15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cloud House Project – det nye utseendet til en gammel dame

cloud-house-project-McBride-Charles-Ryan-studio

Cloud House Project introduserer ideen om at ethvert gammeldags hus kan renoveres og endres samtidig som det opprettholder sitt autentiske retro -preg. Se godt på denne bygningen som kan være en mal for din egen husplan og viser det vakre samarbeidet mellom tradisjonell og nyskapende arkitektur.

Cloud House Project – Grunnleggende informasjon

skyhus nattbelysning

Cloud House -prosjektet er den siste oppdateringen fra Edwardian -huset i Fitzroy North. Faktisk har det edwardianske huset blitt endret og oppdatert dusinvis av ganger med nye tillegg, men vi tror at det nyeste virkelig ville tiltrekke seg enhver arkitektelskers oppmerksomhet. Derfor føler vi oss forpliktet til å vise deg det. Retroatmosfæren er beriket med en raffinert stil og særegen fleksibilitet for alle omkringliggende deler.

Cloud House Project – De gamle klassikerne og høyteknologiske trender

sky-hus-tre-kledning-sky-former

Skyhuset kan også defineres som en gammel dames nye utseende. Den innovative arkitekturen og utvendige designtrender som ble brukt for denne transformasjonen – foryngelsen – blandes inn med noen nye dekorer som utfyller interiøret. Folk som gjør denne kosmetiske operasjonen i bygningen er arkitektene og designerne ved McBride Charles Ryan Studio. Med sin profesjonelle evne, lidenskap, kamp for skjønnhet og de siste tilnærmingene innen feltet, har de gjort en virkelig god jobb i det australske hjemmet.

Bevart retroatmosfære

bevart-retro-atmosfære

Vi kan dele de nye tilleggene for Cloud House -prosjektet i Edwardian -huset i tre grupper. Denne typen strategi er en videreføring av bygningens episodiske transformasjon de siste årene. Den første renoveringen i huset er fasaden, som har blitt ubehandlet for å vise kundene respekt for utviklingen av området. Rommene i bygningen er beriket med nye skinnende farger. Disse har uansett bidratt til den nye, moderne og varme atmosfæren.

sky-hus-labyrint-nyskapende-arkitektur-prosjekt

Cloud House er faktisk skapt i form av en labyrint som tar deg fra ett rom til et annet ved å være en del av en vakker fargerik reise. Hovedsonen som viser de forskjellige stiene og rutene er et strålende rødt rom. Ved siden av denne røde boksen finner du det nye kjøkkenet som endres med helt nye, innovative kjøkkenutstyr og møbler. De gamle klassikerne er erstattet med de høyteknologiske trendene.

Geometri og symmetri i skyhuset

renovering av rødt hus

Arkitekter og designere ved McBride Charles Ryan Studio legger et nytt bilde av fortiden til Cloud House -fasaden ved å følge reglene for geometri og symmetri. De avrundede formene på rommene er koordinert med møblene i vinkel og det enorme rektangulære bassenget, noe som gjør det utvendige designet enda mer luksuriøst og frodig.

sky-hus-nyskapende-arkitektur

Symmetrien kan sees på en måte i det faktum at det nye Cloud House minner om det gamle edwardianske huset. De nye dekorene understreker den gammeldagse ideen om plass og hygge i retro-spisesalen, som er organisert i en gammel herregårdstil. Tilstedeværelsen av lakk og små ibenholtbrett arrangert i en streng rekkefølge bringer litt romantikk og autentisitet til denne varme og originale omgivelsen.

Abigail

moderne-arkitektur-sky-hus-prosjekt

Edwardiansk husrenovering – blomsterteppe

Edwardian husoppussing blomstret teppe

Edwardia hus fasade

Edwardia husfasade

Tverrsnittsplan

Tverrsnittsplan for skyhus

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer