15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De dansende dragene i Seoul – to tårn med et innovativt design

Skyskraper-dans-drage-tårn-Seoul

The Dancing Dragons er et av de siste prosjektene som skal definere Seouls silhuett. De moderne Tårn imponer med sin elegante konstruksjon og kompakte funksjoner – de tilbyr boareal, reklameplass og har plass til mange restauranter.

To moderne Tårn i Seoul

Skyskraper Adrian Smith Gordon Gill Architecture

Prosjektet ble opprettet som et samarbeid mellom to partnere – Adrian Smith og Gordon Gill Architektur. Sammen har dere de to Tårn designet og realisert. Skyskraperne ligger i det travle sentrum, på nordbredden av Han -elven. Det dansende drageprosjektet er en del av moderniseringsplanen for forretningsområdet Yongsan i Seoul.

Konsept og konstruksjon av de to tårnene

dans-drage-skyskraper-seoul

De to Tårn – de dansende dragene – ligger side om side i sentrum av Yongsan -distriktet. De er veldig like og gir lignende utseende, men ikke helt identiske. Den høyere skyskraperen til paret er over 450 høye. De to har glassskåler laget av miljøvennlige materialer og med original farget belysning. Konstruksjonen har et segment i midten og flere som ligner vinger. En interessant løsning med hensyn til ventilasjon er at stenger er bygget inn mellom glasspanelene slik at ventilasjon kan skje. Store lysekroner på hver bygning vil belyse konstruksjonen.

To interessante skyskrapere i Seoul

two-kite-towers-seoul

de Tårn De ser ikke bare futuristiske ut, de er et fint tillegg til sentrum og tilbyr ekstra plass til butikker – første etasje vil huse et enormt kjøpesenter, mens de resterende 400 etasjene vil gi boareal. Dette gjør dem til det største byggeprosjektet i Sør -Korea – med ferdigstillelse av prosjektet forventet i 2024. Fasaden til de to bygningene har et eksotisk utseende og vil reflektere sollyset, noe som vil endre hele distriktet fullstendig. Konstruksjonen for de dansende dragene består av åtte enorme søyler som vertikalt omgir de to tårnene. En nyskapende konstruksjon, som allerede er patentert, vil støtte “vingene”. Prosjektet er et definitivt bevis på at Adrian Smith og Gordon Gill Architektur utviklet et unikt design.

Abigail

De dansende dragene i Seoul

Prosjekt Skyskraper Seoul

Seoul skyline

Seoul skyline skyskrapere

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak