15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lys i hagen med moderne pullertlys – 20 designermodeller

lys i hagen terrasse-stein-middelhavet-kryss-manel-llusca

Ta vare på noe hyggelig Lys i hagen, ved å bruke stilige lamper for belysning. Det er utallige designere som tilbyr fantastiske modeller. Vi vil gjerne tilby deg et lite utvalg i denne artikkelen. De moderne utelysene tilhører alle de trendy, såkalte pullertlysene, som minner om innsatser i sin form og ser ut til å vokse rett ut av jorden. Ta en titt på de moderne lampene og finn den perfekte modellen for å skape den perfekte atmosfæren med behagelig lys i hagen.

Lys i hagen – lampe Moon av Platek

lys-hage-måne-platek-rund-måne-optikk-diskret

Aluminiumet som brukes til å bygge denne lampen er værbestandig og helt egnet for bruk som lys i hagen. Lampen er tilgjengelig i tre høyder og grå farge. LED -lampen fordeler lyset jevnt i området og blender ikke.

Lys i hagen – Stilkpollarlampe fra Linea Light Group

lys-hage-terrasse-stilk-linea-lys-gruppe-sittegruppe-markise

Modellene fra Stalk -kolleksjonen er moderne og tilbys ikke bare i forskjellige størrelser. Du kan også velge mellom de hvite og brune modellene eller kombinere dem med hverandre. Dette LED -lyset i hagen garanterer perfekt belysning i et aluminiumshus. De tradisjonelle lysrørene kan også brukes med denne lampen.

Etui med modulære belysningsinstrumenter

lys i hagen etui-modulær-hvit-søyler-design-belgisk

Den belgiske produsenten var inspirert av naturen for disse originale lampene. På en minimalistisk måte representerer utelysene de belgiske trærne, som ofte vokser i en skrå vinkel på grunn av den sterke vinden. Polykarbonat ble brukt som materiale. Lampene som gir godt lys i hagen, er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger.

Chrysler 72 av Aldo Bernadi

lys-hage-chrysler-72-aldo-bernardi-rust-optikk-hage-sti-grus

LED -hagepollarlampen avgir lyset nedover. Medding og kobber brukes som materiale, noe som skaper et ganske rustaktig utseende. Det er også praktisk at lampen kan plugges i bakken eller stå fri. Den andre varianten er spesielt fordelaktig hvis du vil motta lys i hagen på stier.

Moai fra Simes

lys-hage-moai-simes-moderne-design-utendørs

Denne moderne modellen er tilgjengelig i enten brun eller grå. Lampen har formen som en firkantet stolpe som er kuttet ut i lyskildens område. Lyset i hagen er rettet nedover. s at den fantastisk lyser opp hagestier eller trapper og gjør en sen spasertur gjennom hagen spesielt hyggelig og fremfor alt tryggere.

Tetra Parco av Platek

lys-hage-tetra-parco-platek-stein-vegg-lys-moderne

Denne pullerten brukes ikke bare til praktisk belysning, men fungerer også som dekorasjon takket være den elegante formen. Lyspæren er beskyttet av et langt deksel av herdet klart glass. Få stilig lys i hagen for senger, terrasser, stier og trapper med denne modellen fra Platek.

I-Mago av Goccia Illuminazione

lys i hagen i-mago-goccia-lampe-idé

Denne lyssøylen har formen av en slank stang som diskret leder lyset nedover. LED -lyset i hagen garanterer lavt forbruk, noe som sparer strøm. Lampen er tilgjengelig i to høyder og huset kan være laget av malt aluminium eller stål.

Tris 1800 fra Platek

lys-hage-fasade-gips-tris-1800-platek-utendørs-lys

Du kan også legge nyttig lys i hagen med denne modellen. Tilgjengelig i fire størrelser, kan du raskt finne den riktige varianten for hagen din. Den lysegrå fargen og det smale designet er veldig stilig og vil fremheve hagen din på en subtil måte.

330 P1 fra Inverlight

lys i hagen 330-p1-inverlight-low-design-bed-border

Stål og Compo -tre brukes til å lage disse subtile, men attraktive lampene som er relativt små. Lampen krever ingen spesiell forsiktighet for å gi deg lys i hagen i lang tid. Metallhuset er komprimert ved hjelp av silikon og er dermed beskyttet mot alle værforhold.

D-Retta fra Linea Light Group

lys-hage-d-retta-linea-lys-tre-imitasjon

Moderne design er også laget av tre. Siden dette materialet ikke er for værbestandig, brukes imidlertid ofte et imitert treverk, som det velges en spesiell maling for. Dette er også tilfelle med D-Retta-modellen. Det brukes såkalte polymerkjerner, som med sitt treutseende tilpasser seg fantastisk til hagen.

Lumini av Gartenmetall for lys i hagen

lys-hage-rustfritt stål-optikk-lumini-hage-metall-hageseng

Gartenmetall tilbyr også to attraktive modeller med et rustfritt utseende. Utendørslampene for lys i hagen kan fantastisk kombineres med andre hagedekorasjoner og dermed skape en harmonisk atmosfære. Det er tre forskjellige høyder, med den laveste modellen L-formet og skinner nedover.

Slank fra Platek

lys-hage-slank-platek-middelhavshus-design-stein-rustikk

Den slanke modellen fra Platek imponerer med et veldig flatt design som ikke bare er flott i den moderne hagen. Den er laget av aluminium og herdet glass. Uansett hvor du vil få lys i hagen, er Slim -lampene garantert passende. Pulverlakken lover en værbestandig modell som du kommer til å like lenge.

Se fra Simes

lys-hage-utseende-simes-weiss-ziergraeser-brostein

Hvis du liker den moderne fargen hvit, vil modellen definitivt appellere til deg. Den tilbys i to høyder, der den lave versjonen kan oppfylle to funksjoner samtidig. På den ene siden gir den behagelig lys i hagen, og på den andre siden kan utelampen også brukes som en sengekant uten å belyse hagestien mindre. Simes -modellen er også tilgjengelig i grått. Kombiner med den matchende vegglampen.

Rook hagelampe fra Olev

lys-hage-ledet-tårn-olev-bauhaus-design-inspirasjon

Lampen er laget av aluminium og er skrudd fast i gulvet eller annen solid bakgrunn. En liten åpning gjør at lampen kan distribuere LED -lyset i hagen uten å være for irriterende. Designet er enkelt, moderne og bare fantastisk.

Flamingo fra Platek

lys-hage-flamingo-platek-design-original-svart

Flamingo Design fra Platek er preget av et veldig interessant design. Det minner om gress som først vokser opp og deretter begynner å henge ned. Dermed er det et perfekt tillegg til teksturen i den moderne hagen. LED -lampen er laget av lett aluminium og festet til gulvet.

Triangolo av Goccia Illuminazione

lys-hage-triangolo-goccia-grå-minimalistisk-buksbom

Merkets første Triangolo -modell ble lansert tilbake i 1987. Over tid har selvfølgelig designet blitt endret og tilpasset trendene. Modellen for lys i hagen er tilgjengelig i tre versjoner, nemlig to modeller med symmetrisk lysstrøm i 60 graders vinkel og en med asymmetrisk lysstrøm.

Elle 2 fra Flexalighting

lys-hage-elle-2-fleksibelysning-plen-belysning-idé

Modellene fra Elle -kolleksjonen er spesielt slitesterke og værbestandige takket være det doble pulverbelegget. Selv om det er sterkt lys i hagen, overholdes reglene for luftforurensning strengt. De to størrelsene er tilgjengelige i en behagelig brun farge.

Sam fra Inverlight

lys-hage-sam-inverlight-glass-lys blå-stål

Sandblåst glass i en attraktiv, lyseblå farge tiltrekker alle øyne med denne lampen uten tvil. Hvis du vil installere lys i hagen, bør du vurdere denne modellen, fordi den er moderne og romantisk på samme tid. I tillegg kan lampen ikke legges på gulvet, men også på veggen.

Lys i hagen – Stick fra Platek

lys-hage-pinne-platek-sement-bygge-deco-lampe

Hvis du ønsker det, kan du også motta lys i hagen i form av sement. Stick -modellen fra Platik er enkel og minimalistisk, men garanterer den beste belysningen i utendørsområdet. Lyskilden er igjen en energisparende LED-pære. Den kompakte designen kan integreres perfekt i hagen.

Hagelamper tilgjengelig fra: Platek

Linea Light Group

Hagemetall

Gocca Illuminazione

Aldo Bernadi

Olev

Simes

Fleksibel

Inverleight

Modulære belysningsinstrumenter

Previous Post
Møbler ideer for sittegrupper på kjøkkenet – plassbesparende og koselig
Next Post
Bygg en loftseng selv med Ikea -møbler – design av senger med lagringsplass