15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Polsk plasthus – spennende husdesign fra Polen

av Moomoo Architects

en interessant arkitektonisk beslutning

Moomoo Architects har en Plasthus laget som er moderne og likevel bevarer tradisjonene i bygdearkitektur. Dette interessante huset ligger i Łódź, Polen, og er designet som et tradisjonelt polsk hus, men veldig uvanlig innkapslet fra topp til bunn i et isolasjonsmateriale av plast som kalles Thermopian. Fasadematerialet (Thermopian) er å foretrekke for sine gode isolasjonskvaliteter og akustikk. Materialet tilbyr mange muligheter og er tilgjengelig i mange farger. Den brukes hovedsakelig i takbekledning, men som Moomoo -arkitektene viser, kan den ha mye bredere bruk. Det generelle synet på Bygning ser litt grovt ut. Den mørke plastfasaden skaper følelsen av at dette ikke er en Plasthus, det er en annen type bygning. Vinduene er få og ganske små for et moderne hus, og formen er også forskjellig fra et typisk moderne hus. Men dette er det flotte med samtidsarkitektur – den kan ha alle former og den får forskjellige innovative ideer. Det er akkurat det dette er Eiendom introduserer – en unik idé og et moderne husdesign.

spennende plasthus fra Polen

minimalistisk innredet eiendom i Polen

At Hus ble bygget i henhold til lokal lov. Det krever at huset bygges i henhold til byggegrensen. Så dette moderne huset har en enkel rektangulær blåkopi med bare ett uvanlig tillegg – en vegg som strekker seg fra en av fasadene i en spiss vinkel, slik at designet ser rart ut.

Plantegningene til huset viser to forskjellige nivåer. Det første nivået består av en entré og en korridor som fører til det kombinerte kjøkkenet. Stuen åpner ut mot en treterrasse. En intern trapp stiger til andre etasje hvor to soverom med stort bad er plassert. Dette nivået dekker bare delvis det nedre nivået, et område over korridoren og oppholdsrommet er åpent som luftrom.

Av K.H. Christova

moderne minimalistisk design

moderne minimalistisk konstruksjon

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014