15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glasshus i Ansley Park – Et eksempel på moderne arkitektur

Glasshus i Ansley Park - moderne arkitektur

Å designe hus for den moderne familien har blitt en kunst som av og til setter sine kjennetegn. Et godt eksempel på et hus av denne typen er dette Glasshus i Ansley Park i Atlanta, Georgia, USA. Det bygges av de amerikanske arkitektene Brian Bell og David Yocum fra GBD Architects. Hjemmet er et tillegg til et hjem fra 1910 i et historisk sentrum. Anleggsområdet er veldig behagelig med rik natur og en fantastisk utsikt over skyskrapere i sentrum. At Glasshus i Ansley Park er et familiehus bygget av glass og tre. Den har 3 soverom, 2 bad, garasje, kjøkken, stue og bibliotek. Alle er på 3 etasjer som er forbundet med en ny trapp.

Glasshuset i Ansley Park – moderne arkitektur

Glasshus i Ansley Park - spennende designidee

Kunder uttrykte et sterkt ønske om at hjemmet deres skulle utformes i harmoni med omgivelsene og ha byens skyline om natten og dagen. Interiøret er forent i henhold til husets forskjellige nivåer. Hver av dem er satt opp rundt en trapp som går midt på Glasshus står. Trappene har ingen synlige dragere. De øverste rommene flyttes over de nedre, noe som skaper en kontrast mellom romtyper og den historiske delen av bygningen. Bruken av glassvegger uttrykker hovedprinsippet i huset – for å sikre lys og en vakker utsikt.

glasshuset – et eksempel på moderne interiørdesign

Interiør i glasshuset i Ansley Park - bibliotek

Interiøret i Glasshus er tidsriktig. De minimalistiske møblene var laget av naturlige materialer. Det er også noe glass som brukes innvendig til trapperekkverket. Fargene er stort sett i det nøytrale fargevalget. Alle disse gir litt dysterhet i huset, men en edel dysterhet. Kombinasjonen mellom fasaden og interiøret gir liv til Glasshus i Ansley Park og skaper et forhold til naturen.

moderne arkitektur - stue og balkong

Vis spisestue i spisestue i tre

Veggmalerier taklamper gangdesign

Vis spisestue kjøkkenhage

Sitteområde polstrede møbler taupe

Glassvinduer, basseng, antrasittfasade, bambusplanter

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak