15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

See-Haus kombinerer kunst og design

minimalistisk strandhus

At Hus ved sjøen Prosjektet ligger i Esposende, Portugal. Sensasjonelt enkelt beskriver best dette minimalistiske huset. Den enkle, geometriske formen er typisk for utvendig design. De kubistiske komponentene er harmonisk balansert. Leitmotivet less is more ’beskriver en enkel struktur med stor innflytelse. Ikke alle vil selvfølgelig like dette minimalistiske huset, men de som liker minimalistisk arkitektur vil sikkert sette pris på denne bygningen.

Innsjøhuset – minimalistisk arkitektur fra Portugal

kantform - et moderne hus i Portugal

VA-Studios arkitekter prøver å være kreative med hvert nytt prosjekt. For dette formål utviklet de en tverrfaglig tilnærming.VA ble støttet av et fleksibelt team av forskjellige artister. Resultatet er et originalt, friskt husdesign som Hus ved sjøen. Eller som arkitektene selv forklarer:

“Samarbeidet mellom kunstnere og designere på en eksperimentell måte har ført til en ny idé – et rom der kunst og arkitektur kan leve under ett tak”

See-Haus kombinerer kunst og arkitektur

minimalistisk moderne arkitektur fra Portugal

Denne minimalistiske husdesignen er utvilsomt veldig moderne, men det er fortsatt noen likhetstrekk med tradisjonell arkitektur. At Hus ved sjøen tilpasser seg godt miljøet – det er en enkel en -etasjers struktur med flatt tak. Fasaden består av enkle vinkelformer og er kledd i hvitt gipsgips. De hvite veggene står i kontrast til de sorte dør- og vinduskarmer. Røde gardiner setter aksenter. At Hus ved sjøen kombinerer elementer fra urban og landlig stil. De klare linjene står i kontrast til granittveggene. Refleksjoner på vinduene får huset til å ligne en del av skogen. At Hus ved sjøen ble konstruert på en slik måte at beboerne kan nyte et privat rom. Planter og trær beskytter huset mot ‘urbane kaos’. Det er så lett å skape et ekte tilfluktssted fra det hektiske bylivet, et perfekt kysthus.

Fra Jaz

minimalistisk husdesign – idé fra VA Studio i Portugal

minimalistisk interiørdesign i innsjøhuset

Hvit minimalistisk interiørdesign med tregulv

interessant minimalistisk kysthusblåkopi

A + A av DVA Arhitekta- et hvitt hus med en abstrakt utvendig design

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør