15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne vegglampe – originalt konsept for stemningsbelysning

Konsept designer stige form dekorere stue

Indirekte belysning er ofte undervurdert – men det er nettopp det dempede lyset fra vegglampene som bidrar til å skape en god stemning. Vi presenterer deg en moderne vegglampe, som forvandler lyset til et dekorativt element.

Moderne vegglampe eller stilig dekorasjon?

minimalistisk design stilig skinnhengende

MSDS Ladder Light -designet ble inspirert av halskjedet. I likhet med et elegant halskjede, pryder det moderne vegglampe leilighetsveggene og sprer mykt lys i rommet. Lampen etterligner formen på en stige og kan henges på veggen. Kombinasjonen mellom to veldig forskjellige materialer som lær og rustfritt stål tiltrekker seg oppmerksomhet. Den varme, nøytrale beige-brune fargen på skinnelementene står i kontrast til den polerte overflaten på rustfritt stål. De seks lyskildene skaper kunstneriske lyseffekter og bidrar til en koselig atmosfære.

Moderne vegglampe med sterk tilstedeværelse i rommet

stilig design veggskinn i rustfritt stål

de moderne vegglampe inspirerer med en enkel, men veldig stilig form og presis produksjon. Lampens subtile lys slapper av øynene og beroliger sansene etter en lang arbeidsdag. Personer med migrene vil sikkert bli fascinert av designet. Belysningen er ikke bare praktisk, men også ekstremt dekorativ. Eycatcher er godt egnet for romantiske sjeler og kan fremkalle en koselig, hellig atmosfære i spisesalen. minimalistiske og puristiske møbler vil definitivt dra nytte av den innovative vegglampen. Enten det er et koselig sitteområde eller bare som en aksent i gangen – designet tilbyr utallige bruksområder.

Det kanadiske designerstudiet HMS -datablad har lenge vært kjent for sine kreative prosjekter. Kunstneriske lysobjekter laget etter minimalistiske grunnleggende prinsipper har brakt dem popularitet. De talentfulle designerne er alltid på utkikk etter ny inspirasjon og er ikke redde for å eksperimentere med materialer og former. Lampene er preget av en enkel estetikk.

Originalt konsept, presis produksjon – designervegglampen fra MSDS

Vegg subtil lys stemningsbelysning

Previous Post
Barnemøbler – velg møblene
Next Post
50 veggklistremerke ideer for interiøret ditt