15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modulær bærekraftig arkitektur av Campos Leckie Studio

“Laneway Housing” – Fleksibelt artiststudio i Vancouver

modulært-bærekraftig-arkitektur-laneway-bolig-landskap

Som en del av City of Vancouver sitt forsøk på å utvikle bærekraftig arkitektur og rimelige utleieboliger, lanserte de Laneway Housing Initiative i juli 2009. Dette resulterte i tillatelse til å bygge Laneway Housing i visse boligområder i Vancouver. Et ‘laneway’ hus er en enebolig som ligger i garasjeområdet til familiehuset. Disse må være motsatt kjørefeltet eller gaten og ha tilstrekkelig plass i bakgården. Byen Vancouver sier at det må være nok parkeringsplass for minst ett kjøretøy foran et “laneway” -hus, faktisk har mange “laneway” -hus en lukket garasje. Det er viktig at den tradisjonelle og moderne designen er tillatt, enten i en eller to-etasjers struktur.

Modulær bærekraftig arkitektur – Utvendig

modulær-bærekraftig-arkitektur-laneway-bolig-eksteriør

Denne attraktive kunstnerens studio ble utviklet i forbindelse med initiativet “Laneway”. Av denne grunn måtte arkitektene ta helt spesifikke kriterier i betraktning. I henhold til kundenes krav måtte de planlegge et romslig, 800 kvadratmeter stort kunstnerstudio. Den samme bygningen blir ganske enkelt omgjort til en ett-roms bygård, med garasjeplass innlemmet i designet.

Modulær bærekraftig arkitektur – Laneway Housing

modulær-bærekraftig-arkitektur-laneway-bolig

Dette artiststudioet er et godt eksempel på modulær bærekraftig arkitektur. Det er slående moderne og viktig minimalistisk i unnfangelsen. Hovedområdet i studioet er lyst, luftig og tilbyr uhåndterlig og fleksibel arbeidsplass for kunstnerne. Hele konstruksjonen er basert på en enkel modulær bærekraftig system av lineære former og former. Det finnes en rekke overflater som kan kombineres for å legge til stimulerende visuelle og taktile kvaliteter. Som med ethvert artiststudio er kvaliteten og mengden lys i rommet avgjørende. I dette tilfellet maksimerer en stor glassvegg den naturlige lyskilden og gir inspirerende utsikt utenfor. Enkel, men effektiv planting kompletterer og utvider dette modulær bærekraftig arkitektur og gir en følelse av konstanthet og forbindelse med jorden. Det er viktig at dette modulær bærekraftig arkitektur kan veldig enkelt gjøres om til en ett-roms leilighet med soverom hvis behovet oppstår.

Landskapsdesign i kunstnerens studio

modulær-bærekraftig-arkitektur-landskapsdesign

Følgende intensjonsavtale fra arkitektene oppsummerer selskapets engasjement for utvikling og levering av mugg fra moderne bærekraftig Boligbygging i internasjonal kapasitet. De gir et inspirerende eksempel på hvordan god design kan kombineres med praktiske, rimelige og bærekraftige boliger for å sikre fremtidens velvære i våre overfylte byområder.

Bærekraftig arkitektur – landskapsdesign

bærekraftig-arkitektur-landskap-design

Campos Leckie Studio er dedikert til 2030 -utfordringen, som er forpliktet til målet om å utvikle og implementere bærekraftige designstrategier. Selskapet har en miljøagenda og opererer både lokalt og internasjonalt. I tillegg til viljen til å donere en prosentandel av nettoomsetningen til bærekraftige hjelpeorganisasjoner, donerer kundene også tid og energi til ulike veldedige prosjekter og organisasjoner over hele verden. “

av Jaz

Modulær bærekraftig arkitekturInteriør dekorasjon

modulær-bærekraftig-arkitektur-interiørdesign

Interiørdesign i kunstnerens studio

modulært-bærekraftig-arkitektur-interiør

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak