15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne meksikansk hus

innovativt husdesign fra Mexico

Denne lille samtiden meksikansk hus ble designet av arkitekten Tatjana Bilbao og kunstneren Gabriel Orozco. Det meksikanske huset representerer et interessant samarbeid mellom disse to artistene: Huset er et feriehus som ligger i den vakre villmarken i Mexico. Til tross for sin ydmyke design, tilbyr den store utendørsområder og fantastisk utsikt over havet og den stigende bakken i det fjerne.

Meksikansk hus – moderne utvendig design

interessant arkitektur - et hus i Mexico

Den overordnede strukturen er enkel og veldig funksjonell. Det er en en-etasjers bygning med beskjeden høyde. Fasaden er også enkel, dekket med hvit stukk. Fokus for  meksikansk hus justeres til der et rimelig stort sirkulært svømmebasseng ligger. To utendørs betongtrapper fører til andre nivå, som er taket. Mørkt tregulv fungerer som takdeksel og også som plattform for folk som bruker bassenget. Det blander seg veldig godt med steinene rundt slik at bassenget ser ut som en naturlig dam og plattformen er som steinene som omgir det.

moderne arkitektur – meksikansk hus

meksikansk hus - moderne bad

Det er bare to rom i meksikansk hus– et kjøkken og en stue som også kan brukes som soverom. Alle rommene ligger under taket med svømmebassenget. Designet hennes er minimalistisk og bestemt i det meget strenge hvite og grå fargeskjemaet. Dette er det som gjør interiøret i meksikansk hus litt kaldt og kommer i kontrast til det varme klimaet ute. Hjemmets skapere tror at beboerne vil tilbringe mesteparten av tiden utendørs.

Interessant moderne arkitektur – meksikansk hus

meksikansk hus - åpen takterrasse foran

Derfor er dette hjemmet oppmerksom på utendørsområdene. At meksikansk hus har flere utganger som leder utenfor. Det er konkrete plattformer rundt det meksikansk hus,  hvor beboerne kan spise eller sitte og beundre naturens skjønnhet. Det er også en utendørs dusj og en komfortabel hengekøye. En av uteplattformene er dekket med tørkede palmeblader som fungerer som et skjold mot den sterke meksikanske solen.

moderne meksikansk husdesign - basseng

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014