15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Integrer AIM LED -pendelarmaturen i interiøret: lange kabler er inne!

LED-taklampe -aim-stue-svart-sofa-gulv-glasselementer

Hvorfor skjule lampekabelen når den kan være et skikkelig blikkfang? Med LED -pendelarmaturen AIM fra Flos blir kabelskogen et fascinerende designelement som tiltrekker seg oppmerksomhet. Den kjente produsenten Flos har lenge vært kjent for lamper av høy kvalitet, uvanlige designutkast og produkter med førsteklasses utførelse. Designet av Bouroullec -brødrene, Roman og Erwan, ble lansert på markedet i 2013 og har gledet mange designelskere siden den gang. AIM har absolutt potensial til å bli en ikonisk belysningsklassiker. Tidløst vakker og utrolig allsidig – selv etter mange år eller til og med tiår vil den ikke miste noe av sin appell. I det følgende vil du finne ut hva som faktisk overbeviser designerlampen og hvordan den kan integreres i interiøret.

LED -armaturen AIM imponerer med sin allsidighet

LED-hengelampe aim-spisebord-svart-tak-trelameller

Enkelt, enkelt og funksjonelt – LED -armaturen AIM fra Flos følger minimalismen i stuen, som først og fremst handler om reduksjon til det vesentlige. Det klare designspråket møter gjennomtenkt funksjonalitet. Men det er ikke bare det puristiske designet som inspirerer interiørentusiaster. Med den unike AIM -serien bryter designerbrødrene to grunnleggende prinsipper for lysdesign: For det første trenger lys ikke nødvendigvis å bli hengt sentralt i rommet, og for det andre kan kabler også ha en estetisk funksjon.

led-anheng-lys-sikte-stue-høyt tak-lang-kabel

Den grunnleggende ideen med prosjektet er å utvikle en armatur som kan tilpasses et stort antall krav for å dekke de ulike belysningsbehovene. Med sin ekstra lange kabel og de bevegelige hodelyktlignende lyshodene, kan pendellampen brukes fleksibelt og hvor som helst. Den frie justeringen og høyden på lyset tillater utrolig mange komposisjoner. Maksimal fjæringshøyde er 3 meter.

led-anheng-lampe-sikte-stue-vegghylle-hvit-tre-vifte-lys grå-turkis

Utformingen av pendellampen fanger karakteren til en levende plante som kan tilpasses naturlig til omgivelsene. Den 9 meter lange kabelen og den desentraliserte takopphenget gjør det mulig å plassere AIM veldig annerledes i rommet. Lampehodene kan festes i hvilken som helst høyde med variabel helling. Den hengende armaturkomposisjonen muliggjør dermed individuell belysning og kan skape forskjellige lysstemninger i rommet.

led-anheng-lys-sikte-stue-land-hus-middelhavet

Flos -lampen med kabel i XXL -format er perfekt for stuer med stor takhøyde. Kabelsvingene, som svinger fritt, minner mer om en kunstinstallasjon. På denne måten blir pendellampen et kunstobjekt som etterlater et varig inntrykk. Designlampen kutter også en fin figur på kontorer, kafeer og restauranter.

led-anheng-lampe-sikte-spisestue-lang-spisebord-bord-treplate

I den høyre fjæringsvarianten gjør de lange kablene til AIM -lyset underverker. Enten som en enkelt pendelarmatur eller som en versjon med tre lyshoder – du kan leke perfekt med den. I det følgende viser vi deg noen gode eksempler på hvordan designerlampen kan integreres harmonisk i interiøret.

led-anheng-lys-sikte-spisebord-blikkfang-lysere-tre-gulv-svart-stål-vinduskarmer

Designere velger vanligvis AIM -pendelarmaturen når:

  • du har høyt tak. Lysene er vanligvis hengt lavere og tiltrekker seg oppmerksomhet. Det store rommet virker ikke lenger tomt og kjedelig.
  • du trenger en liten pepp. De lange kablene gir lampen et kreativt preg og gir den nødvendige peppen i et minimalistisk stuedesign.
  • energieffektive og fleksible belysningsløsninger er etterspurt. Den ekstra lange kabelen og den desentraliserte fjæringen gjør det mulig å henge AIM i en stor radius fra taket. For arrangering av flere lys med samtidig bruk av en enkelt strømkilde, tilbyr produsenten også den flere kalesjen som tilbehør. Lampen er også egnet for belysning av individuelle objekter.

led-anheng-lampe-sikte-spisebord-svart-oker-gul-lenestol

AIM LED -pendelarmaturen ser veldig vakker ut i en flerpakke over et langt spisebord. Lysene henger langs bordet. I denne spisestuen harmonerer for eksempel den sorte pendellampen perfekt med det svarte spisebordet. De gule oker lenestolene fungerer som et fint fargeklatt.

led-anheng-lys-sikte-kjøkken-svart-hvitt tak

AIM -armaturen er også perfekt for et rom med skråtak, fordi armaturens opphengshøyde kan justeres individuelt. Det betyr at armaturen også får plass under spesielt lave skråtak.

led-anheng-lys-sikte-stue-spisestue-område-5-flamme

Eksperter anbefaler å kombinere flere lyskilder i ett rom. Et så sterkt og varmt lys som mulig er egnet som grunnbelysning. Dette er designet av andre i henhold til formålet eller størrelsen på rommet. På denne måten kan lyset fordeles jevnt og spesielt mykt i hele rommet.

led-anheng-lys-sikte-kjøkken-fransk-stil-blanding

Selv om hengelampen ser litt industriell ut, passer den godt til enhver møbleringsstil. Dette eksemplet viser en harmonisk blanding av stiler og materialer. Benkeplaten i marmor, stukklistene og kjøkkenskapet gir rommet en stor hygge med en 1930 -talls stil, mens spisemøblene har en moderne design. AIM -lampen over kjøkkenøya passer sømløst inn i dette miljøet.

LED hengende armatur AIM i hvitt

led-anheng-armatur-sikte-hvit-spisestue-avrettingsmasse-gulv-høyt tak

De bevegelige armaturhodene er laget av polert aluminium og malt enten klassisk svart eller reservert hvitt med flytende maling. Diffusoren er laget av optisk polykarbonat, og den indre reflektoren i fotogravert ABS får virkelig lysdiodene til å skinne. De kan dimmes med en “Triac for LED” dimmer som gjenkjennes av Flos. Den varme hvite lysfargen skaper en koselig atmosfære i rommet.

led-anheng-lys-sikte-soverom-hvitt-lyst tregulv

Den hvite versjonen har en helt annen effekt. Den hvite fargen får lampen til å se veldig edel ut og understreker følelsen av luftighet som kabelsvingene fremkaller. I dette soverommet sørger det lyse tregulvet for mer hygge.

led-anheng-lys-sikte-soverom-hvit-vegg-tapet

led-anheng-lys-sikte-kjøkken-hvit-grå-vegg-maling-stål-sprutbeskyttelse

Siden lyshodene kan plasseres helt fritt i rommet, er det mulig at flere områder belyses samtidig. På dette kjøkkenet kaster for eksempel to av de svingbare lampeskjermene direkte, klart lys over benkeplaten, mens den tredje henger over det lille, runde spisebordet.

LED-pendelarmatur AIM som et enkelt blikkfang

led-anheng-lys-sikte-lese-hjørne-individuell-eyecatcher

AIM klipper også en fin figur som et enkelt blikkfang i lesehjørnet eller over nattbordet. Sprederen kan justeres i henhold til individuell preferanse og donere direkte lys akkurat der det er nødvendig. Men du kan også angi spesifikke belysningsaksenter og dermed understreke arkitektoniske elementer eller et maleri, for eksempel.

led-anheng-lys-sikte-lese-hjørne-individuell-eyecatcher-tre-veggpaneler

Selv et enkelt lysende element er nok til å belyse et mørkt hjørne, fordi det har en lumenverdi på 1020 lm eller 1250 lm. Lumen angir hvor lys en lampe er. På rundt 2700 Kelvin lyser AIM varmt hvitt og har en avslappende effekt. Varmt hvitt lys utstråler hygge og er derfor perfekt egnet for stuen eller et koselig hjørne. Du kan lese mer om forskjellen mellom kaldt og varmt lys her.

led-anheng-lys-sikte-individuelt-hotell-fotografier-svart-hvitt

MÅL kan sees på mange kafeer og restauranter i disse dager

led-anheng-lys-sikte-kafé-restaurant-tre-veggpanel-runde vinduer

Kafé- og restaurantrommene gir god plass til kreative løsninger. Dette er også mest for romslige rom som krever enda mer nøye planlegging. En avgjørende forutsetning for suksess: Atmosfæren der skal ikke bare være koselig, men også vennlig og lys.

Så hvis du skal besøke en nyåpnet kafé der spotlight-lignende lampeskjermer og lange kabelsvinger umiddelbart vil trekke blikket ditt, så vet du det allerede-det er den ultramoderne AIM LED-armaturen fra FLOS!

led-anheng-lys-sikte-kafé-svart-grå-rød-aksenter

led-anheng-lys-sikte-kafé-bakeri-eklektisk

led-anheng-lys-sikte-kafé-innebygd benk sete-pute-led-stripe

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften