15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tykt naturlig tau som et høydepunkt i en moderne kontorplassdesign

tykt naturlig tau kontorinteriørarkitektur-design-sollys

Herved presenterer vi deg en veldig interessant og stilig designvariant for det moderne kontorlokalet. Den har en gulvareal på bare 170 kvadratmeter og ligger i Qianshuiwan kultursenter, Shanghai. Den opprinnelige ideen til eieren var å lage et arbeidsrom som er billig, nyskapende og attraktivt på samme tid. For eksempel kan små designteam eller oppstart samarbeide på dette kontoret. Designet ble laget med miljøvennlige materialer som tykt naturlig tau.

tykt naturlig tau kontor interiørdesign arkitektur design trebord

Mottoet for designkonseptet er: å dele kommunikasjon og kreativitet. Planløsningen består av et stort innvendig rom der de fleste arbeidsplassene er plassert. På den ene siden ble et leserom laget av treelementer bygget i etapper. På den andre siden kan du se et rom atskilt med en vegg, som er ment som et hvile- eller konferanserom. På denne måten har funksjonalitet og effektivitet blitt optimalisert. Det opprinnelige området under den offentlige trappen var for lite til å brukes. I henhold til de romlige forholdene ble dette omgjort til et utstillingsområde for lesing og bedriftskultur.

tykt naturlig tau kontor interiørdesign arkitektur design planløsning

Tykt naturtau, stål og tre ble brukt til å designe det moderne kontorlokalet. Naturmaterialene dominerer i de fleste bygningselementene i rommet. De er også lave i pris og miljøvennlige. For å fremheve tauet og understreke materialets naturlige skjønnhet ble tykt naturlig tau brukt som et høydepunkt for designet.

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-arkitektur-design-perspektiv-lesehjørne

Det innovative dynamiske bjelke-støttesystemet med tau ble utviklet som nye klær for rommet for å lade kontoret med ny energi. Tykkt naturlig tau som hovedelement i en slags hengende skillevegg avgrenser funksjonen til rommet. Det gir en følelse av romslighet som skaper en veldig positiv romlig opplevelse for mindre arbeidsflater. Den koselige atmosfæren ble oppnådd ved hjelp av sofistikerte varme toner, kunstnerisk belysning og stilige møbler med rette linjer.

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-design-arkitektur-bjelke-støtte-system

Rommet imponerer med sine naturlige farger og uvanlige former. Tykt naturtau, stål og tre harmonerer med hengelampene og det moderne kontorlokalet. Det ekstravagante lesehjørnet med brede tretrapper er lett tilgjengelig og innbydende. Arkitekten tegnet de perfekt balanserte proporsjonene på arbeidsplassene for å dele et klart budskap: Fremfor alt må arbeidet på dette kontoret være morsomt.

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-arkitektur-design-lesehjørne

Bla gjennom galleriet og ta en liten omvisning i denne inspirerende skapelsen av god arkitektur.

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-design-arkitektur-design-utsiden

tykt-natur-tau-kontor-interiør-design-vegg-design-belysning-stål-lamper

tykk-naturlig-tau-kontor-plass-design-arkitektur

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-arkitektur-design-belysning-glass-lamper

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-arkitektur-design-belysning-glass

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-arkitektur-design-belysning

tykt-naturlig-tau-kontor-plass-arkitektur-design-kveldslys

tykk-naturlig-tau-kontor-plass-design-arkitektur-original-tilstand

tykk-naturlig-tau-kontor-plass-arkitektur-design-planløsning-full

* Kontorplassen ble designet av “Usual Studio + ten-arch” og designeren er LIN Jing Rui

Previous Post
Lag et paradis i den lille hagen din
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!