15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Prefabrikkerte hus: raske, enkle og nå veldig individuelle

Prefabrikkerte hus -arkitekt-hjelp-fasade-teak

Prefabrikkerte hus gjør det mulig for byggherrer å planlegge og bygge sitt eget hjem raskt, billig og uten ubehagelige overraskelser. Det er derfor de nyter økende popularitet. I mellomtiden kan prefabrikkerte hus også utformes mye mer individuelt enn tilfellet var for noen år siden.

Prefabrikkerte hus kan settes sammen på tre dager

prefabrikkerte hus raskt-enkelt-montere-fasade-inngangsdør

Å bygge hus på tradisjonell måte tar måneder. Med ferdighus er det mye raskere: Når kjelleren eller fundamentet er på plass, kan selve huset kan settes sammen på to til tre dager. Vinduer, dører og tilkoblinger for sanitær og elektrisk installasjon er allerede installert i de prefabrikkerte husdelene. Etter disse to til tre dagene kan det indre av det prefabrikkerte huset deretter utføres. Siden montering av prefabrikkerte hus fra prefabrikkerte deler er så raskt og relativt enkelt, kan bygningseiere spare ikke bare tid, men også penger. Tross alt er arbeidstiden i Tyskland veldig dyr.

Prefabrikkerte hus kan bestilles i ulike ekspansjonstrinn. Hvis byggherren er villig til å gjøre interiøret selv, for eksempel, kan han spare penger sammenlignet med et hus satt opp av leverandøren klar til innflytting. Det er til og med muligheten til bare å få settet levert og montere hele det ferdige huset selv. Dette er det desidert billigste alternativet. Imidlertid lider komforten selvfølgelig av dette, og bygningen av huset kan ta litt lengre tid før alt er klart for innflytting.

De prefabrikkerte husene gir rom for individuelle ønsker

Prefabrikkerte hus hurtigmonteres-fasade-gulv-til-tak-vinduer

På grunn av den standardiserte produksjonen har prefabrikkerte hus en konsekvent kvalitet og kan monteres raskt. Selvfølgelig er dette på bekostning av individualitet. Imidlertid er det nå betydelig handlingsrom selv med prefabrikkerte hus. Hvis mulighetene i denne forbindelse med konvensjonelle såkalte typehus ikke er nok, lar mange prefabrikkerte husleverandører deg sette deg ned direkte med en arkitekt og designe de prefabrikkerte husdelene etter dine egne ønsker. Dette gir mer frihet, for eksempel når du deler rommet, men det koster vanligvis mer penger. Generelt kan man si, at alt som går utover standardutstyret til et prefabrikerte hus får kostnadene til å stige raskt. Til syvende og sist er utbyggere langt billigere enn om de planlegger og bygger et hus ved hjelp av konvensjonelle metoder.

Ferdighus i forskjellige varianter

prefabrikkerte hus raskt-individualitet-fasade-fargematerialer

Prefabrikkerte hus av forskjellige typer kan sees på modellhusutstillinger slik at byggherrer kan få et førsteinntrykk. Mange prefabrikkerte husleverandører har hele modellhusoppgjør for dette formålet.

Prefabrikkerte hus trenger ikke lenger nødvendigvis å være laget av tre. Konstruksjonen av trestativ er fremdeles dominerende på det prefabrikkerte husmarkedet. Men det er nå også prefabrikkerte hus laget av prefabrikkerte solide konstruksjonselementer. Til slutt er det en rekke alternativer for fasaden: tre, klinkerstein, gips eller Yton -steiner er bare de mest populære alternativene for kledning av prefabrikkerte hus.

Det rene arkitekthuset: individuelt, men dyrere

arkitektens hus-taket gulv-til-tak-vinduer foran hagen

Til tross for denne utformingen, gir det rent arkitekttegnede huset naturligvis flere muligheter som byggherre til å implementere selv uvanlige designforespørsler. De som tar denne ruten jobber med arkitekten du ønsker alle trinnene fra planleggingen av huset til ferdigstillelsen stort sett tett sammen. Gode ​​arkitekter tilbyr eiere et bredt spekter av tjenester knyttet til planlegging og bygging av eget hjem. Dette gjør klientens arbeid mye enklere, men det kan være dyrt.

beregne forventede kostnader

prefabrikkerte hus-moderne-hurtig-konstruksjon

En online budsjettkalkulator gir informasjon om forventede kostnader for forskjellige typer hus. Byggeiere kan for eksempel beregne hvor mye penger de ville spare med et prefabrikkerte hus sammenlignet med et arkitekthus eller hvor mye personlig arbeid de måtte gjøre for å holde seg innenfor et bestemt budsjett.

Arkitekter kan også hjelpe med prefabrikkerte hus

prefabrikkerte hus-moderne-terrasse-tak-gul-fasade

For øvrig kan rådgivning av en uavhengig arkitekt også være nyttig for prefabrikkerte hus. Han kan kompetent overvåke at arbeidet med det prefabrikkerte huset utføres skikkelig og dermed beskytte klienten mot ubehagelige overraskelser. I tillegg har arkitekter erfaring med å lese kontrakter og kan derfor gjenkjenne uklar formulering på forhånd. “Det er derfor du bør søke råd fra en arkitekt eller sivilingeniør før, under og etter byggefasen når du bygger et prefabrikkerte hus,” råder Hamburg -arkitekteksperten Giorgio Gullotta. I de fleste tilfeller forventer han et gebyr på 1000 til 1500 euro for en arkitekt som er involvert i en slik funksjon. Etter hans vurdering er det betydelig mindre penger enn kostnaden for eventuelle feil, feil eller misforståelser som uerfarne byggherrer kan forvente.

Previous Post
17 moteantrekk – stilige kombinasjoner for kvinner
Next Post
Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt