15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

La det være lys: Dette er de mest populære lampetrendene akkurat nå

Belysning lamper trender i gulvlamper

Tidligere ble lamper og lys bare brukt til å drive bort mørket og belyse rom der det ikke var nok dagslys. I dag gir belysningsarmaturene ikke bare lysstyrke i rommet, men fungerer også som stilig hjemmetilbehør. Pæreformede lys, fargerike kabler og lampeskjermer med metalliske overflater er blant de mest populære lampetrendene fra de siste årene. I artikkelen avslører vi hvilke modeller og design som for øyeblikket er på moten, og hvordan du kan implementere de siste trendene innen belysning i hjemmet ditt.

Lampetrender 2018/2019

Lamper trender naturlige materialer anheng lys tre

Belysning er et populært middel for å designe et rom fordi det påvirker vårt velvære. Den rette kombinasjonen av vegg-, gulv- og taklamper skaper en harmonisk atmosfære og kan være veldig dekorativ samtidig. Lampetrendene for i år og sannsynligvis også for neste år er spesielt forskjellige og tilbyr noe for enhver smak. Enten stilige lys i geometriske former, praktiske gulvlamper eller store lampeskjermer i industriell stil – med riktig belysning får leiligheten en koselig atmosfære.

Hvis du vil sette ditt eget hjem i riktig lys, har du definitivt rett med noen nye lys i interiøret. Siden kostnadene ved en renovering ofte er mer enn planlagt, er det verdt å se seg om etter rimelige sparetilbud. Et stort utvalg lamper og armaturer er tilgjengelig online og med gode tilbud som en Verdikupong for lampe du kan virkelig spare. Denne og mange andre belysningskuponger finner du på det verdensberømte bilagsstedet Picodi.

Gjeldende lampetrender: belysning med industriell teft

Lamper Trends Industrial Design Lampe over spisebord

Lys i industriell stil er uten tvil en av de mest populære lampetrendene i 2018/2019. Av Industriell stil har hatt økende popularitet innen interiør de siste årene, og belysning er intet unntak. Industrielamper er vanligvis laget av stål eller aluminium og har derfor den typiske industrielle retro -sjarmen. Modeller laget av kobber, messing eller rustent utseende er spesielt stilige og moderne. De trendy industrilampene passer til nesten alle møbler, der de passer best i høyere rom i loftstil.

Mobillamper er trendy

Lamper Trender Gulvlampe Leselys Sølvfarget

Den svenske møbelprodusenten Ikea er en av trendsetterne når det gjelder interiørdesign. I den nye Ikea -katalogen presenteres ikke lampene separat, men som en uatskillelig del av interiøret. De bidrar til den generelle atmosfæren i rommet og avrunder interiøret perfekt. En klar trend for gulvlamper kan observeres, som finnes i nesten alle interiører. Enten som en leselampe eller som en ekstra lyskilde ved spisebordet – gulvlampene fascinerer med sine elegante design og former. Med en IKEA -kupong du kan få en prisfordel ved kjøp.

Geometriske former i belysning

Lamper trender geometriske former

Om natten donerer de lys, i løpet av dagen fungerer de som stilige dekorative elementer i rommet. Dette er de moderne lysene med geometrisk design, som finnes i forskjellige størrelser og farger. I kombinasjon med enkle stikkontakter og lamper i den klassiske lyspæreformen, kutter disse lysene en god figur, spesielt i spisestuen og stuen. Den åpne konstruksjonen til lampeskjermen skaper en spennende skygge som fullstendig forandrer atmosfæren i rommet.

Atmosfære gjennom lys: glasslamper er trendy akkurat nå

Lamper trender farget glass lamper anheng lampe stue

I likhet med de geometriske lysene, avslører også glasslamper lyspæren inne i lampeskjermen. Etter at du har slått på lyset, oppnås flotte lyseffekter, spesielt hvis glasset er farget. Med en home24 -kupong du kan spare på utvalgte pendellamper, bordlamper og taklamper av glass. De moderne glasslampene setter atmosfæriske aksenter i rommet og sørger for komfort. Så du kan gjøre deg veldig komfortabel inne selv i den kalde årstiden.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten