15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det flytende huset til “Confused Direction”

flytende hus-plantet tak Det flytende huset av tyske arkitekter “Forvirret retning” er virkelig et fremtidsrettet hjemmedesign som berører en rekke konstruksjonsinnovasjoner. Fra arkitekturen og bruken av bærekraftige byggematerialer til den flytende eiendommen for moderne liv i Nord -Tyskland. Ifølge arkitektene ble dette moderne hjemmedesignet laget ikke bare som et flytende prefabrikkerte hus – selv om den betydelige innvirkningen på stilen ikke kan nektes – men som et alternativ til tradisjonelle rekkehus.

Det flytende huset av “Confused Direction”

flytende hus interiørdesign Denne husbåten tilbyr fremdeles en behagelig, levelig balanse mellom moderne teknologi og komfort i hjemmet. Det flytende huset skal forankres på et sted på vannet nær tettbygde bysentre. Et plantet tak understreker den bærekraftige stilen, mens et “terrasse” -element er lagt til, som beboerne ellers måtte klare seg uten. Det grønne taket suppleres med miljøvennlig tremateriale fra et gammelt våningshus, samt andre miljøvennlige byggematerialer. Et stort vindu innrammer husets frontfasade, og avslører de to etasjene og koselige og komfortable rom inne.

Det flytende huset og interiøret

flytende hus-hvitt-minimalistisk-design Interiøret er minimalistisk og designerne har en lys hvit fargepalett. Moderne møbler tilbyr beboerne maksimal komfort og alle nødvendige fasiliteter for et hjem. hvitt interiør flytende hus-tysk-design-hvit  lage kreative aksenter boothaus-designet-forvirret-retning  moderne hvite møbler moderne-hvite-møbler  lite flytende hus med plantet tak boothaus-bærekraftig-levende-design  Glassfasade boothaus-prosjekt-forvirret-retning-bærekraftig-levende-design boothaus-forvirret-retning-bærekraftig-levende-design Svømmehus-bærekraftig-levende-design-plan

Previous Post
Glassbord for ren eleganse i stua
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage