15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trådløse og hengende lamper for kunstnerisk belysning i alle områder

Luna Liberty er også tilgjengelig som en trådløs lampe med blomstermønster

På årets Euroluce -lysmesse vil In.es.artdesign ikke bare presentere sin nåværende “Out Collection”, men også noen interessante modeller fra “Battery Collection”, “Out Collection” og mesterverket “Luna Liberty”. De trådløse lampene, som du kan belyse ethvert område i eller utenfor huset, er spesielt interessante. Vi vil gjerne introdusere deg for de enkelte trendmodellene, slik at du kan få et bedre inntrykk av dem. Så er det opp til deg om du vil bruke lampene til stuen, kjøkkenet, soverommet eller et annet rom.

Trådløse lamper fra batterisamlingen

Trådløse lamper med T Moon batterimodell

Som navnet på samlingen antyder, er dette batteridrevne lamper uten kabler. Lampene med batteri kan også lades når som helst. Modellene fra denne kolleksjonen er de nyeste smykkene fra designfirmaet og imponerer ikke bare med sin spesielle design, men også med at takket være mangelen på kabel, kan de lett flyttes til å være nyttige uansett lys behov for. Bordlampene er den perfekte dekorasjonen for hvert rom og skaper en romantisk og eventyrlig atmosfære.

Trådløse lamper i form av halvkuler - Knapp T i beige, rosa og blått

Mesterverket i denne samlingen er uten tvil “Luna Take Away”. Den har et stålhåndtak og er tilgjengelig i forskjellige farger. Lysstyrken kan også justeres. En mindre modell er “T.moon”. Denne lampen kan imidlertid velges i forskjellige størrelser. Andre trådløse lamper fra denne samlingen er “Luce liquida”, som er tilgjengelig i seks forskjellige farger og er formet som en flaske, og “Knapp T” med formen på en halvkule.

Bordlamper minner om månen og skinner i et romantisk lys

Også “Candle” og “Cacio & Pepe “er lamper med batterier som ikke har irriterende kabler. Begge modellene er laget av et materiale som ligner på gummi og ikke blir varmt, men etterligner lyset fra et lys. Dette gir deg effekten av lys uten fare for brannskader eller voksflekker. Når det gjelder design, ligner disse to lampemodellene på de andre fra kolleksjonen, fordi de også har en nøytral farge. Forskjellen er gjort av de fargerike ringene, som lampene kan bæres eller henges uten kabler. Så hvis du vil henge lamper på skjermen, er disse akkurat det riktige valget. Lyse farger er også et kjennetegn på Cacio -modellen&pepe. Bruk en av disse unike modellene som lamper på kjøkkenet, i stua eller som lamper på soverommet.

Luna Liberty

Luna Liberty er en hengende lampe med ledning

Luna Liberty minner om en måne og er veldig elegant og attraktiv på grunn av de svingete og buede mønstrene, som hovedsakelig var inspirert av planter. Mønsteret kommer til sin rett når det slås på og gjør lampen til noe helt spesielt. Det er arbeidet til designeren Oçilunam. Den tilbys i to størrelser. Du har valget mellom 30 og 50 cm, der disse modellene tilbys i form av lamper uten kabler og med kabler. Så de passer både som gulvlampe til gulvet og som taklampe.

Utsamlingen

T Moon og Ex.moon for innendørs og utendørs bruk

Hvis du leter etter interessant og unik belysning for uteområder, kan du finne den i Out -samlingen. Det er trådløse lamper i tillegg til hengende lamper som er formet som en måne og lyser på samme mystiske og romantiske måte. De kalles “Luna out”, “Ex.moon” og “A.moon out” og har en ujevn overflate, som månen. Men modellene er også tilgjengelige i andre former, størrelser og farger, slik at den perfekte modellen kan bli funnet for alle uteområder.

Bin F Nebula ut i form av sylindere for belysning av hagen eller terrassen

Lyse farger tilbys også for “Button out” -modellen. Dette er vegglamper med en minimalistisk design som vil gi ethvert moderne uteområde en spesiell atmosfære. Lampene og lysene “Tank 1” og “Tank 2” er derimot beregnet for alle som foretrekker den klassiske eller retrostilen. “Bin F Nebula out” -lamper uten kabler er også verdt å nevne. Dette er gulvlamper som også kan brukes som bord eller krakk. På denne måten blir lampen raskt til et møbel, noe som kan være veldig praktisk, spesielt på små terrasser. Så hvis du er ute etter plassbesparende og små lamper uten kabler, kan denne modellen passe akkurat for deg.

Moderne og interessante lamper

Tank out i hyggelige farger som blå, grønn og beige minner om flasker

Hvis vi har vakt din interesse, kan du se nærmere på modellene som er nevnt nedenfor for å få en ide om fargene som tilbys. Hvis du velger lamper uten kabler eller med kabler fra In.es.artdesign, vil du motta et stort utvalg av design, farger og modeller der du kan finne noe for hvert område. Uansett om du vil forsterke interiøret eller belyse og dekorere hagen, terrassen eller bassengområdet, hagestier eller trapper – med modellene fra denne kolleksjonen får du ekte blikkfang som du ikke bare vil være stolt av, men som du også vil være virkelig kan slappe av med.

Lamper uten kabler til veggen som vegglamper med knapp ut

Oppladbare lamper med Luce Liquida fra batterisamlingen

Den røde versjonen av Luce Liquida som bordlampe

Knapp ut lamper uten kabler i rosa, grønt og gult

Vakker og praktisk bordlampe med sokkel og sokkel

Romantisk belysning som fra månen med de nye modellene i Out -samlingen

Moderne trådløse og trådløse lamper for innendørs og utendørs fra In.es.artdesign

Luna ute for å henge i hagen og over sittegruppen på terrassen

Heng opp Luna Liberty i grupper av forskjellige størrelser

Luce Liquida minner om en antikk vase og er en flott dekorasjon

Trådløse lamper Luce liquida i gult og blått

Trådløse lamper i forskjellige former og farger - Luce liquida -modeller

Design av In.es.artdesign.

Previous Post
Båloppskrifter – Enkel campinglaging og tilberedning av deilige måltider
Next Post
Lag søte påskekurver av kaffefiltre – raske instruksjoner