15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sollys i hagen: miljøvennlig belysning med en WOW -faktor

Sollys i hagen blomsterbed-hage sti-dekorere

Den bortgjemte hagen eller den koselige balkongen blir en grønn oase av velvære om sommeren som slapper av sansene. Slik at uteområdet ikke bare kan nytes på dagtid, men også om kvelden, er et gjennomtenkt belysningskonsept et absolutt must. Dette er ofte en stor utfordring for hobbygartneren – fordi den bør kombinere funksjonalitet og stil i ett. Som et trygt og miljøvennlig alternativ til vanlige lyskilder, har sollys etablert seg i hagen de siste årene – de skaper en spesiell atmosfære, skaper effektive hagebed og lignende. på scenen og spare strøm samtidig.

Sollys i hagen – funksjonell og energieffektiv belysning for utendørs

Sollys i hagen lyser metall

Solar lamper har en enkel design – ved hjelp av en solcelle innebygd i lampen, oppnås solenergi i løpet av dagen og lagres deretter midlertidig i et batteri. En skumringsbryter signaliserer lampen ved solnedgang, og den begynner automatisk å avgi energien som er lagret i batteriet som lys. I tillegg kan det eventuelt installeres en bevegelsesdetektor, lik normal belysning, slik at sollysene i hagen bare slås på når det er nødvendig.

Hva må vurderes når du kjøper sollys til utendørs bruk?

Sollys hage diskret dekorasjonselement

Fordelene med solbelysning er umiddelbart åpenbare – på den ene siden sparer det strøm, på den andre siden kan belysningsarmaturene installeres hvor som helst i hagen, selv der det ikke er strømtilkobling. Men slik at sluttresultatet virkelig tilfredsstiller forventningene, må noen ting tas i betraktning når du kjøper. Først og fremst bør en hageskisse tegnes, hvorpå alle steder der det er behov for direkte og indirekte belysning er merket tilsvarende. Hagesti, dam, utvendig trapp og hagegjerde / vegg bør alltid være godt opplyst av sikkerhetshensyn. I dette tilfellet er det verdt å investere i LED -lys, de sparer energi og har en belysningstid på opptil 20 timer. Lysintensiteten spiller også en viktig rolle, slik at antall nødvendige lamper kan beregnes. Den varme hvite lysfargen er lett for øynene og skaper en koselig atmosfære. Men hvis aksenter er angitt i hagen / for eksempel blomsterbed eller steinhager er opplyst /, kan sollys med lysendringer skape et lykkelig humør.

Sollys i hagen skaper en koselig atmosfære

Sollys-hage-stor-japansk stil

I dag er det et stort utvalg av Solar dekorative lys tilbys slik at alle kan finne riktig design. Fire modeller er spesielt aktuelle for øyeblikket-lyspinnene / plug-in lysene, lysballene eller lyssteinene, de små, nesten gulvnivå sollysene og de nedhengende lysene.

Glødestikkene / plug -in lysene kan omgi terrassen, hagedammen eller steinhagen og dermed effektivt sette scenen – den formfulle belysningen gir et dekorativt preg til hagedesignet i løpet av dagen og skaper stilige lyseffekter om kvelden.

Sollys-hage-blomsterbed-dekorere-ideer

Blussene tilbyr tre monteringsalternativer – de kan plasseres på en pigg eller på en støtteplate, eller plasseres på overflaten av vannet – for eksempel bassenget eller hagedammen. De lave sollysene gir en diskret og plassbesparende designvariant for balkongen eller blomsterbedet. Hengelysene erstatter lykkeskjeden over spisebordet eller benken utendørs. Uansett hvilken versjon du velger, skaper sollys en romantisk atmosfære og setter sjarmerende aksenter i uteområdet.

Sollys-hage-ideer-energieffektivt design

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften