15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagebelysning – 17 ideer for riktig atmosfære

belysning hage klatreplante gitter sittegruppe sofabord

Etter en hard dag på jobben eller etter en lang uke på jobben, leter du etter et rolig sted hvor du kan slappe av og lindre stresset i hverdagen. Vi viser deg nå hvor du best kan gjøre det: det perfekte stedet for dette er din egen hage! Alt du trenger å gjøre er å fylle den inn med passende landskapsbelysning som vil tilføre drama og moderne teft til uterommet ditt! I stedet for å stole på de tekniske detaljene i Hage belysning Med denne artikkelen vil vi inspirere deg til å nyte magien og den unike skjønnheten i den opplyste hagen din om kvelden, beundre et tropisk tre eller en spesiell vannfunksjon om natten. Er du klar til å se nærmere på de fantastiske bildene?

Hagebelysning – slående hageelementer

belysning hage tropiske planter bordstoler fliser stein

Er det ett eller to fremragende elementer i hagen din som må vurderes i løpet av dagen? Hvorfor skal de falme om natten når solen går ned?! Med litt smart plassering og passende hagebelysning kan slike iøynefallende hageelementer som denne Bismarck-håndflaten være i fokus for all oppmerksomhet.

Hagebelysning – aksent på et gammelt eiketre

belysning hage eik peis stoler møbeltrekk

Massiv eik på det neste bildet er fantastisk og sannsynligvis full av historie. En slik spesiell funksjon i uteområdet fortjener passende hagebelysning. I stedet for å sette glitrende eventyrlys der, kan du prøve strategisk plassert landskapsbelysning.

Belysning for takterrasse med minihage

belysning hage takterrasse tre seng sofa pute by blomsterkasse

Men kanskje du ikke har hage eller bakgård? Ta med stemningsfull hagebelysning til terrassen eller utesalongen! Sett fokus på en grønn plante i en fin beholder! Vel, hvordan liker du synet nå?

Lys opp personvernskjermer

belysning hage personvern beskyttelse planter pergola modern lounge

Denne trepartisjonen er moderne og skulpturell. Det er utmerket for å skille området på taket. Legg til hagebelysning, så har du et ekte kunstverk!

Hagebelysning – eleganse ved bassenget og vannet

belysning hage små nivåer eksotiske planter vannfontene

Hvis hagen din har et basseng eller et annet vannelement, ikke gå glipp av sjansen til å gi disse stedene et friskt utseende. Ved hjelp av hagebelysning kan du gjøre dette enkelt og uten problemer. Velg grønne trær og busker ikke langt fra bassenget, lys opp dem og skap en beroligende atmosfære der.

Lys mange trær i hagen

belysning hage basseng palmer trinn solstoler

Hagebelysningen og tropiske planter går hånd i hånd! Lange palmetrær og luftige silhuetter leker med hverandre i lampenes gylne glød.

Fremhev visse trær med belysning

belysning hage palmer idé basseng parasoll busker

Men kanskje du har en hage med så mange løvtrær at du ikke kan bestemme hvilke planter du skal belyse nøyaktig. Eller kanskje du har et par markante trær som skiller seg ut fra mengden og fortjener hagelys. Husk at det er litt kraft i tall. For eksempel, hvis du har en rekke palmer som vist ovenfor, kan du prøve å tenne dem alle. Slik får du det ultimate tropiske utseendet!

Belysning på et gjerde eller andre skillevegger

belysning hage vegg idé sittegruppe terrassestoler hvit

Et tregjerde kan også virke livlig takket være passende hagebelysning. Du kan også bruke dette til å markere vegger eller andre partisjoner eller en personvernskjerm.

Bushbelysning ved bassenget

hage belysning tree led pool lamper fire pit

Ikke bare hagebelysningen i bassenget er uimotståelig. Nabo -treet og dets belyste tekstur er det perfekte supplementet til den elegante vannoverflaten.

belysning hage bassengområde hekk ball lampe bakken

Spesielle detaljer i hagen din, for eksempel sfæriske bluss, kan for eksempel gjøre bassengbaren til et magisk feriested! Legg også merke til hagelyset på blomstrende vinstokker!

belysning hage laempchen plankton imitatiom bush

Mest sannsynlig ikke sikker på hvor du skal begynne når det gjelder hagebelysning? Hvis du har et stramt budsjett, bør du vurdere å velge sollys. De krever lite, til og med ingen vedlikehold! Design landskapsbelysningen din uten problemer og uten ledninger! I tillegg er de ofte rimelige, så de er bare perfekte for den budsjettbevisste designelskeren. Jeg håper dagens artikkel hjelper deg med å skape et komfortabelt uterom. jeg håper du liker det!

belysning hage palmer landskap basseng område steiner

hagebelysning blomsterpotte lampe baldakin plen

hage belysning seng fontene lys lysekrone spisebord

hage belysning trær lys skygge effekt

hage belysning system buksbom fontene hage sti

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen