15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oppgavespill nyttårsaften: Mange morsomme ideer til et uforglemmelig nyttårsfest!

Når året langsomt nærmer seg slutten, er det på tide å organisere nyttårsfesten for å feire året som har gått og det neste. Enten du vil arrangere en morsom nyttårsaften med venner og bekjente eller en liten, intim feiring med familien – du må sørge for at gjestene dine har det gøy og underholder seg hele natten. Og hvilken bedre måte å gjøre det på enn noen morsomme nyttårsspill for voksne? Enten brett-, kort- eller drikkespill – de er alle morsomme og lar timene gå til midnatt på et blunk. I denne artikkelen har vi satt sammen mange flotte ideer for nyttårsoppgaver for deg, som garanterer en uforglemmelig fest! Ha det gøy å lese og leke!

Oppgaver Spill Nyttårsaften For voksne Nyttårsaften Festideer

Hvis du skal ha et stort nyttårsfest, er sjansen for at fremmede dukker opp nesten 100%. Morsomme nyttårsaftenspill for voksne er en fin måte å bli litt bedre kjent med disse menneskene på og bryte isen.

Oppgaver spill nyttårsaften – spørsmål å bli kjent med

Husarbeid Spill nyttårsaften Morsomme drikkespill Voksne

I dette spillet bør du tenke på noen få spørsmål om året som gjestene dine må svare på etterpå. Hvilket øyeblikk fra i fjor ville du heller glemt? Hva var det beste som skjedde med deg? En hendelse som påvirket deg? For eksempel kan noen av spørsmålene være – på den måten kan alle fortelle en morsom og pinlig historie om seg selv, og på den måten blir alle litt bedre kjent med hverandre.

Nyttårsaftens spill voksne – To resolusjoner og en løgn

Nyttårsfestidéer temafest organiserer festspill for voksne

Dette spillet er en ny variant av den klassiske “Two Truths and One Lie”, og det er den ideelle isbryteren til nyttårsaften. Hver spiller bør komme med 3 oppløsninger som de ønsker å implementere neste år, hvorav 2 er helt sammensatt. Dette spillet er den perfekte måten å finne ut hvor godt vennene dine virkelig kjenner deg. Eller en annen variant ville være hvis gjestene skriver sine oppløsninger på små biter av papir og deretter legger dem i en lue, for eksempel. Hver velger deretter et stykke papir og leser oppløsningen, og det er opp til de andre å gjette hvem det er.

Kyssens konge

Husarbeid Nyttårsaften morsomme festspill

Alt du trenger for denne flotte nyttårsaftenoppgaven er et par poser med deilige “Hershey Kisses” sjokolade. Så snart gjestene dine kommer, gir du 5 sjokolade til hver av kvinnene. Det er menns jobb å på en eller annen måte tjene godbitene fra jentene. For eksempel kan du få henne til å le, danse for henne eller noe annet du kan tenke deg for å tjene et kyss. Ved midnatt blir mannen med flest sjokolade kronet til kyssekongen og vinner en premie som en flaske whisky eller vodka.

Morsomme nyttårsaftenspill Voksne – “Sett deg ned!”

Drikkespill Voksen Festspill Oppgaver Spill nyttårsaften

Dette er et kult og veldig morsomt spill som du kan spille hele natten. Og slik fungerer det – hver gang du slår av musikken i noen sekunder, må alle gjestene sette seg ned. Enten på gulvet, bordet eller stolen – alt er tillatt. Den siste personen som står stille må ha et skudd. Når natten går, vil de fleste av dere ikke tenke på det, og det vil igjen gi mye moro.

Drikkespill nyttårsaften – “Hvem er ..?”

Nyttårsaften Party Ideas morsomme nyttårsaften spill voksne

Et veldig enkelt, men ganske morsomt nyttårsfestspill som gir deg muligheten til å bli bedre kjent med alle dine gjester. Gjennom festen må du stille et spørsmål til alle tilfeldig – som “Hvem er den eldste i rommet”, “Hvem har en hund?” Eller noe lignende. Den første personen som svarer riktig, må bestemme hvem som må drikke et skudd i rommet og deretter stille det neste spørsmålet.

Oppgavespill nyttårsaften – Roulette -drikkespill

Kaffeskudd drikker nyttårsaften festideer for voksne

Roulette er et klassisk drikkespill som beskytter mot kjedsomhet på hver fest og sørger for mye moro. Alt du trenger for dette er mange skuddglass, forskjellige drinker og en tom flaske. Og slik går det:

 • Fyll glassene med enten alkoholholdige eller alkoholfrie drikker – for eksempel vodka, tequila, whisky, eggnog, kaffe, melk, varm sjokolade, appelsinjuice, etc. For å gjøre det enda morsommere, kan du fylle noen av glassene med olivenolje, soyasaus eller noe lignende.
 • Ordne glassene i en sirkel og sett deg rundt bordet.
 • Og nå må noen snu den tomme flasken en gang, akkurat som med “spinn flasken”, til flaskens hode peker på noen. Deretter må han drikke skuddet foran ham og deretter snu flasken igjen.

Oppgaver spill nyttårsaften – den klassiske “Mäxchen”

Nyttårsaften Festideer Drikkespillregler Nyttårsaften Spill Voksne

“Mäxchen” er også kjent som “Mieren” og er et av de mest kjente og morsomste nyttårsaftensspillene for voksne.

For å gjøre dette trenger du:

 • 2 terninger
 • 1 terningkopp
 • Skuddglass
 • rikelig med alkohol

Og slik spilles det:

 • Alle setter seg i en sirkel og noen begynner å kaste terningene.
 • Du må se på resultatet ditt på en slik måte at ingen andre kan se tallet.
 • Deretter må du fortelle resten av spillerne resultatet ditt, og alltid navngi det høyere tallet først. For eksempel rullet du en 4 og en 2, så du må si 42, ikke 24. Selvfølgelig kan du også nevne et annet nummer enn det du faktisk rullet.
 • Spilleren til høyre må gjette om du snakker sant eller ikke.
 • Hvis han ikke tror deg, kan han avsløre. Hvis du snakket sant, må han prøve. Men hvis du løy – må du drikke.

Morsomme nyttårsaftenspill for voksne – “Pinnchen sprit”

Morsomme festspill med kortoppgaver spill nyttårsaften

I dette oppgavespillet nyttårsaften kreves litt dyktighet og fart. Alle spillerne får 1 skje og 2 glass hver – det ene er tomt og det andre er fylt med alkoholholdig drikke. I løpet av et minutt må spillerne skje så mye av drikken som mulig i det andre glasset. Når tiden er ute, må alle drikke det som er igjen i det første glasset.

Festspill voksen nyttår festideer drikke spill regler

Previous Post
Båloppskrifter – Enkel campinglaging og tilberedning av deilige måltider
Next Post
Lag søte påskekurver av kaffefiltre – raske instruksjoner