15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et feriehus med karakter – den “lille flasken” i Australia

moderne innovativt hus - fasade foran

Dette Feriehus Design er basert på begrepet flyt og fri bevegelse og bryter grensene for konvensjonell boligarkitektur. Rett bak den 16. stranden ved Rye på Mornington -halvøya, to timer fra Melbourne, omgitt av sanddyner og strender, ligger huset “Klein Bottle”. Teamet startet med ideen om en spiral og bygde det Hus med en planløsning hvis form følger de naturlige topografiske kurvene.

Et feriehus med karakter – moderne arkitektur fra Australia

moderne husdesign fra australia fasade

Den uvanlige huskonstruksjonen utfolder seg som en origami. McBrides arkitekter Charles Ryan ble inspirert av skjønnheten i origami -versjonen. De syntes “rommene” skulle være på flaske og valgte spiralen som sentrum for prosjektet. De fant Klein -flasken for å være den perfekte måten å skape nye relasjoner mellom de klassiske komponentene i huset.

Moderne og spennende arkitektur – den “lille flasken”

nyskapende moderne arkitektur - villa i Australia

Arkitektur eksisterer ikke bare som en vakker abstrakt idé. Hvis de er nøye valgt og utviklet, kan nye retninger plutselig dukke opp fra konsepter. Under byggingen tok arkitektene vare på de rådende vindene, topografien og vegetasjonen. Hele prosjektet er en blanding mellom høyteknologisk utvikling og en naturlig tilnærming. Prosjektet krevde omfattende bruk av 3D -programvare for utvikling og utførelse.

Interiørdesign i fritidshuset – innovativt husdesign

Moderne og spennende arkitektur - interiørdesign

At Feriehus er i stor grad kledd med en stålramme, men likevel lett struktur, hovedsakelig i sement og metall, mens de store hulrommene mellom den ytre og indre kledningen med masseisolering muliggjør emballasje. Den bærekraftige hyttedesignen inkluderer også et vannrensingssystem, doble vinduer og en sentral gårdsplass, med kjøling og kryssventilasjon.

Moderne og spennende arkitektur - interiørdesign - trapper

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak