15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyttårsforsetter: disse ideene kan realiseres!

Oppløsninger 2019 tips triks

Mange tar årsskiftet som en mulighet til å ordne seg ordentlig. Ubehagelige vaner flyr over bord og tilsvarende endringer er målrettet. Gode ​​resolusjoner er i luften på nyttårsaften. Det nye året burde vært annerledes.

Men skuffelsen er stor når det gamle mønsteret slår igjennom igjen de første ukene i januar. Å plukke en sigarett, gå til bilen eller et kort stopp på McDonald’s er for forførende. Gode ​​intensjoner overlever sjelden til våren. Det virker ikke så tragisk når de stille forsvinner heller. Tross alt var det bare en stille avtale med seg selv. Den som noterer ned individuelle mål eller formidler dem til andre mens man tenker annerledes om saken Studie fra Dominican University (California) fant ut. Men andre ting spiller også en rolle i haglens tidlige flytur: det selvpålagte målet er for urealistisk eller den første gnisten mangler.

En titt på tyskernes kjæreste oppløsninger viser at de kan realiseres med noen få triks og gode ideer.

Nyttårsforsett:

1. Mer tid med familie og venner

gode oppløsninger 2019 familiemedlemmer tilbringer en ekskursjon

Planlegg aktiviteter og dra nytte av fritidsaktiviteter

Tiden for refleksjon begynner allerede i julen: Hva er egentlig viktig for meg i livet? Mange kommer til at de bruker altfor lite tid med familie og venner. Men det endrer seg på nyåret – så langt teorien går.

Engasjement er dagens rekkefølge slik at felles aktiviteter og flotte opplevelser med kjære virkelig får plass i den nye kalenderen. Middagen med levende lys, en velværehelg i Allgäu eller eventyret i rømningsrommet bør bestilles allerede i januar. For ideer som dette, Tilbud fra Jochen Schweizer et variert utvalg og friske innspill. Mange aktiviteter kan enkelt gjennomføres med liten innsats, det være seg for enkeltpersoner, par, grupper eller familien. Når det første trinnet blir konkret, er fortsettelsen bare et spørsmål om form.

Nyttårsforsett:

2. Spis sunnere – små skritt fører til målet

gode oppløsninger for 2019 spise sunt

Kaker, pepperkaker, steker, raclette – det blir mye fest igjen ved juletid. Samvittigheten er roet, tross alt er sunnere mat på huskelisten for det nye året. I utgangspunktet vet alle hvorfor sunn mat skal stå på menyen: det er bedre for kroppen, bedre for helsen, bedre for velvære. Hvis det ikke var for vanen. Som med mange andre stoffer, blir kroppen vant til mange sukkerholdige og fete matvarer som den får over en lengre periode. Å endre kostholdet ditt radikalt ved årsskiftet er derfor vanligvis et håpløst foretak.

gode beslutninger om å spise sunt i 2019

Det er bedre å hente deg fra anerkjente kilder som TK å informere om sunt kosthold, å sette mindre, oppnåelige milepæler for deg selv og for eksempel å utelate en bestemt type mat først. De sukkerholdige drikkene er ideelle her. Da kan kroppen fortsatt trekke på hvilket sukker den ellers får. Og sinnet er lykkelig fordi det ikke trenger å gi opp alt med en gang. Det er også en stor hjelp når folk kan finne andre kampanjer. De som kjemper mot ønsket om kremkaker alene gir lettere opp. Ta med familien ombord eller start en matutfordring på kontoret – det gir den nødvendige motivasjonen.

Nyttårsforsett:

3. Mer sport – slik holder du deg på ballen

gode oppløsninger 2019 sportstog yoga

Noen vil til slutt gå ned noen kilo, andre vil ikke bli andpusten når heisen til tredje etasje mislykkes. Mer sport etter årsskiftet er et ekstremt populært foretak. Det trenger ikke være registrering på treningsstudioet. Litt mer trening i hverdagen er like effektivt. Mottoet er: bare la bilen stå igjen når ruten like godt kan mestres på sykkel. Trapper er ikke bare enkle å klatre, de kan også erobres under en løp. Og hvis du har barn, kan du brenne utrolig mange kalorier når du spiller fangst.

Tips for sportstrening fra 2019

Utstyret er der, motivasjonen er ikke: Mange snubler over det svakere jeget.

Alle som ønsker å prøve seg på treningsstudio eller løpetrening, bør definitivt se etter likesinnede. Beslutningen blir tatt for raskt for ikke å sette av gårde for en gang i dag fordi det er bare så koselig hjemme. Å møte andre mennesker på et bestemt tidspunkt triumferer over bekvemmeligheten, fordi de fleste kvier seg for å bryte et løfte.

Nyttårsforsett:

4. Mer tid til deg selv – fritiden må også planlegges

gode oppløsninger 2019 mer tid selv

Profesjonelle og familieutfordringer har ofte livet så tett under kontroll at det knapt er tid til deg selv. Alle som ønsker å endre det på nyåret trenger en konkret plan. Bare planen er ikke nok, for det kommer stadig noe: Et møte kan settes inn i lunsjpausen. Brettspillet spilles raskt med ungdommene. Når alle endelig er ute av huset, er husarbeid på agendaen. De fleste ofrer for mye av fritiden for andre.

Nyttårsforsett:

5. Stopp og nyt øyeblikket – når ingenting annet betyr noe

Gode ​​oppløsninger 2019 venner som nyter ferie

En stor del av fritiden din bør være forbeholdt dine egne tanker eller din egen avslapning. Fremfor alt er det viktig å gjøre de elskede tingene som står på din personlige venteliste. Det er pizzaen som spises liggende på sofaen, langt fra å være et forbilde, eller det lange badet med vakker musikk. For ditt velvære er det viktig å ta deg tid til å gjøre det du liker. Det hjelper også å lage en bestemt liste. I likhet med en treningsplan, bør visse tider være reservert i kalenderen for disse fasene. Potensielle kilder til interferens bør være slått av – det være seg mobiltelefoner eller andre mennesker. De som bevisst bruker noen timer i uken med seg selv, er mer mottakelige og lykkeligere i hverdagen. Ditt eget batteri blir deretter ladet igjen.

Konklusjon: Alt har sin tid og bør finne et sted i avtalekalenderen

Gode ​​oppløsninger i 2019 skaper mer fritid

De som setter ribben for høyt, vil raskt kaste sine gode resolusjoner over bord igjen på nyåret. Spesifiser ett eller to prosjekter i begynnelsen, avtal en avtale eller inngå forpliktende avtaler – slik kan de oppnådde resolusjonene oppnås. Noen ideer kan smart kombineres med hverandre. Og dessuten er det ingen som bestemmer når nye impulser kan berike sitt eget liv. Det trenger ikke nødvendigvis være ved årsskiftet.

gode oppløsninger 2019 reisefamilie

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke