15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lysstrimler for indirekte belysning i alle områder av hjemmet

Lysstrimler for indirekte belysning -hvit-deco-grønn-bjørk

Lysstrimler for indirekte belysning blir stadig mer populære i moderne leilighetsdesign. De får rom til å virke innbydende og møbler ser ut til å være flytende. Til slutt bades hjemmet i en myk glød og det skapes en hyggelig atmosfære. Designerne på Brain Factory har erstattet de enkelte lyspærene med LED -lysstrimler, som setter kunstneriske aksenter i en moderne 130 kvadratmeter stor leilighet i Roma.

Lysstrimler for indirekte belysning skaper godt lys – en leilighet i Roma

Lysstrimler for indirekte belysning -spisesal-svart-hvitt-tre

Lysstrimler for indirekte belysning brukes til å sette aksenter og understreke områder som designeren absolutt ønsket å understreke, for eksempel en skillevegg, vegghyller, uvanlig takbekledning og etc. LED -strimler kan integreres i nesten hvilken som helst overflate. Som et resultat er de ikke bare funksjonelle, men kan også ha en spesielt dekorativ effekt. Lyslistene er en ideell match for den lineære og ekstremt moderne utformingen av denne romslige leiligheten i Roma.

Lysstrimler for indirekte belysning i den moderne leiligheten

Lysstrimler for indirekte belysning -spisestue-spisebord-tre-dekorativ-bjørk

Ved utformingen av leiligheten kombinerte designerne materialer av høy kvalitet som betong, hvit høyglans, marmor, glass og naturlig tre på en harmonisk og moderne måte. Leken aksenter i form av kunstige bjørketrær og veggbelegg av kunstgress er iøynefallende. Disse skaper en frisk atmosfære og er et lettstelt alternativ til ekte innendørs planter. Det grønne og detaljene overført fra den industrielle stilen, for eksempel lamper og møbler, står i kontrast til den lineære designen som dominerer leiligheten og gir hele designet et leken preg.

Lysstrimler for indirekte belysning

Lysstrimler for indirekte belysning -spisestue-betonggulv-tretak-trebord

Gulvet er det samme i hele leiligheten, og det uregelmessige grå betongutseendet harmonerer perfekt med det hvite marmorlignende veggedesignet. Den “stive” atmosfæren som skapes av de rette møblene i hvitt og grått, mykes opp av naturlige treoverflater som vegg- og takpanel eller i spisestuen – et trestammebord. De samme materialene og overflatene, men tolket annerledes, finnes i alle rom, selv på badet.

lysstrimler-indirekte-belysning-hvit-marmor-optisk-betong-gulv

Den romslige leiligheten er planlagt å være åpen som helhet, men er også delt inn i funksjonelle områder med skillevegger eller glassvegger. Siden materialene og fargene som brukes er de samme for alle romdesigner, er en sømløs overgang mellom dem mulig. Hvit, betong, tre og lyslister for indirekte belysning kan sees i alle stuer og er karakteristiske stilelementer i denne leilighetsdesignen.

lyslist-indirekte-belysning-tre-tak-stue-hvit

lysstrimler-indirekte-belysning-stue-hvitt-tretak-grå-sofa

lyslist-indirekte-belysning-kjøkken-hvit-marmor-betong-gulv

lysstrimler-indirekte-belysning-moderne-kjøkken-hvitt-tre-tak

lyslist-indirekte-belysning-soverom-glass-vegg-badekar-tre

lyslist-indirekte-belysning-bad-glass-vegg-dobbel-vasker

indirekte belysning-bad-hvit-marmor

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten