15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Y-formet landsted moderne design fra Portugal

av SousaSantos Architects

Y -formet landsted - moderne fasade

Sousa Santos Architects er designerne av dette moderne hvitt hus, som ligger i Arelho, Obidos, Portugal. At Y-formet landsted er på flatt terreng, et romslig område hvor friskt grønt gress og blå himmel møtes.

At Y-formet landsted er interessant for sin merkelige formoppsett og uvanlige konsept. Arkitektenes idé er å skape effekten av et videokamera som beveger seg langs korridoren, slik at beboerne kan nyte landskapet fullt ut. Dette oppnås ved å planlegge kurver i plantegningen. Resultatet er en Y-formet planløsning.

Moderne husdesign – det Y -formede huset fra Portugal

Y -formet landsted i Portugal - foran

Den moderne Y-formet landsted har to nivåer forbundet med innvendig trapp. Kjelleren er ganske liten og består av bare ett rom designet som et kontor. Hovedinngangen til bygningen vender mot sør-vest. Det er en garasje til høyre. Til venstre kan du gå inn på kjøkkenet, som fører til den romslige stuen, hvor de tre komponentene kommer sammen. I dette rommet er kjelleren også forbundet med øverste etasje med en trapp. I den andre retningen, i enden av korridoren, kan du se inngangen til soveromsområdene i det moderne Finn et landsted.

Moderne hus på landet

moderne arkitektur - en innovativ husdesign

Fasaden har den glatte formen og fargen til en ekte moderne bygning. Den er malt hvit og har store vinduer. De store vinduene på soverommene slipper sollyset inn i rommet. Interiøret er også dominert av hvite farger, inkludert møbler, vegger og tak. De eneste unntakene er tregulv og trapper.

Av K.H. Christova

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør