15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kempeneers -huset – en interessant designidee fra Belgia

av Klaarchitectuur-Architektur

Moderne Hausgesltatlung - minimalistisk design

Dette lille, interessante huset ligger i et landlig område i Belgia. Den såkalte Kempeneers hus,  designet av arkitektene Klaarchitectuur er et 470 m² stort provinshus som klarer å koble seg til det naturlige miljøet. Den består av to etasjer som deler eiendommen gjennom to uvanlig utformede områder.

moderne husdesign fra Belgia

moderne arkitektur - steinfasade

At Kempeneers hus står på plant underlag og er omgitt på tre sider av grønt gress. Den fjerde siden er forbundet med veien med en bred grussti. Det er ingen spesiell behandling som er synlig på utsiden. Den eneste vegetasjonen som omgir eiendommen er gress.

Kempeneers -huset

minimalistisk arkitektur med en spennende form

Kempeneers hus har en interessant formet struktur. Hovedinngangen og garasjen i nærheten er skjult for omverdenen av en vegg som grenser til bygningens øverste etasje. Kjelleren er romslig og har også utvidede vegger. I første etasje er det en stor stue, som er omsluttet på baksiden av en massiv vegg med et lite vindu og som forblir åpent foran. Andre etasje inkluderer soverom med tilhørende terrasse .

moderne interiørdesign fra Belgia

minimalistisk interiørdesign - fargerike bilder i stua

Fasaden er dekket med grå murstein. De klarer å oppdatere det noe rustikke utseendet til en eldre bygning. Denne røffe utvendige designen gir en viss følelse og om gjestene det Kempeneers hus du vil bli overrasket over den gjestfrie og koselige atmosfæren.

Det indre av dette Kempeneers husdet er veldig moderne og minimalistisk i design. Innredningen er preget av hvite vegger og tak, mørkegrå stue og tregulv på soverommene, og ser moderne og stilig ut. Alle rommene får mye naturlig lys og gir utsikt over landskapet.

Av K.H. Christova

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer