15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Økohus i skogen

Økohus - moderne arkitektur - trefasade

Dette pene trehuset ligger i San Harbor, NY. Det er en gammel bygning som ble renovert av arkitektene Jendretzki. Navnet på distriktet der huset ligger er “Berg-Elend”. Det gir et falskt inntrykk av et ubehagelig område, innstillingen er veldig vakker og rolig, satt opp i en løvskog som endrer utsikten hver sesong. Ideen om å renovere dette gamle huset er støttet av konseptet for en Økohus, som er moderne og landlig, inspirert nær naturen og har en rimelig pris for sine eiendeler, lagt til.

Et økohus i skogen

Økohus - moderne husdesign - trevegg

At Økohus har to nivåer. Planløsningen ser uvanlig ut. Det er et mediarom, treningsrom, vaskerom og mekanisk rom på den ene siden av første etasje og et soverom på den andre med et stort bassenghus som skiller dem. Andre etasje kan nås gjennom en innendørs trapp samt en utetrapp. Stuen og spisestuen sitter der på de tre andre soverommene. At Økohus har en fin stor portal og flere plattformer.

økohusskogen – interiørdesign

Interiørdekorasjon i økohuset - interessant steinvegg

Hovedmaterialet som utgjør helheten Økohus laget av tre. Tre er synlig overalt i huset og skaper en koselig atmosfære. Den blander seg fint med skogen rundt den. Tre dominerer også i interiøret. Fargeskjemaet inne består av hvitt, brunt og beige, noe som skaper en hyggelig atmosfære

Dette Økohus er også designet som et miljøvennlig bygg. Den har solcellepaneler på taket for å samle sollys og konvertere det til energi til huset. Det er en storm kloakk, også. Sist, men ikke minst, er mesteparten av treverket som ble brukt til å konstruere det gjenvunnet tre og trekompositter. Kork brukes også som miljøvennlig materiale.

Med sitt enkle moderne utseende og miljøvennlighet, forblir dette huset billig selv på stedet.

av Kristina Hristova

moderne stue - elegant interiørdesign

moderne interiør - spisestue

Villa Wienberg – renovert enfamiliehus preget av kontraster

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak