15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designerlamper fra Slamp – ekstraordinær belysning fra Italia

italiensk designerbelysning av slamp vegglampe

de Designerlamper fra Slamp er noen av de mest elegante vegglampene og lysekronene. Lillibet Mini -modellen, designet av Nigel Coates, er spesielt elegant og stilig. Slamps slagord er “At the speed of light” og det passer godt til det kreative studioet og deres Designerlamper. Selskapet ble grunnlagt i 1992. Selv om det er relativt ungt, har studioet laget ekstraordinære design og deltatt i mange prosjekter. Slamp har et ungt og kreativt team hvis medlemmer alltid har innovative og fantasifulle ideer. På denne måten har studio blitt et av de mest kjente selskapene i denne grenen. Slamp kombinerer vellykket kunst, design og materialer av høy kvalitet.

Designerlamper fra Slamp – de spektakulære designene av Nigel Coates

italienske designerlamper fra slamp lillibet mini

Designeren Nigel Coates ble født i 1949. Han studerte ved Nottingham University. I dag er han en av de mest kjente interiør- og produktdesignerne i arkitektverdenen. Coates bidrag til Slamp er ikke bare i modellene av Designerlamper Lillibet Mini og Lillibet, men i andre viktige prosjekter. Verkene hans taler for seg selv fordi Nigel Coates mener at arkitektur og design har sitt eget språk. De kommuniserer med naturen og skaper et fantastisk miljø som er representert i tankene og ideene til designeren. Ifølge Coates er byen en levende organisme. Det ville være en mulig forklaring på hans unike design, som interagerer med interiøret på en ekstraordinær måte.

Designerlamper fra Slamp – den ekstraordinære modellen Lillibeth Mini

italienske designerlamper av slamp lillibet

de Designerlamper fra Slamp er veldig elegante og stilige. En modell skiller seg ut spesielt etter disse kriteriene. Lillibet Mini -designet gjenspeiler nøyaktig Coates visjoner og utstråler forbløffende skjønnhet og eleganse. Krystallelementene i form av små dråper ser levende og spesielt imponerende ut, som om de vil falle når som helst. Lillibeth Mini -modellen er vakker og liten. Det bryter og vrir lyset på uventede måter og skaper på denne måten en unik romantisk atmosfære. Ta også en titt på de gjenværende lampedesignene fra Slamp.

Superstjernedesignet fra Slamp

italienske designerlamper av slamp superstar

Helios -modellen

italiensk designerbelysning av slamp helios

Guinetta -designet av Slamp

italiensk designerbelysning av slamp ginetta

Designer gulvlampe – Bach -modellen

italiensk designerbelysning av slamp bach

Den vakre Aurora -designen

italiensk designerbelysning av slamp aurora

Atlantismodellen i sfærisk form

italiensk designerbelysning av slamp atlante

Previous Post
Radiator med dekorative elementer for stilig innredning
Next Post
10 kreative ideer for veggdesign