15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne designerbelysning – futuristisk lysbue

Utstilling av belysningssystem

Vi presenterer deg en interessant futuristisk lysbue med stor effekt. Store vinkorker, håndlaget base og 10 vinglass på den, en kanne vin. Hva kan dette prosjektet representere? To lamper ble bygget inn i konstruksjonen på en slik måte at de presenterte en busktrommel.

Futuristisk buelampe med et innovativt design

Gulvlampe-moderne designidee

Et teppe ble lagt foran konstruksjonen som forener hele temaet og refererer tilbake til vinen. Designeren Marti Guixe presenterte sitt interessante prosjekt som en del av Wiener designeruke og vakte alles oppmerksomhet. Han er tradisjonelt kjent for sine interessante design, og også denne gangen skuffet han ikke auditoriet – den kreative kombinasjonen av teppe, bord og belysning er unik. Sist men ikke minst fikk de besøkende en futuristisk lysbue overrasket. Designet ser nyskapende ut og ser samtidig kjent ut. Dette viser tydelig de nye tendensene – nemlig å skape atmosfære gjennom interessante kombinasjoner av bord og integrert belysning. Vinen er ikke bare forbindelsen mellom alle elementene i rommet, men forbinder også visuelt visjonen med naturen. Det er ikke tilfeldig at hovedsakelig naturlige materialer har blitt brukt i konstruksjonen.

Futuristisk buelampe – det “stille livet”

moderne design av belysningssystem

Designeren Marti Guixe beskriver sin inspirasjon for futuristisk lysbue – I lang tid studerte de nøye vinkjellerne og lagringsplassen, transportsystemet for vin. Du har erklært installasjonen din som slutten på glassflaskene for vin, og en ny æra der vin er representert i en ny form. Hovedelementene er symbolsk bevart – etiketten, vinkorkene og vinen, og likevel kan det nye konseptet fremdeles tydelig gjenkjennes. Prosjektet, kalt stilleben med lys, ble laget av en Free Port -prototype, 10 vinglass, 2 lamper, vinkorker, teppe og en håndlaget vase full av rødvin.

Moderne futuristisk belysning

Lysutstilling deisgn idé

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt