15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne containerarkitektur

moderne arkitektur med transportcontainer

Med oppfinnelsen av moderne containerarkitektur vi oppdager nye, fantastiske arkitektoniske muligheter. Den moderne transportcontaineren ble oppfunnet for 50 år siden og ble først og fremst brukt til å frakte varer. Arkitektene fant senere ut at beholderne også kan være ideelle, enkle å bygge systemer. I dag kan de være vakre ferieboliger, fantastiske leiligheter, kontorer eller effektive boligutvidelser. Moderne containerarkitektur forvandler billige fraktbeholdere til stilige, luksuriøse bygninger.

moderne arkitektur med transportcontainer OceanScope

Beholderne blir hus? Virker ikke det veldig behagelig? Egentlig er det det moderne containerarkitektur alt om komfort. Beholderne kan tilpasses hver enkelt kundes behov. De kan enkelt stables sammen, noe som gjør det enkelt å montere romslige oppholdsrom. Kombinasjonene er uendelige. de moderne containerarkitektur er unik, billig og tidsbesparende.

Moderne husarkitektur av transportcontainer

moderne husarkitektur fra transportcontainere

moderne hus fra container

de moderne containerarkitektur er en perfekt løsning for midlertidige boliger eller kontorbygg. Kontorlokalet kan designes og fullt utstyrt på moderne, fascinerende måter. Beholderne kan være laget av resirkulert stål, men strukturene kan også inneholde vanlige byggematerialer. Siden beholderne er designet for å beskytte varer, vil moderne containerarkitektur motstandsdyktig mot vær, mugg, termitter og til og med brann. De gjennomtenkte konstruksjonene er nesten uforgjengelige.

COP 15 Pavilion Architecture

Containerarkitektur - COP15 Pavilion

Adaptiv, stilig, kreativ, miljøvennlig og enkel å bygge – fremtidens hus. de moderne containerarkitektur kombinerer alt det. Det er veldig enkelt å tilpasse luksus, men hvordan kan en beholder være luksuriøs? Disse beholderne er faktisk bare byggesteinene. Interiørdesign og innredning er det som gjør leiligheten luksuriøs og spesiell. Disse beholderne lar deg utvide fantasiens grenser. de moderne containerarkitektur gir oss den unike muligheten til å skape vakre hjem som legemliggjør vår egen visjon og forståelse av livet.

Rebecca T..

Containerarkitektur – Bayside Marina Hotel

 Containerarkitektur i Bayside Marina Hotel

Feriehus fra transportcontainer

Feriehus - moderne containerarkitektur

Kunststudio bygget av fraktcontainere

Hus laget av transportcontainer fra BLANCHARD BTL

Arkitekturcontainerstudio i skogen

Containerarkitekturplan av Art Studio

Interessante videoer om containerarkitekturen

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør