15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En ballonglampe for barnerom gir mykt lys

Ballonglampe til barnerom polyetylen taklampe

Dette bedårende Ballonglampe til barnerom var av tegnestuen Crous Calogero designet for det spanske merket Estiluz. Det ser ut som en heliumballong som flyter i taket eller på veggen. I mørket gir denne lampen en varm glød og skaper en magisk atmosfære. Den er spesielt egnet for barnerommet, fordi ballongen er forbundet med barndommen.

søt ballonglampe til barnerom

Ballonglampe for barnerom takveggversjon

de Ballonglampe var laget av gjennomsiktig polyetylen og er den perfekte lampen for barnerom fordi den avgir et mykt lys. En rød linje henger fra ballongen, og det er faktisk bryteren. Du kan veksle mellom sterkt lys, myk belysning og av -modus.

Ballonglampe til barnerom

Ballonglampe designrom for barnestue Crous Calogero

Prosjektet vant det Silver Delta Award for Industrial Design på FADfest i Barcelona. Ballon -lampesamlingen fra Estiluz ble inspirert av minner fra generasjoner – både voksne og barn. Vi husker alle en tapt ballong som vi holdt i hendene våre, ikke sant? I dette tilfellet vil ikke ballongen gli inn i himmelen fordi den finner sitt hjem i taket eller på veggen, og den lyser opp rommene dine. Denne designen fungerer spesielt godt som en  Lampe til barnerom.

Bytt som et rødt bånd

Ballonglampe barnerom Estiluz

de Ballonglampe er tilgjengelig i to versjoner – tak og vegglampe. Det ønskede eteriske utseendet oppnås fordi lampeskjermen er laget av børstet polyetylen. Dette materialet er gjennomsiktig og inneholder en energisparende lyspære.

Nattlys er veldig viktig for de minste, spesielt hvis de er redde for mørket. Disse Lampe til barnerom Lyser forsiktig og trøster barnet om natten. Dette stemningslyset skaper en koselig og varm atmosfære og vil jage bort barns frykt for spøkelser og monstre.

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt