15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vibia -lys – stilig eleganse og en unik flytende effekt preger den nye “Nord” -kolleksjonen

vibia lights north collection deconstruction led floating effect

Med sin flytende lampe “Nord” presenterer designeren Arik Levy en ny kategori lamper. “North” er et vellykket samspill mellom en stilig gulvlampe og en hengende lampe, som imponerer med en fascinerende flytende effekt. Med Vibia -lysene utforsker designerne konseptet med dekonstruksjon. Den nye Vibia -samlingen er et resultat av forskning på elementene som utgjør en lampe.

gulvlampe hengende lampe elegante vibia lamper north collection

Navnet på samlingen antyder egenskapene til nordlyset. Lampen avgir et sterkt, diffust lys som ikke skaper sterk skygge. Arik Levy sammenligner den elegante “Nord” -lampen med sollys, som endrer høyde og posisjon hele året. Den flytende lampen består av en tradisjonell lampeskjerm festet til en nesten usynlig stålkabel laget av karbonfibre. På grunn av sin fleksibilitet og letthet, er dette materialet et utmerket valg når du designer lyskilden. Mens det flytende beslaget henger ned fra taket, utføres den elektriske tilkoblingen på gulvnivå.

vibia lights north collection versjon hvit ?? flytende arm motvektsområde

LED -lyskilder fungerer som en lyskilde i Vibia -lysene og gir et jevnt lys. Den kan brukes fleksibelt og kan ledes dit den er nødvendig. En motvekt, som er plassert på gulvet, leder den elektriske kabelen fra lampeskjermen til støpselet. Dette gjør at “Nord” -armaturen kan plasseres etter ønske. Vibia -lysene imponerer med sin funksjonelle design og trylle frem sitt eget område uten å være påtrengende og uten å dominere rommet.

vibia lamper north collection kombinasjon gulvlampe hengelampe elegant

Når du kommer inn i rommet, virker den romlige fordelingen av lysarmaturene først overraskende. Armaturen henger ikke som forventet i taket, og er heller ikke festet til veggen eller på gulvet. Designet til denne lampen skaper en spesiell tyngdekraft. I dekonstruksjonsprosessen har designeren laget et dynamisk system med justerbare vinkler som transporterer lyset dit det er nødvendig. En spiss vinkel skaper et smalt område, mens en åpen vinkel fremhever det fjerne. Lampeskjermen i aluminium er tilgjengelig i fire farger: hvit, krem, grafitt og blå.

lampeskjerm matt grafitt uniform lys vibia lamper north collection

vibia lights nord samling elektrisk tilkobling led lyskilde

dekonstruksjon vibia lys nord samling enkel funksjonell design

* Du kan finne flere produkter fra Vibia her

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften