15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne designer stuelamper for et stilig bomiljø

designer-stue-lamper-moderne-høyt tak-sikte-taklampe

Stuen er et av de viktigste rommene i et hus eller en leilighet. Familien tilbringer mange timer her, så rommet må oppfylle en rekke krav. Spesiell oppmerksomhet rettes mot belysningskonseptet. Lys er en stemningsskapende, kan roe eller stimulere og setter fantastiske aksenter. En vakker pendellampe som henger over salongbordet og lyser opp sittegruppen, kan gjøre underverker. I dag viser vi deg spesielt vakre eksemplarer i alle former og størrelser som kan beskrives som edle, uvanlige, høy kvalitet, eksklusive og til og med ekstraordinære. Med disse designer stuelampene kan du skape de ideelle lysforholdene.

LED designer stue lamper AIM by Flos

stue-lampe-moderne-led-5-flammer-hengende-hvit

AIM LED -armaturen fra Flos ble introdusert i 2013 og har erobret designverdenen og satt en ny trend: ekstra lange lampekabler som kan henges, pakkes eller festes i grupper etter ønske. Designet av designeren Ronan & Ewan Bouroullec har en 9 meter lang kabel og tillater mange komposisjoner. Aim -taklampen er for øvrig ideell for rom med stor takhøyde. De hengende kablene understreker følelsen av luftighet og plass.

Glasslampe Emma av Panzeri

designer-stue-lamper-moderne-glass-led-emma-panzeri

Armaturer laget av farget glass feirer sitt comeback og avgir et stemningsfullt lys. Emma -armaturet fra den italienske produsenten Panzeri har en glassskjerm som er produsert ved hjelp av tradisjonelle glassblåsingsteknikker. Lampeskjermen er formet med spor og tilgjengelig i fem forskjellige farger. Designer stuelampene minner om 70 -tallet.

Halo av Matthew McCormick 

designer-stue-lamper-moderne-hengende-ledet aluminium-HALO-Matthew-McCormick

Designer Matthew McCormick presenterte sin Halo -belysningsserie i 2015. Taklampene er preget av en enkel form og en sterk tilstedeværelse. Den lysende ringen er festet til en metallblokk som henger fra taket på en kabel. Designet muliggjør et mangfold av komposisjoner og mulige kombinasjoner. Metallelementet kan være laget av messing, kobber, nikkel eller 24-karat gull.

Sølvring fra Panzeri

stue-lamper-vegglamper-led-planet-ring-panzeri-dekorativ-hvit

Designerstua lamper “Silver Ring” fra Panzeri kan festes til vegg eller tak og gi rommet en helt spesiell karakter. Kunder kan velge mellom forskjellige diametre: 80, 120 og 180 cm. Takket være dybden på bare 8 centimeter og den lave vekten, ser lysene veldig elegant og edelt ut. De er fortsatt utstyrt med en DALI -dimmer.

“Olympic F45” taklampe fra Fabbian

designer-stue-lamper-moderne-edel-ledet-rundt-olympisk-f45-fabbian

Den ringformede LED-pendellampen “Olympic F45” fra den italienske produsenten Fabbian ser enda mer delikat ut. Rammen er laget av hvitlakkert aluminium og LED -lysene er festet til den ytre omkretsen. En enkelt ring kan belyse et rom. Men så snart flere lysringer er kombinert, dannes en spesielt original komposisjon.

Amaca lampe fra Swarovski

designer-stue-lamper-moderne-krystall-eksklusiv-edel-hengende-Amaca-Swarovski

Hvis du er avhengig av luksus og vil ha eksepsjonelle designer stuelamper, er følgende lampemodeller det riktige valget. Dette er lysekroner som er prydet med Swarovski -krystaller. Disse er spesialskårne blykrystallglassstein med høy glans som glitrer vakkert dag og natt og skaper spennende lysspill i rommet.

Amaca -lampen representerer et harmonisk samspill mellom 400 kuttede krystaller og en ramme med en organisk form.Krystallene glitrer, skinner og bryter lyset til LED -lampene – det er det som gjør lampen så attraktiv.

SARELLA lysekrone fra Swarovski

designer-stue-lamper-krystaller-edel-luksus-over-bord-SARELLA-Schonbek-by-Swarovski

SARELLA lysekrone er preget av en kombinasjon av håndlagde metallskiver og krystallperler av høy kvalitet. Designet er tilgjengelig i forskjellige versjoner – i gull, sølv, med en rund eller rektangulær form og som en hengende lampe eller individuelle hengelamper.

Aerostat -lampeserien inkluderer pendel-, vegg- og taklamper i tre forskjellige størrelser. Bord- og gulvlampene er bare tilgjengelige i to størrelser, og det er tre forskjellige versjoner for metallrammen å velge mellom: svart belagt nikkel, messing eller skinnende kobber. Lampeskjermene er laget av hvitt, håndblåst glass, som kan kombineres harmonisk med metallelementene.

WIREFLOW fra Vibia

designer-stue-lamper-moderne-høyt tak-anheng-lampe-metall-vibia

WIREFLOW er en moderne LED -armatur designet av Arik Levy for Vibia og presentert i 2013. Siden trenden går mot minimalistisk stil og klare linjer, prøver designeren å få et enkelt, men spesielt skulpturelt utseende. Armaturen består av tynne kabler og kraftige LED -lamper som er koblet til hverandre for å danne en helhet. Tallrike geometriske komposisjoner gjør dette bemerkelsesverdige designet super allsidig.

designer-stue-lamper-moderne-høyt tak-hengende-taklamper

X-modell fra Anour

designer-stue-lamper-moderne-kobber-over-bord-X-MODELL-Anour

Designer stuelamper skinner vakrest over salongbordet. X-Model-lampen fra den danske produsenten Anour fremhever et rundt eller firkantet salongbord. Som navnet antyder, er pendellampen formet som en X og kan være laget av messing eller kobber. Det er også syv unike overflatebehandlinger å velge mellom. Polert, børstet eller oksidert – det er en finish for enhver smak.

Acqua taklampe fra Cini & Nils

designer-stue-lamper-moderne-hengende-led-anheng-lys-hvit-Cini-Nils-Acqua

Acqua -pendelarmaturen designet av Luta Bettonica vant førstepremie i belysningskategorien ved Muuuz International Awards 2015. Dette er en årlig konkurranse organisert av ArchiDesignClub i samarbeid med Muuz Magazin. Designet ligner en dråpe vann og ser veldig elegant og stilig ut. Et snap-in-system gjør det mulig å koble enkeltelementer raskt og enkelt til hverandre, noe som resulterer i uendelige kombinasjonsalternativer. Lampen er utstyrt med chip ombord LED og har en dimmer.

LED hengelampe Shard fra Casamilano

designer-stue-lamper-moderne-hengende-metall-over-bord-messing-skjær-casamilano

LED -hengelampen Shard imponerer med sitt skulpturelle formspråk og matt overflate. Lampen er laget av pulverlakkert stål. Det elegante messingutseendet sørger for et varmt utseende.

MAHLU fra Cameron Design House

designer-stue-lamper-moderne-mahlu-cameron-messing

Disse stilige hengelampene fra Cameron Design House skaper en følelse av kos gjennom sitt varme lys, som stråler opp og ned samtidig. MAHLU -lampen er laget for hånd av metall og kan derfor enkelt tilpasses individuelle kundekrav. Når det gjelder form, størrelse, dybde, materiale og finish, tilbyr designet mange muligheter.

SOFTWING av Flou

designer-stue-lamper-moderne-SOFTWING-gulvlampe-Flou

SOFTWING er et skikkelig blikkfang i alle rom. Gulvlampen er en sofistikert kombinasjon av to materialer – metall og glass. Rammen i bronse- eller grafittutseende harmonerer perfekt med LED -glassballen, som også er tilgjengelig i forskjellige versjoner. En annen interessant detalj som bør nevnes: For å slå på lampen trenger du bare å stryke overflaten med fingeren eller hånden. Det er som en magisk ball, ikke sant?

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften