15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Palabritas strandhus – en designidee fra Peru

Skrevet av Jose Orrego

moderne utvendig design Küßtenhaus

Dette samtiden Palabritas strandhus av Jose Orrego lå på den solfylte Palabritas -stranden i Lima, Peru. Arkitektens hovedkonsept er å åpne plassen for den fantastiske havutsikten og å designe huset i en minimalistisk stil. Bygningen har bare en etasje som er delt inn i to hovedområder: et åpent felles oppholdsrom og et privat soverom.

minimalistisk husdesign – Palabritas strandhus

en minimalistisk eiendom - interessant form

At Palabritas strandhus er designet for å fungere som et rammeverk for landskapet som avsløres fremover. Forsiden av Strand hus består av en rektangulær hvit overetasje med elegant buede kanter som gir den et mykere utseende. Det skapes et friluftsrom mellom hovedbygningen og denne øvre delen, som fungerer som en overgang mellom de indre områdene. I dette rommet finner du svømmebassenget. Ved siden av ham kan du slappe av på en stor, myk sofa, som ligger ved siden av bassenget og bakgrunnslandskapet. Hele dette området gir beboerne en plass til å slappe av.

Interessant interiørdesign – strandhus i Peru

minimalistisk arkitektur - beskyttende tak

Innvendig har den romslige stuen kjøkken, stue og spisestue. Det er en liten hall som starter midt i stuen mellom spisestue og stuer. Det fører til det mer private området av huset – nemlig soverommene.

Interiøret i dette Strand hus ble designet veldig moderne. Fargeskjemaet inkluderer stort sett lyse toner blandet med røde elementer. Sofaene er designet i hvitt og rødt. Kjøkkenflatene kombinerer den røde og svarte fargen, og noen stålelementer. Fargene får huset til å se mer livlig og koselig ut.

Av K.H. Christova

et strandhus i minimalistisk design

en minimalistisk eiendom - interessant arkitektur med basseng

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak