15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det moderne sommerhuset fra Marmol Radziner

moderne luksus hjem california

Altamira Residence er et moderne familiekompleks i Palos Verdes, California, USA. Det moderne sommerhuset består av et hovedhus, pensjonat, arbeidsrom, garasje og en rekke utearealer. Og alt dette på et imponerende område på 1140 m² / 15 500 m². Arkitekter som bringer dette flotte prosjektet til live er fra amerikanske studioer Marmol Radziner, fra Los Angeles, California.

Det moderne sommerhuset fra Marmol Radziner

Landskap-basseng-sommerhus-marmol-radziner

D.det moderne sommerhuset og de tilstøtende strukturer og fasiliteter er hjemmet til en enkelt California -familie. Arkitekturen representerer synspunktene til flere generasjoner. Kundene har gode minner fra den 20 hektar store eiendommen. Det er derfor de ønsker å bevare sin dyrebare natur så mye som mulig. Og slik er det nye anlegget bygget til fordel for omgivelsene og åpent for det nesten uberørte landskapet. For maksimal bevaring er det det moderne sommerhuset  den eneste strukturen som skiller seg ut fra de tre andre separate bygningene. Gjestehuset, arbeidsrommet og garasjen er bygget i åssiden og justert slik at havet er lett tilgjengelig.

Fantastisk – det moderne sommerhuset

moderne-drømmeaktig-sommerhus

Hovedhuset, som inkluderer alle oppholdsrom, er tilgjengelig fra hovedveien i øst. Mot nord vender garasjen, arbeidsrommet og noen rike grønne områder. Mot sør er det åpent for et utendørs basseng og volleyballbane, omgitt av hager og havet i bakgrunnen. Utsiden fra det moderne sommerhuset representerer en serie forskjøvet, prismatiske bind arrangert i en interessant, livlig komposisjon. Tykke betongvegger skjærer de litt skrånende takene og minner om en festning, delvis bygd inn i huset. Noen av veggene er ubehandlet, mens andre er dekket med delikate steinheller. Tretaket hviler på en stålkonstruksjon, synlig både fra utsiden og innsiden moderne sommerhus.

av K.H. Christova

   det moderne sommerhuset i California

det moderne sommerhuset i California

det-moderne-sommerhuset-marmol-radziner

moderne luksus hjem ved sjøen

moderne luksus hjem ved sjøen

moderne terrassemøbler

moderne terrassemøbler

moderne uteplass i California

moderne-uteplass-område-california

murstein fasade sommerhus california

åpent kjøkken-tre-design

Luksus soverom arkitektur

Interiørdesign av tretrapper

moderne-bad-laget av tre-stein

moderne-landskap-design-luksuriøse-utemøbler-

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør