15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett aksenter med indirekte belysning, LED -spotter og spotter

indirekte belysning tak-stue-flekker-krem-veggmaling

Vårt velvære og romatmosfæren kan påvirkes positivt av lys, for bare med riktig lys kan et rom utvikle sin fulle effekt. Lys kan tiltrekke seg oppmerksomhet, virke beroligende og avslappende eller estetisk markere et objekt. I tillegg til dagslys kan du installere sofistikert indirekte belysning eller retningsbestemte lyskilder for å sette interessante aksenter i rommet. God planlegging er viktig her, fordi det er forskjellige belysningskrav avhengig av rommets funksjon. I dag skal vi gi deg noen tips og ideer om hvordan du lager innbydende og attraktive rom med lys.

Kombinasjon av direkte og indirekte belysning

indirekte belysning stue-tak-innfelte spot-led-strips

de Lysdesign gir et rom prikken over i’en og skaper den rette romatmosfæren. Tidene da belysning var begrenset til å slå lamper på og av, er for lengst borte. I dag er det et viktig designelement. Vi kombinerer forskjellige lyskilder og eksperimenterer med farger og lysnivåer for å skape riktig stemning for hver aktivitet. Kjølig, sterkere og direkte lys gir for eksempel stimulering, mens svakt, varmt og indirekte lys gir komfort.

Når du designer et rom med lys, bør du vurdere hvor mye lys du trenger for hva og i hvilket rom. Spotlys og spotter kan iscenesettes veldig spesifikt og kan også integreres veldig enkelt i tak. I stedet kan du bruke skjulte lys og LED -strips for å implementere atmosfæriske og uvanlige lysideer. Tommelfingerregelen er: en fungerer for ideell belysning Blanding av tre forskjellige lyskilder helst.

Ideer for belysning av aksenter i stua

spotbelysning-nisje-gips-vegg-stue-innfelte flekker

Stuen er vanligvis det største rommet og fokuspunktet for hjemmemiljøet. Folk ser på TV, leser, leker med barna her. Kravene til stuebelysning er veldig forskjellige, og bare en sentral plassert taklampe kan vanligvis ikke oppfylle dem. Derfor anbefaler vi flere lyskilder som er distribuert i rommet.

Nedhengt gipshimling, lette viker og frigolitprofiler gir for eksempel utmerkede muligheter for kreativ belysning i stuen. Dette kan brukes til å redusere romhøyder eller skjule installasjoner og isolasjon. Profesjonelle lysdesignere jobber ofte med lys-mørke kontraster og kombinerer LED-strips og innfelte flekker for å skape en fantastisk effekt i rommet. De innebygde spotene er bygget direkte inn i gipsplaten, mens LED-stripen er skjult i takkonstruksjonen. Taket ser da ut til å flyte bokstavelig talt, mens det målrettede lyset fra flekkene skinner nedover. Gips har også mange alternativer for moderne interiørkonstruksjon, for eksempel veggnisjer og TV-vegger, som også kan belyses av innebygde flekker.

Spotlights i gangen for optimal belysning

lys-korridor-led-spot-track-system-spot-belysning

Gangen er vanligvis et smalt passasjeområde og har ofte ingen vinduer, og derfor er belysning av spesiell betydning. Hallen belysning bør formidle en innbydende atmosfære og belyse hele rommet jevnt. For eksempel kan flere flammesendere og spot-systemer sikre optimal sikt. De er svært funksjonelle takket være sin ekstreme rotasjon og svingbarhet og kan også brukes som Belysning for kunst kan bli brukt. En lang gang gir den perfekte setting for et galleri med malerier, familiebilder eller samtidige fotografier. Fordelen med LED -belysning er at den gir tilstrekkelig lysstyrke til å understreke alle finesser i kunstverkene, uten å forårsake skade på verkene. På denne måten kan bilder, skulpturer eller til og med smykker fremheves effektivt. Med et firepunkt, for eksempel, kan to lys rettes mot veggen, og de to andre punktene kan derimot belyse stien til de andre rommene.

Avslappet lys og indirekte belysning på soverommet

indirekte belysning soverom led strip innebygd skaphylle

Soverommet er et sted for hvile og avslapning, hvor vi kan slappe av etter en hektisk dag på jobben. I tillegg til generell belysning, anbefales lys på sengen for lesing, på speilet og i skapet. Den beste måten å skape en virkelig avslappet, koselig atmosfære på soverommet er gjennom indirekte belysning. LED -lysstrimler bader rommet i en myk glød og får møbler til å se ut til å flyte. De kan enkelt og raskt festes på undersiden av skap, under senger, i nisjer og til og med bak fjernsynet. Lysstyrken reflekteres deretter fra vegger og gulv og skaper fantastiske effekter.

Lett planlegging for kjøkkenet

indirekte belysning -ceiling-spots-ku% cc% 88che-benkeplate-lys

Optimal lys er nødvendig på kjøkkenet: lyst når du tilbereder mat, koselig når du spiser og effektivt når gjester kommer til middag. Derfor blir også LED -strips og indirekte belysning stadig mer populære på kjøkkenet. Med LED-skap i kjøkkenskap kan arbeidsområdet belyses godt og uten skygger, mens LED-strimler gjemt i tak og vegg skaper stemningsfullt permanent lys.

Indirekte belysning for et deilig bad

indirekte belysning bad-speilskap-led-spotlys-tak

Ulike lysstemninger kreves også på badet. For daglig personlig hygiene og kosmetikk må det være funksjonelt, men noen ganger veldig romantisk. Når ting må gå fort om morgenen, gir LED -innfelte flekker i taket et vennlig, klart lys. Med god speilbelysning kan sminke eller øyenbrynplukking fort bli et spørsmål om flaks. Om kvelden, når du vil glemme hverdagens kjas og mas, gir indirekte opplyste LED -strips varme, smigrende lys og skaper den perfekte atmosfæren for et deilig bad.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten