15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Taklampe av tre etterligner formen på et fuglehus

Lampe fuglerede form hvitt tre

Innovasjoner kommer i forskjellige former. Kreative designere har allerede presentert en rekke prosjekter og belysningskonsepter. Vi har allerede introdusert deg for minimalistiske, klassiske og industrielle lys for alle deler av huset. Det skjer sjelden i disse dager at en ny lampe ser virkelig original ut. Dette designet for Taklampe i tre men gjorde til og med et veldig positivt inntrykk på oss.

Taklampe av tre eller fuglehus?

Lampebelysning deco stue

Designet heter Luminaire Oiseau og er et utmerket eksempel på vellykket samarbeid. Firmaet Compagnie, grunnlagt av arkitekten Olivier Chabaud, lanserte nylig sitt siste design. Taklampen i tre bærer det poetiske navnet Vogel og er en ukonvensjonell blanding som pynter interiøret. Lampen er en blanding av et fuglerede og skandinavisk belysning. På den ene siden er konstruksjonen preget av klare former og linjer, på den andre siden ser den super interessant ut og tiltrekker seg oppmerksomhet. Ved første øyekast ser lampen enkel og upåfallende ut – tradisjonell form og hvit farge preger designet. Men ved nærmere ettersyn viser det seg å være en stille skjønnhet. Lampen etterligner konstruksjonen av et fuglerede. Lampens indre side er laget av ubehandlet tre.

Taklampe i tre med et originalt design

Stue design fugl figur original

de Taklampe i tre er delvis kuttet ut. En liten fuglfigur gir designet et autentisk utseende. Så man kan lure på om dette er et fuglerede eller en lampe. Det subtile lyset fremhever fuglefiguren. Det er en sjarmerende pendellampe som gir rommet personlighet og er godt egnet for stuen eller spisestuen. Designet med en stor følelse av stil og eleganse, vil lampen sikkert forskjønne interiøret og kan brukes som dekorasjon uten problemer.

Originalt lysdesign fra Frankrike

hvit fugl i skandinavisk stil

Hvit taklampe med en liten fuglfigur

Husdesignfigur trebearbeidet

Detaljert skisse av lampen

Skisse design ide plan

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014