15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lettering laget av neonlamper for hjemmet – 12 gode ideer og instruksjoner

Lettering laget av neonlamper lys tube-utenfor-hage-utendørs-område-dekorasjon

Selv om neonlys minner om diskoteker og reklame, kan de fortsatt brukes til vakre lyseffekter i hjemmet og i hagen. EN Bokstaver laget av neonlamper i kombinasjon med hjemmemøblene skaper en hyggelig atmosfære og taler for individualitet i ditt eget hjem. Nedenfor finner du inspirasjon til neonbokstaver og instruksjoner for hvordan du lager det selv.

Lettering laget av neonlamper for uteområdet

Lettering fra neonlamper veranda-deco-utemøbler-lenestol-sidebord

Det meste av skriften fra neonlys er foran restauranter og barer, det vil si uteområdet. Velg en nøytral farge, og du kan også stilfullt dekorere hagen eller verandaen med lyse bokstaver. For dette formålet, juster størrelsen og lysfargen på utsiden for å unngå barflair.

Moderne barnerom med bokstaver laget av neonlamper

Bokstaver fra neonlamper barnerom-soverom-brun-grå-moderne

Utformingen av barnerommet skal være kreativ og vennlig. Dette moderne soverommet for barn har en elegant design med dyremotiver og er utstyrt med interessant belysning. På den ene siden er taklamper med rund design installert i taket. Det er neonlys i minihus på gulvet, men den spesielle lyseffekten kommer fra den morsomme bokstaven “sover = kjedelig” ved siden av det geometriske tapetet bak sengen.

Inspirasjon til neonbokstaver over sengen

Bokstaver fra neonlamper soverom ideer neonskiltvegg

Bokstaven laget av neonlamper over sengen er veldig populær i interiøret. Du kan designe den glødende veggdekorasjonen individuelt ved å få et populært sitat eller uttrykk laget som neonbokstaver. Fargede neonlys er egnet for mer ekstravagante hjemmemøbler, mens nøytrale farger vanligvis brukes til soverom i minimalistisk stil.

Festkveld med skrift laget av neonlamper

Bokstaver fra neonlamper som skinner-fest-tegn-diskotek-gul-ballong-diskotek-ball

Som dekorasjon på fester med dans kan du feste neonbokstaver på veggen i tillegg til diskokulen. Festens motiv, navnet på bursdagsbarnet eller ferien må oppgis som passende bokstav.

Neonskilt for hagefesten

neon-lampe-bokstaver-fest-hage-dekorasjon-idé-neon-neon-neon-hvit

Siden bokstaven fra neonlamper også er egnet for utendørs bruk, kan du også bruke lysende skilt med morsomme bokstaver til en hagefest om kvelden. De fungerer ikke bare som belysning, men gir også et godt humør.

Lettering fra neonlamper i stua

neon-lampe-bokstaver-vegg-design-stue-inspirasjon-neonbokstaver

Med bokstaver fra neonlys kan du la fantasien gå fri og dekorere veggen i stua kreativt. Setninger, ord og slagord kan utformes på skilt og som bokstaver på en eller flere linjer. Belysningseffektene er synlige i dagslys, men er absolutt noe spesielt i mørket.

Design badet med kreative neonlamper

neonlamper-deco-bad-neon-lys-sky-badekar-hvitt-grønt-beslag

Her presenterer vi en designidee for badet som er belyst av kreativt designet neonlys. Lampene ser ut som skyer og er mer dekorative, men lyset er nok til å belyse hele badet.

Gaveidé til Valentinsdag – bokstaver laget av neonlamper

neon-lampe-bokstaver-hvit-lys-bokstaver-Jeg elsker deg-hjerte-deco-idé

Hvis du har bestemt deg for å tilbringe Valentinsdag eller jubileum hjemme med din kjære, kan du henge glødende bokstaver laget av neonlamper med en kjærlighetserklæring på veggen og overraske dem med den.

Husnummer laget av neonlys ved inngangen til huset

neon-lampe-bokstaver-hus-fasade-inngang-dør-lysende-hus-nummer-skilt

I stedet for det vanlige skiltet med et husnummer, brukes en glødende dekorasjon på fasaden til dette huset. Takket være taket er sifrene synlige selv om dagen. Hvis du vil sette et slikt skilt ved inngangen til huset ditt, velger du en passende lysfarge som matcher dør og fasade.

Veggdekorasjon av neonlysrør 

neon-lampe-bokstaver-rosa-vegg-dekorasjon-hvit-murstein-vegg-lyspære-innendørs-planter

Hvis du synes neonbokstavene er litt dyre og er du på utkikk etter et rimelig alternativ, kan du lage bokstaven selv fra neonlamper hjemme. Start med en enkel etikett først for å lære metoden. Etter litt øvelse kan du prøve å gjøre lengre og vanskeligere bokstaver ut av neonlys.

Lag “Hello” som bokstav for deg selv av neonlamper

neon-lampe-skrift-vegg-dekorasjon-instruksjoner-materialer-prosedyre

For å lage bokstaver av neonlamper ved hjelp av denne metoden, trenger du en penn, et stort stykke papir, wire, tang, sterkt lim, et neonrør i hvilken som helst farge og noen foldback -klipp. Skriv først ordet eller uttrykket i den valgte størrelsen med pennen uten å ta det opp fra arket. Bøy deretter ledningen med tangen, etter utkastet til bokstaven. Etter at formen du ønsker er designet, påfør limet på ledningen og fest lysrøret til det. Start fra siden av slangen uten batteripakke. Fest med foldback -brakettene.

Neonskilt i dagslys og i mørket

neon-lampe-bokstaver-neon-tegn-hei-dagslys-mørke

Når alt neonlampe er skrevet, la det tørke godt. Fjern deretter foldback -klippene, sett inn batteriene i den oppladbare batteripakken og sett dem inn i lysrøret. På denne måten kan du lage en vakker, glødende veggdekorasjon til stuen eller soverommet selv.

Gjør det selv neon love sign

neon-lampe-bokstaver-rosa-neon-skriving-hvit-plast-plate-kjærlighet

Hvis du vil overraske den du er glad i med en individuell gave som du har laget selv, kan du lage et skilt med bokstaver av neonlamper. Enten klassiske ord som “Love” eller “Liebe” kan brukes som inskripsjon, eller du kan få navnet på mottakeren til å skinne.

Materialer og verktøy nødvendig

neon-lampe-bokstaver-kjærlighet-gjør-selv-nødvendige-materialer-verktøy

For denne neonbokstaven trenger du en plastplate, et lysrør med batteripakke, et ark med skrift, tavlemarkering, superlim, maskeringstape, gaffatape og en drill.

Trinn 1: Overfør teksten til plastplaten

neon-lampe-bokstaver-instruksjoner-diy-love-sign-first-steps-drawing

Først og fremst bør du skrive eller skrive ut bokstaven på papiret. Fest deretter arket med skriften ned på plastplaten med maskeringstape og gjenta konturene med tavlemarkøren slik at de overføres til platen.

Trinn 2: bore hull for røret med neonlys

neon-lampe-bokstaver-tegn-gjør-det-selv-drill-lys-tube-neon

Etter det, tenk på hvor du skal bore hullene, slik at du kan ramme inn ordet. Legg merke til de riktige stedene med et “x” og bor hullene. Vær oppmerksom på at hullene vanligvis skal lages på slutten av hver bokstav.

Trinn 3: Lim neonlampene på baksiden og utform bokstavene

neon-lampe-bokstaver-gjør-det-selv-instruksjoner-trinn-liming-gaffa-tape

Lim begynnelsen på neonlysrøret med gaffa -tape på baksiden av plastplaten, trekk lysene gjennom til fronten og følg mønsteret på bokstavene. Lim lysrøret på tallerkenen med superlimet.

Trinn 4: Fest teksten av neonlamper med tape

neon-lampe-skrift-hvit-plast-plate-klebende-tape-lys-tube-gaffa-tape

For å holde bokstaven fra neonlamper på plass, fest den med malertape til limet tørker helt ut. Vend om til undersiden og dekk lysrøret med gaffa -tape.

Trinn 5: Sett inn batteripakken og skjul lysslangen på den bakre delen

neon-lampe-skrift-bak-side-lysrør-batteripakke-pinne-gaffa-tape

Når du stikker på undersiden, er det viktig å skjule neonlysene slik at de ikke også skinner fra baksiden til forsiden. Sett til slutt batteripakken inn i lysrøret, fest den til tallerkenen og slå den på for å se din glødende bokstav laget av neonlamper.

Previous Post
Crossfit -trening – Tren fornuftig og forbedre din generelle kondisjon
Next Post
Lag bokmerker selv med gode ideer og instruksjoner