyttårsaftensdesserten kan også ha en dekorativ effekt, påvirke og fullføre hele utseendet. Små mandelmakroner med mye glitter på ser veldig festlige ut. De fine franske kjeksene kan fylles med forskjellige kremer etter steking. Du trenger følgende ingredienser til omtrent 25 makroner:

 • 90 g eggehvite
 • 25 g sukker
 • 100 g finmalte mandler
 • 200 g melis
 • klype salt

Fargerik fingermat med deilig fylling

dessert-nyttårsaften-macarons-farget-blå-gul-fylling-gliltzer-sukker-streusel-rund-sødme

Pisk eggehvitene med salt og sukker til de er faste. Bland melis med mandlene og sil alt, helst et par ganger. Brett de tørre ingrediensene inn i marengsen. Sprøyt sirkler på et bakepapir dekket med bakepapir og la makronene tørke. Kyssene bakes deretter ved 140 ° C i 15 minutter. La de små makronene kjøle seg ned og ha dem i en forseglbar boks i et døgn. Deretter kan du fylle de små bakevarer og farge vanilje, smør eller sjokoladekrem eller tilsette litt matfarge i makrondeigen og legge til fargeaksenter på borddekorasjonene.

Fin søt og sur forførelse

dessert-nyttårsaften-kirsebær-frukt-sjokolade-hvit-glasur-kakefat-glass-sukker-perlesølv

Hvis du foretrekker å servere en fruktig og lett dessert til nyttårsaften, er deilige frukter i mørt smeltende sjokolade det perfekte alternativet for din festlige dessert. Innpakket i sjokolade og dekorert med små sølvperler, ser kirsebærene veldig sofistikerte ut når de serveres på en kakefat.

Festlig dekorasjon med marshmallow candy cane pops

dessert-nyttårsaften-marshmallow-sjokolade-glasur-sukker dryss-rød-hvit-candy-canes-stripet-candy

Hvis du vil lage en rask, men kreativ dessert til nyttårsaften, kan du bare få en pakke med marshmallow og litt godteri. Til denne uvanlige desserten trenger du også litt mørk sjokolade som du smelter. Dypp sukkerrøret i den smeltede sjokoladen og stikk dem midt i marshmallowen. Nå kan du dyppe de små bittene i sjokolademassen og deretter rulle dem i smuldret sukkerrør. Barn og alle som liker å bite i søtsaker vil elske denne flotte desserten.

Lag sjokolade selv

dessert-nyttårsaften-søtsaker-shortbread-kjeks-nøtter-mandel-sjokolade-glasur-sukker sprinkles-bolle-bakepapir

Hjemmelagde praliner kan tilberedes raskt med bare noen få ingredienser og lover en deilig opplevelse. Du kan lage disse sprø delikatessene fra små smørkjeks med mandler og smakfull couverture. Server den håndlagde sjokoladen i et vakkert kakefat.

Sjokolade peppermyntefudge

dessert-nyttårsaften-fudge-sjokolade-peppermynte-fingermat-liten tallerken-godteri-smuldret-skiver

Hvis du vil lage en sjokolade-dessert uten steking raskt og enkelt, kan denne sjokolade- og peppermyntefudgen være noe for deg. Krydret med mørk eller helmelk sjokolade, kondensert melk og noen få aromatiske dråper peppermynteolje, vil de små snittene utvilsomt skjemme bort sjelen og ganen.

Server dessert i et glass

dessert-nyttårsaften-mini-glass-skje-lag-krem-sitron-krem-mascarpone-pudding-tallerken-søt-sprø

Slik at du kan slappe av etter hovedretten, kan du tilberede nyttårsaften desserten dagen før og servere den i et glass. Enten mascarponekrem med fruktgelé, sjokolademousse med bringebær eller panna cotta, ser alle desserter, servert i et glass, vakre og veldig spesielle ut.

Kreativt pyntet dessert til nyttårsaften

dessert-nyttårsaften-glasslag-kakao-kaffe-krem-sjokolade-hvit-pynt-serveringsbrett

Et lagdelt utseende vil gi din hjemmelagde dessert det bestemte. Du er velkommen til å utvikle dine egne kreasjoner og gi desserten i glasset et veldig personlig preg med en uvanlig dekorasjon.

Marengs kyss å bite i

dessert-nyttårsaften-marengs-kyss-små-søte-sparklers-konfetti-gull-sølv-tallerken-hvit

Luftige, lette marengskyss tilberedes på kort tid og er perfekt, søt fingermat til nyttårsaften. Du er velkommen til å belegge to marengshalvdeler med sjokoladekrem og sette dem sammen eller rett og slett bare sette små gnister på dem og nyte gnisten.

Lagdelt dessert i et glass til nyttårsaften: Deilig dessert med sjokolade og kirsebær

Forbered nyttårsaften lagdelt dessert i en enkel glassoppskrift med kirsebær og sjokolade

Skjem bort deg selv og dine gjester med en deilig, pent arrangert dessert. Den neste lagdelte desserten avrunder perfekt den festlige menyen for nyttårsaften og ser også bra ut. Tilberedningstid: 6 minutter, steketid for sjokoladekakebunnen: 1 time. Eventuelt kan du også kjøpe en ferdig kakebunn for å spare tid.

Ingrediensene til 10 porsjoner:

 • 100 g smør, mykt
 • 150 g mel
 • 30 g kakaopulver, søtet
 • 2 mellomstore egg
 • 100 ml melk
 • 100 g sukker
 • 500 g vaniljepudding
 • 700 g sure kirsebær i et glass, pitted
 • 60 ml kirsebærlikør (valgfritt)
 • 300 ml kremfløte
 • 1 ts pulverisert sukker
 • 4 g vaniljesukker (1/2 pakke)
 • 100 g svart sjokoladeflak

Først må du bake sjokoladekakebunnen, hvis du kjøper en ferdig bunn kan du hoppe over dette trinnet og begynne å forberede desserten med en gang. Til sjokoladekakebunnen: Smør en springform med en diameter på 28 cm. Forvarm deretter ovnen til 180 grader. Bland det mykede smøret med sukkeret til en jevn masse dannes. Tilsett deretter eggene og rør. I mellomtiden kan du blande melet med kakaopulver og bakepulver i en annen bolle og deretter gradvis tilsette eggeblandingen. Til slutt tilsettes melken sakte i en tynn stråle, under konstant omrøring. Fyll den ferdige deigen i formen og bruk en kniv til å glatte overflaten. Stek sjokoladebunnen i 30 – 35 minutter (tannpirktest!) Ved 170 grader uten konveksjon. Etter at kakebunnen er avkjølt, skjærer du den horisontalt i tre lag. Skjær deretter ut 30 sirkler av samme størrelse med glass og hell (eventuelt) kirsebærlikøren over dem.

Bland vaniljepudding med 50 g svarte sjokoladeflak, tøm de surste kirsebærene og behold 125 ml av saften. Bland kremfløten med melis og vaniljesukker i en annen bolle. Legg 1 sirkel med sjokoladekakebunn på bunnen av koppen, fordel deretter vaniljepudding over den med sjokoladesponene, pynt med sure kirsebær, litt sur kirsebærjuice og pisket krem. Lag det hele ytterligere to ganger i samme rekkefølge og dryss desserten med sjokoladespon. Chill desserten over natten.

Tilbered nyttårsaftensdessert i et glass: Søt fristelse med bringebær

Nyttårsaften dessert i et glass med frukt bær deilig og enkel oppskrift

Neste nyttårsdessert i et glass ser ikke bare flott ut, men er også himmelsk deilig. For denne søte fristelsen trenger du følgende ingredienser til 8 porsjoner:

 • 375 g ferske eller frosne bringebær
 • 2 ts melis (til pynt)
 • 500 ml eplejuice
 • 3 ts vaniljestang
 • 12 g malt gelatin
 • 1 egg
 • 55 g melis
 • Rød matfarging
 • 600 ml kremfløte
 • 250 g ferske eller frosne bringebær (i tillegg til 375 g oppført ovenfor)
 • 52 g myke sølvperler laget av sjokolade (for eksempel fra Dr. Oetker)
 • 8 glass

Forvarm ovnen til 100 grader, kled en stekeplate med bakepapir. Skill eggene og visp eggehvitene med en stavmikser. Tilsett sukker gradvis og fortsett å slå til det blir fast og skinnende. Bruk deretter en sprøytepose til å sette blandingen i riktig form på bakeplaten. Hvis du vil, kan du legge flere dråper rød matfargestoff i sprøyteposen først. La deretter marengene tørke i ovnen på 100 grader i 1 time og 30 minutter. Bland nå de 375 g bringebærene med eplejuice, gelatin og vaniljestang og bland alt til det er glatt. Ha først fruktblandingen i glassene, deretter pynt med 250 g bringebær, pisket krem, melis, marengs og sølvperlene laget av sjokolade.

Nattbord nyttårsaften for barn: Deilig dessert med yoghurt og frukt

Nattbord Nyttårsbarn med yoghurt og frukt

Hvis du leter etter et velsmakende og sunt alternativ til vanlige desserter i glasset, så er den neste oppskriftsideen akkurat den rette for deg og dine gjester. Det er også den perfekte desserten for barna. Ingrediensene til 4 porsjoner:

 • Gresk yoghurt med 4% fett
 • 2-3 ts chiafrø
 • 60 ml mandelmelk
 • Kjerner fra granateple
 • 1 håndfull bjørnebær
 • 1 håndfull blåbær
 • 1 håndfull jordbær
 • 1 håndfull bringebær
 • 1 pakke (300 g) Belvita frokostkjeks, smuldret

Bland yoghurten med chiafrøene og mandelmelken, del blandingen i 4 glass og pynt glassene med frukten. Sett dem deretter i kulden i 6 timer. Dryss de smuldrede Belvita -kjeksene over glassene før servering.

Nyttårsaften Dessert i et glass: Enkel oppskrift på dessert med Oreo -kjeks

Forbered nyttårsaftens dessert for barn med oreokjeks i en enkel glassoppskrift til dessert

Liker du oreokaker? Da bør du definitivt prøve neste lagdelte dessert til nyttårsaften. Oppskriften er ekstremt enkel, så selv nybegynnere vil lykkes, og den lagdelte retten er faktisk klar på et blunk. Ingrediensene til 6 porsjoner er som følger:

 • 18 oreokaker
 • 400 ml sjokoladepudding
 • 240 ml kremfløte
 • 90 g melis
 • 20 ml smør, smeltet
 • 400 g Philadelphia kremost

Tilbered først sjokoladepuddingen og legg den i kulden. I mellomtiden smuldrer du oreokjeksene så små som mulig og blander dem med smøret. Hell oreomassen i 6 glass. I en separat bolle, bland kremosten med melis og halvparten av kremfløten til den er jevn. Fordel kremostblandingen i glassene og pynt med sjokoladepudding. Strø resten av kremfløten på toppen og pynt med smuldret oreokjeks.

Nyttårs isdessert for barn i glass

Forbered nyttårsdessert i et glass med kirsebær og iskremoppskrift

Vårt siste forslag til en nyttårsaftensdessert i et glass er en dessert med iskrem. Og hvis du arrangerer en fest for dine enslige venner, kan du også legge til Marsala (italiensk likørvin) i desserten. Du trenger følgende ingredienser for 6 porsjoner:

 • 350 g kirsebær i grop
 • 80 ml Marsala (en forsterket vin, hvis du vil servere desserten til de voksne)
 • 600 ml kremfløte
 • 200 g svart sjokolade
 • 200 g vaniljeis
 • 1/3 panettone (italiensk julekake), skåret i terninger på 3 cm

Bland først kirsebærene og eventuelt marsalavinen i en bolle og la dem stå til side. Varm imens opp kremfløten i en kjele, smuldre sjokoladen og tilsett den. La kremen sitte i kjøleskapet i 60 minutter og visp den til den er kremaktig. Del panettone -kakestykkene i glassene, og pynt deretter med kirsebærene og iskrem og sjokoladekrem. Fullstendig! Forresten, hvis du ønsker det, kan du erstatte kirsebærene med andre sesongfrukter.

dessert til nyttårsaften kakefat-hvit-dekorasjon-fest-smør-kjeks-melis-sukker skriveklokke-svart-hvit-grå

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke