15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Futuristisk eikependellampe av Naos

Futuristisk-eik-anheng-lampe-naos

Moderne belysning kommer i uregelmessige og fascinerende former som vi ikke kan motstå, og vi kjøper dem for å gjøre livet lettere og vakrere. Det som er sikkert er at du ikke kan motstå fristelsen til å gjøre dette taklampe i futuristisk eik å eie. de futuristisk eiklampe i eik er laget av det franske selskapet Naos. Selv om selskapet spesialiserer seg på lys og lamper, tilhører denne futuristiske eikedesignen ikke en av designerne i dette teamet.

Taklampe i futuristisk eik

Opphengslampe-eikepaneler

Ja, denne utrolig originale designen kommer med en interessant historie. Ideen bak taklampe i futuristisk eik ble opprinnelig realisert i en papirversjon. Designeren av papirpendellampen heter Paper Donut, og han designet den for en musikkfestival i Frankrike. Etter at dette mesterverket virkelig ble populært som et kunstnerisk symbol, bestemte den franske designeren seg for å lage et belysningssystem.

Futuristisk eikependellampe i fransk design

anheng-lampe-futuristisk-fransk-design

Naos tilbyr ikke pendellampen av papir, men av eik. Selskapet velger dette edle og autentiske råmaterialet for å påvirke ideen om et hyggelig og varmt familiesammenkomst foran det gamle spisebordet i tre i mormors hus. Men du trenger ikke å henge dette mesterverket i spisestuen eller kjøkkenet. Denne vakre futuristisk eiklampe i eik kan til og med finne sin plass i en luksuriøs minimalistisk stue.

Taklampe laget av trepaneler

Hengende lampe-trepaneler

de taklampe i futuristisk eik har faktisk en veldig interessant og fascinerende konstruksjon. Denne franske pendellampen består av 30 trepaneler. Det mest interessante med disse 30 panelene er at de enkelt settes sammen uten profesjonell hjelp eller noe spesielt lim.

Abigail

moderne taklampe av eikepaneler

moderne-taklampe-eik-trepaneler

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014