15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

House on the Flight of the Birds av Bernardo Rodrigues

Originalitet og praktisk

moderne-arkitektur-hus-på-fly-av-fuglene

House on the Flight of Birds av Bernardo Rodrigues er et eksklusivt mesterverk som viser et vell av ideer innen interiør og utvendig design. I tillegg til originaliteten og funksjonaliteten, er bygningen et bemerkelsesverdig bidrag til den siste trenden innen arkitektur for et vakkert, komfortabelt og trygt hjem.

House on the Flight of Birds av Bernardo Rodrigues – oversikt

moderne-arkitektur-Bernardo-Rodrigues

Bernardo Rodrigues er en portugisisk arkitekt som er kjent for sin fantastiske tilnærming til bedre og hyggeligere livsstil når det gjelder hans egne designideer. Hans siste verk kalles “the house on the flight of birds”. Bygningen ligger på nordsiden av S. Michael Island på Azorene. Området er kjent for sine hyppige regndager og jevn vind. Arkitekturen og utvendig design bak det utrolige Hus på fuglens flukt har blitt tilpasset dette spesifikke klimaet, og nå presenterer det et eksepsjonelt miljø i et vakkert område.

Hus på fuglens fly – fly med oss ​​på en virtuell tur

merkelig-lese-hjørne-Bernardo-Rodrigues-prosjekt

Hus på fuglens flukt av Bernardo Rodrigues er bygget på en original måte for å motstå den dårlige påvirkningen av konstant vind og konstant fuktighet. Den portugisiske designeren oppnådde dette ved å lage et par vinger som er forbundet på en naturlig og slående måte. I tillegg tilbyr den merkelige bygningen noen få forskjellige uteplasser i sine former og størrelser, som også har blitt innredet og dekorert med en bestemt idé. Glassveggene og de store vinduene opprettholder forbindelsen mellom de lukkede plassene og naturens skjønnhet i det fri.

glasselementer-hus-på-fly-av-fuglene

Første etasje i huset til Bernardo Rodrigues er delt inn i flere soner. Hovedsonene inkluderer de generelle plassene som den vakre stuen, et lite vintagekjøkken og en høyteknologisk spisestue. Byggets første etasje tilbyr også tre separate lokaler for avslapning. Disse sonene er satt opp med en enkel hengekøye eller et enkelt bad – du kan bare legge deg ned og vie deg til en hel dag med ettertanke.

Takdesign

moderne-anlegg-arkitektur

Øverste etasje i Hus på fuglens flukt av Bernardo Rodrigues består av private og lukkede rom. Her er sonen i bygningen der designeren foretrakk å plassere de intime soverommene for familiemedlemmene. Dekorene er lette og enkle nok til å beholde kosen i atmosfæren. Parketten er kombinert med komfortable møbler med myk damast og minimalistisk design.

Hus på fuglens flukt – aksenter i utvendig design

Hus-på-fly-av-fuglens fasade

Vi kan nevne to viktige aksenter i utvendig design. Bernardo Rodrigues understreker blandingen av flere terrasseområder utenfor bygningen, og bruker det enorme bassenget som en kontrast. Det grønne området på den indre gårdsplassen er imidlertid innbydende og koselig nok til å huse noen ekstra hengekøyer, benker og salonger med parasoller for de varme sommerdagene.

på taket

Hus-på-fly-av-fuglene-takterrassen

Taket på Hus på fuglens flukt av Bernardo Rodrigues blir en eksklusjonssone fra bymiljøet i hele byggeplanen. Det er ikke noe spesielt i taket – bare et enormt åpent rom hvor du kan gjøre alt du liker under stjernene om natten eller under sollyset i løpet av dagen. Taket er imidlertid sikret nok til at vi kan konkludere med at det er en vesentlig del for arkitekten.

Abigail

Merkelig uteplass på taket

Tak på terrassen

Skråtak

minimalistisk møblert tregulv

basseng

moderne-uvanlig-arkitektur

House-on-the-flight-of-the-birds-Bernardo-Rodrigues

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør