15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pendellamper av tre og betong skaper et helt lyssystem

Fest magnetiske pendellamper av tre og betong

Belysningen sikrer vanligvis at du får nok lys hele tiden. I mellomtiden har lysarmaturer blitt mye mer enn rene lyskilder. I dag brukes lys ikke bare i hjemmet for å belyse rommene, men også som et element i romdesign. Derfor er lamper i alle former, farger og størrelser allerede tilgjengelige på markedet. Arkitektene Alessandro Mattei og Caterina Naglieri fra det italienske studioet Platon Design har nylig designet en serie pendellamper av tre og betong. Dette er flere små lamper som kan monteres ved hjelp av magneter på sidene. Resultatet er et modulært belysningssystem som imponerer med sin originale design og flotte funksjonalitet. I artikkelen presenterer vi de tolv pendellampene av tre og betong av Platon Design!

hengende lys mangnete geometrisk formdesign

Designerne av samlingen har kalt den Tolv (tolv) fordi utformingen av lysene har formen som en dodekaeder. Dodekaeder er et geometrisk fast stoff med tolv ansikter, som alle er vanlige femkanter. Det spesielle med disse hengende lampene er ikke formen alene, men heller deres magnetiske sider, som kan settes sammen. På denne måten blir de individuelle pendellampene et helt system som kan utvides etter behov. I tillegg til hverandre kan lampene også festes til andre magnetiske overflater, for eksempel en hylle eller kjøleskapet.

magnetiske taklamper trebetong geometrisk form

En annen fordel med pendellampene i tre og betong er at de kan justeres etter ønske. Dette er imidlertid bare mulig hvis to eller flere lamper er tilkoblet. Dette skyldes den spesielle geometriske formen, som består av flere femkanter. Av denne grunn valgte designerne totalt tre magnetiske overflater per lampe. Så du kan tilpasse modulbelysningssystemet til dine egne behov.

geometriske taklamper tre betong design moderne

Når det gjelder farger og materialer, er de tolv pendellampene laget av tre og betong. Du kan velge mellom de to utseende eller kombinere dem i interiøret. Betongutseendet harmonerer perfekt med det lyse treverket, og skaper et vakkert belysningssystem. Den sorte kabelen til taklampene står i kontrast til hele designet og gir et snev av industriell sjarm.

originale taklamper design geometriske betongmagneter

De spesielle pendellampene matcher alle områder av leiligheten og enhver innredningsstil. Antall lamper i lyssystemet kan variere. I små rom og til forskjellige formål kan en enkelt pendellampe av betong eller tre være den riktige løsningen. Imidlertid gjelder følgende: jo flere lys som er tilkoblet, jo mer originalt ser hele belysningsarmaturen ut.

tre betong anheng lys bord lys design

Finn ut mer om designstudioet bak dette prosjektet her.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten