15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vietnams spektakulære nye bro bæres av store hender

den gylne broen i Vietnams landskap

Et ekte arkitektonisk kunstverk, Vietnams spektakulære nye bro “Cau Vang” ruver over åsene i Ba Na -fjellene og slynger seg gjennom skogene i kystbyen Da Nang. “Golden Bridge”, som ble innviet i juni, fanget raskt oppmerksomheten til turister fra hele verden. Høydepunktet er de enorme steinhendene som bærer broen. På den gyldne broen kan besøkende beundre hele det uendelige landskapet og de majestetiske fjellene i Ba Na fra en høyde på 1400 meter.

Det ser ut som den nye broen bæres av en steingigant

ser ut som Golden Bridge bæres av en gigant laget av stein

Golden Bridge ble åpnet for publikum for to måneder siden. Den strekker seg over en lengde på 150 meter og gir besøkende en unik utsikt over det pittoreske fjellandskapet Ba Na. Lilla urteaktig lobelia har blitt plantet langs gangbroen, og deres dype nyanser fremhever de spektakulære rekkverkene av den gylne broen. Det er derfor ikke overraskende at turen gir besøkende følelsen av å krysse paradis.

nye bridge vietnam steinhender laget av stål og glassfiber

Den uvanlige konstruksjonen av broen begeistrer fantasien og ser ut til å trosse tyngdeloven. Det ser ut til at broen bæres av en mytisk stein. Faktisk er hendene ikke laget av stein, men av et stålnett og glassfiber. Mosetrekk har gitt dem en interessant patina, og de ser virkelig realistiske ut.

Den nye broen “Cau Vang” som turistattraksjon

gullbro rekkverk og lilla lobelia turistattraksjon Vietnam

Ifølge rapporter er broen en del av et prosjekt på 2 milliarder dollar designet for å ta imot mange turister. Vietnam har blitt et av de mest populære reisemålene i Sørøst -Asia siden 1990 -tallet. Bare i 2009 hadde Vietnam rekord på 3,77 millioner internasjonale turister.

lilla flerårige lobelia golden bridge rekkverk

Vietnams gylne bro er en del av fjellstedet “Sunworld Ba Na Hills”. Ba Na Hills er et turiststed grunnlagt av franske nybyggere i 1919. Deres gamle ødelagte hus er fortsatt bevart i dag. Et århundre senere ble stedet et vietnamesisk turistsenter. Der kan turister besøke en middelaldersk fransk landsby med et slott og en katedral, samt et voksmuseum. En taubane tilbyr også vakker fugleperspektiv. Fornøyelsesparken ligger 30 km fra Da Nang og 60 km fra Hoi An. Så hvis du vil besøke området, ikke gå glipp av muligheten til å gå over Cau Vang Golden Bridge.

ny bro Ba Na -fjellene båret av steinhender

Utsikt over fjellandskapet fra den gylne broen

Previous Post
Tyrosinkinasehemmerbehandling vellykket ved avansert kreft
Next Post
Bygg en pergola i tre for variasjon, romantikk og komfort i hagen