15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Beem pendellamper LED – moderne lys med lekne former og tilstedeværelse

taklamper leddesign beem line buet ny teknologi moderne optikk

Den britiske designeren Samuel Wilkinson har avduket de to første designene til sitt nye lysmerke Beem. Hans første armaturkolleksjon består av to LED -armaturer, hvis design er preget av buede, rette eller spiralformede linjer. Opprettelsen av Beem -armaturene ble kunngjort i april under Milanos designuke. Merkets første kolleksjon ble presentert av Wilkinson som en del av Conran Shops høst / vinterkolleksjon.

beem anheng lys led smil lys samling kurve linje u form moderne

Den siste LED-teknologien med fleksible lysdioder ble brukt til de to designene, kalt Smile and Curli. Det er denne teknologien som gjør det mulig å lage lyspærer i sine lekne former. Historisk sett er lyspære design et område som har utviklet seg sakte gjennom årene. Datidens teknologi tilbød bare en begrenset mulighet for variasjoner i formen.

Fremskrittene innen LED -lamper med fleksible lyslegemer gjør det mulig for designere å uttrykke sin kreativitet og utvikle former som tidligere var urealiserbare. Been er det første merket i verden som implementerer denne teknologien på en så kunstnerisk måte.

fleksible belysningsarmaturer moderne filamentpendellamper ledet enkelt design

LED Smile -pendellampene er preget av en enkel, grafisk design. Smil består av en enkelt glassstang utstyrt med en fleksibel filament og festet til en keramisk base. Den elegante lette kroppen kommer i tre forskjellige former – en U -form, en svakt oppadgående kurve som ligner et smilefjes og en rett linje.

moderne beem pendellamper led design vortex curli

Curli -pendellampene LED ser ut som en virvel av lys. Curli er inspirert av dekorativ kalligrafi og har formen av en kontinuerlig asymmetrisk spiral som vikles rundt lampeholderen.

Wilkinson mener markedet er mettet med lyspærer i retrostil. Av denne grunn har han et klart mål i tankene, nemlig å skape samtidige former. Designerne fant ut at de tidligere lampene alltid ble skapt hengende, som om de rant ut. De to Beem -pendellampene LED skal gjøre akkurat det motsatte. Det ble laget former som går opp og skiller de enkelte delene visuelt fra hverandre.

beem anheng lys led smil samuel wilkinson samling lyspære teknologi

Takket være den nye teknologien avgir armaturene et varmt og sterkt lys og bruker så lite energi som mulig. De to LED -pendellampene kan henges opp individuelt eller arrangeres i grupper. En nyskapende roterende mekanisme, som er gjemt inne, gjør det mulig at lysene lett kan tilpasses lyspærene rundt.

* Du kan finne flere prosjekter fra Samuel Wilkinson Studio her

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Sy leseben – tips, instruksjoner og mønstre gratis