15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pæreformede lamper og fargerike kabler er trendy!

Lampe i form av en lyspære, fargerik-kabel-en-strømkilde-spisebord

Belysning i oppholdsrom er et komplekst problem. Men en ting er sikkert: lys skaper atmosfære og gir hele rommet karakter. Takket være utformingen av lampene som brukes, kan du også sette stilige aksenter og uttrykke din egen smak i møblering. Retrotrenden erobrer for øyeblikket alle fasetter av livet vårt og stopper ikke ved lampedesign. Lampen i form av en lyspære feirer et skikkelig comeback og nyter stadig større popularitet. De fargede kablene gir det hele et moderne preg!

Lampe i form av en lyspære farget-kabel-kunst-spisebord-industriell-hvit

En lampe i form av en lyspære kombinerer retrodesign med avansert teknologi, fordi den er utstyrt med en moderne og energibesparende LED-lyskilde. Utvalget av LED -lyspærer er virkelig stort. Når du kjøper LED -lampene, må du ta hensyn til lumen -spesifikasjonen på emballasjen og velge ønsket lysstyrke. 710 lumen tilsvarer lysutbyttet til en 54 watts lyspære. LED -lamper bruker imidlertid mindre strøm enn konvensjonelle lyspærer. Det bør også bemerkes at fargetemperaturen på 2700 Kelvin tilsvarer omtrent det varme hvite av glødelamper.

lampe-lys-pære-form-grønn-aksent lenestol

LED -lampene i form av en lyspære tilbyr mange designalternativer, fordi du kan velge lyspære, kabel og stikkontakt i henhold til dine preferanser og raskt fremkalle et visuelt høydepunkt i leiligheten. De fargede kablene kan enten tilpasses det eksisterende anlegget eller gi prangende fargekontraster. Tekstilkabler er tilgjengelige i forskjellige mønstre og i vanlige farger. Stikkontaktene i sorte, hvite eller metalliske toner trenger ikke lenger å være skjult under lampeskjermer. Det er ingen flere grenser for fantasien din!

lampe-lyspære-form-vegg-tak-montering-muligheter

Enten de henger rett fra taket eller kunstnerisk knytt, er de fargerike stoffkablene et skikkelig blikkfang og tilbyr en interessant scene for små gimmicks. Du kan på forhånd bestemme riktig kabellengde for belysningsprosjektet ditt og bestille en tekstilkabel etter dine ønsker. En lengre kabel kan forkortes eller knyttes. Dessverre kan ikke kortere kabler forlenges.

fargerik-lampe-kabler-lag-selv-garn-vikling

Hvis du vil gi en gammel lampe et nytt utseende, kan du krydre den kjedelige ledningen ved å pakke den inn med farget nylontråd. Dette tar litt mer tid, men resultatet er verdt det. Når det er på tide å ta en pause, kan du bare klippe enden av strengen til kabelen og fortsette senere.

Til det Heklesnor

lampe-ledning-fargerik-lage-hekle-lyspære

En kjedelig kabel kan også krydres superenkelt med en fargerik kappe! Dette DIY -prosjektet er perfekt for nybegynnere på hekling. Alt du trenger er en hekletråd du ønsker og en matchende heklenål. Slik går det:

Lag en stram løkke og legg den på heklenålen. Før deretter arbeidstråden og nålen under kabelen. Hent deretter arbeidstråden igjen og dra den gjennom løkken. Før deretter nålen tilbake under kabelen og sløyfe tråden rundt kabelen. Fortsett til hele kabelen er heklet. Enten flytt maskene sammen eller la dem være løse. Knytt garnet på slutten.

Dekorer lampesnoren med washi tape

lampe-ledning-lage-fargerik-washi-tape

Som du kanskje allerede har overbevist deg selv om, er washi -bånd super allsidige og tilbyr mange mulige bruksområder! Selv om du ikke er virkelig talentfull i ekte håndverk, kan du prøve denne enkle ideen. Det er flott når du gir hverdagsgjenstander et individuelt preg og deretter gjør dem unike. Kjedelige lampekabler kan pyntes med Washitape på kort tid. Tapen kan festes på kabelen i en vinkel eller rett. Det ser spesielt vakkert ut når smale og brede striper i forskjellige farger veksler. Disse skal selvfølgelig matche hverandre i farger.

Suspensjon av lampen i form av en lyspære

lampe-lyspære-form-gjør-det-selv-tekstil-kabel-soverom-stue

For å få frem kabelkunsten vakkert, må lampene plasseres riktig. En tekstilkabel kutter også en fin figur som en vegglampe ved siden av sengen. For dette trenger du en passende veggbrakett. En enkel hyllebrakett av tre eller metall fungerer like godt til dette formålet.

lampe-lyspære-form-gulv-lampe-gren-gren

Og de som foretrekker den rustikke stilen bør få en stor gren. En gulvlampe eller hengelampe kan bygges i bare noen få trinn ved å sno kabelen rundt grenen flere ganger. Resultatet er en uvanlig og attraktiv lampe som gir hvert rom et helt individuelt preg og er et skikkelig blikkfang selv om det ikke er tent..

knute-lys-lyspærer-tekstil-kabel-skandinavisk-svart-hvit

Hvis du vil belyse et lengre spisebord, kan du henge opp flere lys i en rett linje. Lampene trenger ikke alltid å henge pent i samme høyde. En fjæring i forskjellige høyder skaper et interessant utseende og gir litt mer variasjon.

lampe-lyspære-form-rød-edison-stil

Hvis lampedesignet skulle se mer industrielt ut, kan du erstatte grenen med en U-formet garderobestang. Hvis du vil koble flere lys til en kraftledning i taket, trenger du en distributør, også kjent som en flere kalesjer. Lampehjulet brukes til å dekke monteringsutstyret og tilkoblingene.

lampe-lyspære-form-rød-kabel-forskjellig-oppheng-høyde-industriell stil

En slik taklampe, med mange forskjellige lyspærer som henger fra lange tekstilkabler, er perfekt for rom med stor takhøyde. Siden tekstilkabler kan bestilles per meter, kan du også velge mellom forskjellige kabellengder. Med en 25 eller 50 meter lang tekstilkabel kan du henge stikkontaktene i ønsket høyde. Det er også en god idé for store rom og tomme ganger hvor andre taklamper ser helt tapt ut.

lampe-lyspære-form-rød-kabel-tre-spisebord

Edison -lyspærene er blant de mest populære vintagelysene med et antikt utseende. Filamentet gjør den spesielle ridningen til den tradisjonelle Edison -lyspæren. Retrodesignet blir nyfortolket i dag og utstyrt med den nyeste LED -teknologien. Den spesifikke formen til lyspæren og metalluttaket beholdes.

lampe-lyspære-form-led-gul-kabel-viklet

Samspillet mellom en fargerik kabel, en sokkel og en bulende pære i form av en globus har allerede resultert i en fullverdig designerlampe – “E27” av Muuto. Den danske produsenten setter det enkle i skjønnhet i forgrunnen og trekker betrakterens oppmerksomhet til lyspæren. Rammen er belagt med farget gummi.

soverom-moderne-korridor-lampe-lyspære-form-rosa-kabel

For noen år siden presenterte Plumen en fancy designer energibesparende lampe som kan beskrives som en lysskulptur. De elegant buede lysrørene ligner en blomst og kommer til sin rett i kombinasjon med en farget kabel. Suspendert individuelt eller samlet i en gruppe – Plumen 001 er fleksibel og kan brukes hvor som helst.

Hvis du vil ha en svært individuell lampe i minimalistisk design, kan du prøve en av disse ideene og bli overrasket!

lampe-lyspære-form-rosa-kabel-gang-hvitt tregulv

Previous Post
Crossfit -trening – Tren fornuftig og forbedre din generelle kondisjon
Next Post
Lag bokmerker selv med gode ideer og instruksjoner